Utandığı zaman yüzü hala kızarıyorsa, içerlediği zaman gözleri nemleniyor ya da ağlıyorsa, kırılganlığı ve duygusallığı içinde barındırıyorsa bence o insan insandır. Yeni moda oldu ruhsuz, hissiz, maço ve serseri erkek modeli. Oysa, bizim tarihimize şöyle bir dönüp bakarsak duygusallığın önemli olduğu vakitlerde o insanların da önemi görülür, duyulur ve bahsedilir. Örneğin; Şu Çılgın Türkler kitabının satırlarını okurken birilerinin gözleri nemlenmiyorsa veya içinde bir şeyler kopup parçalanmıyorsa bir yerde sorun var demektir. Lakin, gün oldu devran değişti. Birileri çıkıp en serseri nitelikleri normalmiş gibi empoze ediyor, sanal dünyadan televizyonlara oradan sinemalara, hatta kitaplara kadar bunun itici olduğunu cümle aleme ve bilhassa da kadınlara lanse ediyor. Peki, bir erkek duygusal olamaz mı? İçinde bir şeyler kırılamaz mı? Bazı anlar geldiğinde ağlayamaz mı? Beton mudur o erkek? Yoksa robot mu? Bence itici olan böyle insanları gereksiz, değersiz ve komik gösteren asıl kişilerdir. İşte acınılası derecede itici olan budur!
Soruya biraz zıt olucak belki ama burda bile bayanları anlamak zor aslında ve genel olarak ne kadar bencil oldukları ortada. Gelelim konuya duygusal olmak herşeye ağlamak değildir tabii ki fakat erkeklerinde insan oldukları bir kalplerinin olduğu duygularının olduğu kesin. Bunların Dışında davranış sergileyen erkekler ise kadınların tabiri ile odun yani Burdan Çıkaracağımız konu şu ki kadınların istediği kendi ruh hallerine göre şekil alan erkek tipi varmıdır bilmiyorum ama Olsa bile eminim oda bir çoğunu tatmin etmeyecektir... Saygılar...
Kırılgan erkekler çekicidir. Kırılsın ki duyguları olduğunu anlayalım, utanması falan da olsun. Bunlar erkeğin ne kadar insanlık duygularına bağlı olduğunu gösterir.
Çok çok haklısın her zamanki gibi. Şu görüş kadar haklısını hayatımda görmedim. Görebileceğimi de sanmıyorum. Ne kadar bilgili ve zeki üyelerimiz var. Çok mutlu oluyorum gördükçe :)
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum :) Söyleyemediklerimiz içimizde kalıyor Ben dediğin gibi sıradan bir üye olduğum için konuşamıyorum, Sen admin olduğun için konuşamıyorsun.
Ben de inanıyordum ve halen inanıyorum. Hayatımda hiç görmediğim bir kişiyle iyi veya kötü olamam. Kaç yaşında insanlarız. Yakışmıyor bazen atışmalar :)
Ben bugüne kadar asla kimseyle sebepsiz tartışma ortamında bulunmadım. Ben anne babamdan duymadığım lafları başkasından işitirsem sadece sevgim değil saygım da nefrete dönüşüyor.
Hak ediyor muydum o muameleyi? Bakmışsındır daha önce sana bir tane bile ters konuştuğum gizli/normal görüşüm var mıydı?
Ben hak etmediğim muameleyi gördüm, bari diyorum ki yapmadım da yaranamadım. Yapayım da altı dolsun bazı iftiraların.
Asla içimde tutmam bilirsin, kızgınlığım büyük, kelimeleri zor seçiyorum.
Konu bu değil. Maalesef kötü bir insan değilim ama haksızlık karşısında da susamam. Sen sana iyi davranmayan ve haksızlık yapan birinin bulunduğun ortamda yönetici konumuna gelmesine nasıl tepki verirdin? En basitinden sen de üyeyken bunu beğenmiyorum bu sebepten diyordun.
Ben de bu sebeplerden beğenmedim seni şuanki mevkini... Fazla da uzatmak istemiyorum.
Hayır itici değil çok masumca duygusal olmak iyidir bence :) bu arada o resimdeki çocuk ne kadar güzel sevimliymiş ya o değild böyle bir gay arkadaşım olsa duygusal senin söylediklerin gibi olsa keşke krdsim
Öyle bir erkeği bulurlarsa tutsunlar kolunu bırakmasınlar, kadınlar için çok göz yaşı dökülebilir ama onlar onun bir damlasına bile değmez daha sonra anlamış oluyorsun
Gayet duygusal bir insanım kimseyi itmedim, genelde çekici buluyorlar. :) Tabi çekicilik için duygusal olmaya çalışanlar itici gözükür orası da bir gerçek doğal olmak önemli. :)
sulu göz erkek daima iticidir. Bazı yerde erkek masaya yumruğunu vurabilmeli. Sulugöz ise zaten her istediğini yapan sözünden çıkmayan vs vs bir sürü itici sebepler çıkabilir.
En İyi Cevaplar