The great reset, iklim değişikliği, yeni kontrol sistemleri, nükleer silahlanma, dijital para sisteminin yaygınlaşması ve kim bilir daha yeni gelecek ne sistemler var. Sizce tam bir kölelik düzenine mi giriyoruz? 20 sene içerisinde kurulacak olan yeni dünya düzeni distopik bir cehennem mi yaratacak? Siz ne düşünüyorsunuz?
İstedikleri kadar nükleer silah üretsinler çooook ama çook ileri seviye savaş kaybetme durumu olmadıkça kullanılmayacaktır. Çünki dünya bir nükleer bombayı kaldırabilecek düzeyde degil ve bunu onlar da biliyor, amaçları sadece güç gösterisi. Ama kıtlık ve kriz önümüzdeki 30 yıl içinde olucak diye düşünüyorum.
Dünya ekonomi formu 2030 ajandası diye bir plan yayınladı. Bu plana göre önümüzdeki birkaç yıl içerisindeki yaşanacak iklim krizinden dolayı 2030 yılında dünyada "1 milyar" mülteci olacak. Bu dünyadaki her 7 insandan 1 i demek. Ve buna ek olarak g20 zirvesinin ana konusunun iklim değişikliği olması açıkçası beni çok tedirgin etti. Sizce böyle bir durumda bireysel olarak ne yapılabilir?
Bizim elimizden gelen şeyler klasik şeyler yere çöp atmama, suyu idareli kullanma, çevko ya destek verme hatta gönüllü katılma gibi küçük şeyler. Asıl olay devlet ve fabrikatörlerde geri dönüşüm fabrikaları çoğaltılması lazım. Deniz suyunu içme suyuna dönüştürüp ordan tasarruf yapmak lazım, bilinenin aksine yeni yenilenebilir enerji sağlayacak icad lazım. Merak etme şu an kendileri öyle bir sorun içerisinde değil (iktidardan bahsetmiyorum şu an) diğer devlet büyükleri olsun vs farkındalar ama fazla ileri derece bir atılım yok fakat zamanı gelince afedersin ama g. tleri sıkışınca ne icatlar yapıcaklar iklim değişikliğini engellemek doğayı korumak için gör bak. ;)
Kapitalist ülkeler gelişiyor. (Amerika, Avrupa ülkeleri) Sosyalist ülkeler yerin dibine batıyor. (Venezuela, Küba, Bolivya) İslam ülkeleri karanlığın dibinde yaşıyor (En başta Ortadoğu ülkeleri) Avrasya ülkeleri Amerika'ya karşı ekseni genişletiyor (Rusya, Çin, Hindistan, İran)
İyi kötü kavramı sadece belirli eksenlerin kendi içerlerinde gerçekleştirdikleri gelişmelerle dış unsurlara karşı bir çakışma durumu ortaya koymalarıdır.
Şunu açıkça söyleyebilirim ki neo-liberal algıya göre dünya daha iyi bir yere gidiyor. Transhümanizm bunun en açık örneğidir.
Avrasyacı yaklaşıma göre Rusya ve Çin yükseliyor. Medeniyet Doğu'dan yükselecek.
Sosyalistler dibe çekildi tamamen. Amerika bütünüyle onlara galip geldi.
Küreselcilerin idealindeki yeni dünya düzeninde mülkiyet hakkının kaldırılacağı, kiralama sistemi getirileceği, şu an Çinde denemeleri yapılan sosyal puanlama kredilendirme sistemi getirileceği söyleniyor. Bunlar sizce insanlık için çok otoriter distopik sistemler değil midir?
yapay zeka, robotlar, küresel ısınma, iklim değişikliği, kuraklık, kıtlık, biyolojik silahlar , ölümcül yapay virüsler, insanlara çip takılması ve yönetilmesi, insansız savaş araçları... vs vs Dünyanın sonu yaklaşıyor ama biz belki kıyameti görmeyiz
Dünyanın işbirliği içindeki 3 zengin yahudi aile tarafından yönetildiğinden haberin yok galiba. Onlar herşeyi planlıyor. İşini şansa bırakmazlar. Allah kadar güçlü değiller tabi ama Allah da o azgın ve bozguncuların varlığını ve kıyameti haber veriyor. Allah kötülüğü engellese imtihan olmaz
Tabikide evet. Elimde olsa gercekten sokakta büyüdüğüm yıllara dönmek isterdim. Hatırladıkça o günleri ve içinde bulunduğumuz zamana bakınca gerçekten gözlerim doluyor bazen
Kıyamet yaklaşıyor yapacağımız bir şey yok zaten insan nüfusu azaltılmaya çalışılıyor azalınca belki daha iyi bir yaşamımız olur Saldım artık ya her şeyin hayırlısı olsun
Dünya nüfusu agresif ve sert bir şekilde kontrol altına alınmazsa su yemek ve plastik kullanımına sınırlar konulmazsa 10 yıl içinde günde 2 bardak suyla idare edersiniz artık
Abd ve Avrupa tedbir alır Ve çini de dize getirirlerse Doğa kendini tamir eder zaten Ama ilahi bilgiye göre Zaten dünyanın sonundayiz Her şeyin bir ömrü var