Ne dersiniz o insan hakkında?
Ot gibi yaşıyor, renksiz ve tatsız insanlardır
Hayır yaşamıyor, izlemek zorunda değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Film ve dizi izlemek bir alışkanlık. Bu alışkanlığı kazanamayan kişilere ot gibi yaşıyor diyemeyiz. Film kültürü yoktur, kitap okuyordur, beyaz perdeye ilgisi yoktur, tiyatro kültürü yüksektir. Ot gibi dememiz gerekirse bunu film izleyene de diyebiliriz, izlediği filmin içeriğine göre.
Ee iyide düşünsene sevgilin izlemiyor, sıkılmaz mısın ondan?
Ben de izlemiyorum. İzlediğim bir filmin sonunu getiremiyorum ve bunun eksiklik olduğunu düşünüyorum. Kendime bu alışkanlığı kazandırmak için uğraştigim söylememez ama ugrasmam gerektiği fikrindeyim. Çünkü sana bir şeyler katacak aktivitelere kendini kapatmak mantıklı değil.
Sevgilim film izlemese ondan sıkılmam ama izlese daha iyi olur, film izleme alışkanlığı kazanmamda yardımcı olabilir. Bu açıdan iyi.
Ve şöyle bir şey var. En kolayı film izlemek. Sorsan herkes izler. Ama çok azi ne izlediginin farkındadır.
Film izlemek insana kültürel açıdan kazanımlar sağlar fakat her insana değil bu yüzden ben film izliyorum diye dolanan birisi de çok can sıkıcı olabilir.
Dizi izlemem film desene haftada 1 onun yerine kitap okuyun bol bol
Hiç izlemedin mi şu ana kadar?
Hadi len ordan pis ergen elinden telefonu dusurmez gelmis kitap diyor
Amin amin ok
Belki başkalarının senaryolarını yaşayacağına, kendi gerçek senaryolarını yaşıyorlardır.
Cevap
1Cevap
Kitap okursa zaten onların bir çoğunu yapıyordur hatta bir şeyler izleyenden daha iyi durumdadır ama kitapta yoksa biraz ot gibi yaşıyor denilebilir
Ben pek izlemem sevmem çok
Kitap okur musun?
Yok
tercih meselesi otluk başka bir durum.
Bugün genelde vakit geçirme aracı bunlar olduğundan sordum
Ot bence kitap okumayan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar