Gün geçtikçe insanlar iyice kalitesizleşiyor, sizce bu durum daha mı kötüye gidecek yoksa bir yerden sonra durup düzelecek mi?

Hayatın hemen hemen her alanında insanların hareketleri, davranışları kalitesiz bir hale geldi/geliyor. Samimiyetsiz davranışlar ve iğrençlikler gırla olmuş halde.

En basitinden KSde bile karşımıza çıkan sorular fazlasıyla rahatsız edici davranışlar içermeye başladı (en azından ben okurken rahatsızlık hissediyorum)

Misal az evvel bir soru vardı, kızın birisi yazmış:
Kızın flört ettiği ve anladığım kadarıyla uzun süredir görüştüğü bir erkek var. Bir ara aralarındaki iletişim birkaç gün sekteye uğruyor. Kızın yaptığı şey hemen başka erkekler ile flört edip hatta bir kısmı ile sanal ilişkiler yaşamak oluyor.

Bu nedir abi? Gerçekten bu şekilde nasıl yaşıyorsunuz veya geceleri nasıl kafanızı yastığa koyuyorsunuz? Hiç mi bu durumlar sizi rahatsız etmiyor? Yani illa bir vicdan azabı olsun anlamında demiyorum, kendinize "benim hayatım nereye gidiyor, bu nasıl hayat anasını satayım" bile mi demiyorsunuz?

Gerçekten özellikle KSde şahit olduğum olaylar biraz gözümü açtı ve hayatımda asla bir kadını almama fikrini iyiden iyiye düşünmeye başladım. (çünkü erkeğim, kadın olsaydım da muhtemelen bir erkeği alamama kararı alırdım) Gercekten bazen insanlar için sanırım fazla samimi ve içten/saf hareket ediyoruz. Milletin yaptıklarına bakınca gerçekten rahatsızlık duyuyorum ve biraz korkuyorum.
Gün geçtikçe insanlar iyice kalitesizleşiyor, sizce bu durum daha mı kötüye gidecek yoksa bir yerden sonra durup düzelecek mi?