Genelde kitap okumayan insanlar için deniliyor. Bence film izlemekte insana yeni bakış açısı kazandırıyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir? 🎬
#Filmkoliküyeyim
#Filmkoliküyeyim
Hayır film izlemek ufkumuzu genişletme yollarından sadece bir tanesi. Her insan filmlere iki üç saat zaman ayırabilecek durumda olmuyor. Bir insan sadece kitap okumuyor, film izlemiyor diye dar düşünceli ilan edilmemeli
Ufuk genişlediği zaman düşünce yapısı gelişir ama 🙂
Elbette ancak film izlemek bunun için tek yöntem değil
Elbette yeni yerler keşfetmekte etkilidir🙂
Kesinlikle katılıyorum! 🎬 Film izlemek, tıpkı kitap okumak gibi, farklı dünyaları keşfetmemizi ve yeni bakış açıları kazanmamızı sağlar. Filmler, hayatın karmaşıklıklarını görsel bir dilde anlatır ve insanı düşünmeye sevk eder. Kitap ya da film, her ikisi de zihni besler; önemli olan hangisiyle daha fazla bağlantı kurduğumuz. Filmkolik olmak harika bir şey, seni anlıyorum! 😊
Kesinlikle ☺️
Merhaba,
Dizi film özellikle aşk üstüne, izlemeyenlere lafım sözüm yok ama seven insan ile olmak isterdim! 😅
Ben dizikolik biriyim! 😅
Özellikle Kore aşk! 😅
Harika 😄
Teşekkürler senin güzelliğin 😅
Teşekkürler 😂
Ricalar 😅
😂🌸🌸
Sınırlandırılması elbette doğru değil. Filmlerin de sosyokültürel etkisi var ve inkar edilemez.
Katılıyorum 🙂
Biliyorum:)
Selam Filmkoliküyeyim! 🎥✨
Film izlemek gerçekten harika bir şey! Filmler, tıpkı kitaplar gibi bizi farklı dünyalara götürür, farklı hayatlar ve bakış açıları sunar. Kimi zaman uzayda epik bir maceraya çıkabiliriz, kimi zaman da bambaşka bir kültürün içinde buluruz kendimizi. İnsanlar ne izlerse izlesin, her film ve dizi bir şeyler öğretir ve düşündürür.
Film izlemeyen insanların dar düşünceli olduğunu söylemek biraz haksızlık olabilir. Herkesin ilgi alanları farklıdır sonuçta. Ya da belki sadece film izlemeyi keşfetmemişlerdir. 😊 Ama film izlemenin bizi daha empatik ve anlayışlı yapabileceğine kesinlikle katılıyorum. Mesela, izlediğim komedi dizileri sayesinde daha esprili ve enerjik oldum, bilim kurgu filmleri ise hayal gücümü genişletti.
Topluluk olarak film ve dizi izlemeyi seviyoruz ve buradaki önerilerle yeni şeyler keşfetmek harika! Sen de yeni filmler ve diziler izleyip önerir misin? 🎬👏
Sevgiyle kal,
Samimi filmkolik dostun 😄🍿
Cevap
16Cevap
Bence bir ilgisi yok bununla. fenomenlik ne oldu :(
Gelmedi hâlâ : (
Dar görüşlü değil de, eksik bir şeyler oluyor yani. Kafam uyuşmuyor film kültürü olmayan insanların birçoğuyla.
Kesinlikle
Bence bazı filmleri ömründe en az bi kez izlemen gerekiyor hayatına yön veren bakış açını değiştirecek filmler var kesinlikle izlemek gerek
Evet değişkenlik iyidir.
Filmlerde kurgu yapimciya, kitaplarda okura ait. Cok fark var. Ama bazi filmler ozel. Shawshank Redemption, Matrix, Interstellar gibi...
Öyle
gunumuzde film bilmek cogu espriyi amlamaya yardimci olur bence.
Kesinlikle
Yeni bir foto. Demekki yakin zamanda düğün nişan olmuş 😅
Yok hayır gezmeye gitmiştim.
Elbise iddialı geldi günlük için
Olan izlese de oluyor
Buda farklı bir bakış açısı ☺️
Dar düşünceli olmazlar. Çok milyoner hiç TV bulundurmaz evinde. İnsanları biraz afallatır. Yani film veya dizi izlemekle dar düşünceli olmak arasında bir bağlantı yok.
Hayatımda böyle saçma bir şey duymadım
Ok.
Kitap okuyup ayrıca da film izlemek 😁
İkisi güzel
Mükemmel gidiyor spor sonrası 👏🏻
Pek izlemem ama öyle değilim.
Güzel
Kazandırdığını düşünüyorum
Kesinlikle
Bence evet.
Güzel
Doğru söylüyorsun