Kitap okumak
Film izlemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dogru film doğru kitap olmasi onemli sahsen bana ikisi de çok şey katabiliyor.. ama tercihim daha çok kitap okumak yönünde cunku kitapta insan neye almaya hazirsa onu alıyor film de ise neyi görmemiz isteniyorsa onu görüyoruz kitaplarda özgürüz yönetmenin gördüğü gibi görmek zorunda değiliz.. hatta soyle söyleyeyim 2 yil once okudugum bir kitap vardi bu sene tekrar okudum ilk okuyusum da kitaba haksizlik etmisim ikinci okuyusum da yazarin ne muazzaam bir kitap yazdığını anladim. Yani bazen hazir olmak gerekir kitap ve filmde de gecerlidir bu durum
Kitap okumak derler ama ben kitap, ın insanlara pek bir şey kattığını görmedim sorun ya kitaplarda ya da kitapları okuyanlar da bana göre kitap insana bir şey katmıyor kendi düşüncelerimize tecavüz ediyor bizi sömürüyor..
Kitap okumak disiplin işi olduğu için birçok yönden insanı besliyor.
*Gecen bol olsun.*
Kitap okumak daha cok sey katar ama film izlemek daha eglenceli
Cevap
20Cevap
Kişinin algılama şekline göre değişir yani kimisi okuyarak hayal ederek daha iyi anlıyor zevk alıyor, kimisi film izleyerek görerek duyarak daha iyi anlıyor öğreniyor.
Her ikisinin de kişiye katacak çok şey vardır çünkü ikiside eğitici ve öğretici dirler
Ben filmciyim küçüklüğümden beri film izledim film kültürüm çok zengindir
Kitap o kadar çok okumadım ama sevdiğim kitaplar vardır..
Merhaba,
Aşkım olmadıktan sonra ikisi de boş! 😅
Pisicik; doğru kitap olmak şartıyla kitap okumak daha değerli. Lâkin film izlemek de lâzım...
Film izlemek. Kitap okumayı da severim ama sürekleyici olursa severim 😂
Ben film izlemek diyorum. Çünkü film izlemek hem eğlenceli hem öğretici bana göre. Tabi siz kitaplar daha öğretici ve eğlenceli diyorsanız başka. Ben filmlerden daha çok şey öğreniyorum.
Kitap okumak. Ama insanın içinde insanlık yoksa kahinde olsa benim gözümde sıffır sıffır sıffır
Film izlemek buz dağının görünen kısmı, kitap okumak ise buz dağının görünmeyen kısmıdır.
Kitap derler ama hiç okumam.
Kitap okumak daha yararlı olur diye düsünüyorum:)
tabii ki kitap okumak
Ben kitap okumayı tercih ediyorum
Kediler o kadar güzelki neredeyse B diyecektim
ikisi de ama kitap daha fazla
Film izlemek elbette kız ayool
Kitap okumak
Kitap okumak.
Kitap elbette.
Film izlemek.
Kitap okumakkk
Film
ikiside katar