ben hep fedakarlik eden taraf oldum hep seven hep deger veren ama hic bir zaman sevdigi kadar sevilmeyen verdigi degeri görmeyen biriyim iste... 22 yillik ömrümde hic bir erkek tarafindan tatmadim aski sevgiyi. hic kinde benim icin aglamadi mesela. ya da gecenin bir yarisi telefon edip sesini özlemedim demedi mesela... kimse benim icin sigarada yakmadi onun dumanini dertli dertli icinede cekmedi hic.. hic bir zaman kaybetmekten korkulmadim mesela. gidecegim ihtimali ya da bir gün beni bidaha görmeme ihtimali korkutmadida hic. ... nedenini inan bende bilmiyorum guzellikmi zekami bilemicem ama ikisininde bende yeterince oldugunu düsünüyordum ama ona ragmen olmadi. kader ya da nasip bilmiyorum. hani hayalini kurdugum o aski sevgiyi herhangi bir zaman bulacakmiyim ya da bulmadanmi tükenecek ömrüm onuda bilmiyorum.. tek bildigim iliklerime kadar kirgin oldugum... insanlara aska dünyaya kirginim kendime de kizginim cok sevdim diye hep ederinden fazla deger verdim diye...
ne diyelim can sagligi olsun varsin derdimiz sadece asktan olsun...
Zamanında köpek gibi aşık olduğum fakat en yakın dostumla yattiği için ayrıldığım kadın seneler seneler sonra kocası için benden iş isteyip zor durumdayız diyince 1 yıllık kirasını ödedim eşine iş verdim yaklasik 2 yildir da her sabah karsilasiyoruz adamla
Ben çok fedakarlık yaptığımı düşünüyorum kalbimi açtım mesela zamanımı ayırdım Göz yaşımı verdim üzüldüm ve çok da düşündüm çoğu zaman uyuyamadım ağladım. Değdi mi tabiki de hayır
Yapılan fedakarlığı unutmam yaptığım fedakarlığın karşılığını beklemem... em büyük mü bilmem ama en masumu babası bisiklet alamadığı için üzülen arkadaşıma yeni bisikletimi vermiştim... not birini mutlu etmek çok güzel bir şey
Ne yani birine kan verince oda iyileşince banamı kan verecek al sen kan verdin ben iyi oldum geri al kanını ne kadar saçma olurdu fedakarlık karşısında fedakarlık beklenmez bence...
@exen_06 bu tanışma işi nasıl olacak. Olmaz tabi. Çünkü kimsenin ne ismi var, saçma nick ler. Hele resim yokken. Kim kimi nasıl beğenip de ulaşacak. Zor bu şartlarda
Abartma bence. Hem bak Nıckım var resmim var daha ne olsun hem burda herkese acık olursam belkı cok talıbım cıkar ama ben bırını ıstıyorsam ona ne yapıcaz. Talibim olsa en azından mesaj atardı ya demekki yok
Sen ya yalnızlığa alışmış sevmişsin ya da mukemmel adamı arıyorsun. 1. Benden duymuş olma yalnızlık cok kotu 2. Mukemmel adam yok. Sen daha karşındakine bı sans vermeden tanımadan tanışmadan olumsuzluklara bakıyorsun
En İyi Cevaplar