Annenin babası mı, yoksa babanın babası mı? Annenin babası ise para annenin sonuçta babanın babası ise babanın dır.
Babanın babasının mirası ise size söz verip yapmadıysa yaptığı yanlış, siz emrivaki yaptıysanız o zaman yanlışlık sizde. Annenin babasının mirası ise yaptığı çok daha yanlış. Birde nasıl ve neye harcayacağı önemli o parayı, bilmeden yorum yapmak doğru değil.09 Yorumla
Soran+1 yılYer bitirir artik kmle yiyceksee yalandan ben kotu araba kullaniyorum diye korkuyormuss biryere carparim diyee yalanci
Soran+1 yılBabamin babasi
Soran+1 yılGittim kosa kosa ehliyet aldim heveslee simdi agliyorumm ve cok sinirliyim evde kirmadm sey kalmadi insallah olerde elime dusmez
- +1 yıl
Bu hayatta yediğin ilk büyük kazığın olsun. Kim bilir gelecekte belki bu kazığı yemeseydim bunları elde edemezdim dediğin durumlar olacak. Ne kadar kötü, yanlış olurlarsa da olsunlar onlar senin ailen. Onlara kızsan da, nefrette etsen beddua etmemelisin. Ben ne anneme, ne babama, ne de kardeşlerime güvenirim. Fakat onları seviyorum.
Soran+1 yılInsan ailesine guvenemiycekse kime guvencek
Soran+1 yılKendine dersen artik kendime bile guvenmiorm
- +1 yıl
Şu an eminim ki mutlu olmanı gerektirecek bir sebep yok hayatında. Yalan söylemeyeyim, hayalleri yıkılmış bir insana Aaaa ne güzel enkazın var diyemem. Kendine ya da bir başkasına güven duymaman normal. Geleceğin sana bir mucize getireceği yalanını söyleyebilirim fakat inandırıcı olmaz. Geleceğin ne getireceğini kim bilir. Baban madem kararından vazgeçmeyecek, baba para ile istediğini yap fakat çok heveslenmiştim, çok üzüldüm çok kırıldım sana bunu da bil de. Olgun davran güçlü davran. Altı üstü bir araba değil mi de kendine şimdi olmasa bile yavaş yavaş uğraşırsam sevebileceğim bir tane alabilirim de. Bunlar şimdi sana uzak gelse de, uzaklar çok uzak değil bazen yakındır çok kırgın olma, kızma kendine de babana da. Bu gün olmasa da, ilerisi daha var bunun.
En İyi Cevaplar
sen çalış al bizim peder e cherokee aldık herif ben bunu kullanmam dedi niye dedim koltuğu belimi arıtıyor dedi vay mk dedim içimden ulan o araba koltuk masajı var daha ben seni nasıl memnun edeyim 131 versek bayılır ama dünya çok garip bir yer birader :/ ...
11 Yorumla
Soran+1 yılNe iyi babaymid
Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Ne olursa olsun baban sonuçta böyle büyük laflar etmemelisin. Babaya itaat etmek en büyük sevaplardan biridir alttan almanı tavsiye ederim, dünya geçici devlet uğruna kurulu bir yer bu yüzden sakin ol bu sebeplerden dolayı ne baban ne de sen yüz göz olmayın. Allah aranızı düzeltir umarım babana da doğru yola iletir
01 Yorumla
Soran+1 yılNaparsa yapsin ama bundan sonra benm gibi bir kizi yok cok aglatti ilerdede ben aglatcam pnu
Babandır deme falan demeyeceğim ama kendini ezdirme hakkını ara. Ama ilerde vicdan meselesidir ben de senin gibi söylerdim ama vicdan çok berbat bişey o yüzden son cümleni düşün biraz daha.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende vicdan yok oldu bu olaydan sonra
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adam arsa alcam dedi diyosun.70 bine arsa mı olur diyosun bir halt bildiğin yok. Küçücük ilçelerde bile 500 metrekare bir arsa en az 50 bin.
Babanın üslubu yanlış olsada araba yerine arsa almak mantıklı araba değerlenmez arsa değerlenir.
Adam yiyecek olsa şimdiye çoktan yerdi
Bunun böylesi evlat olcak bide sen kimsin onu kapının önüne koycak bu yaşına kadar kim yedirdi içirdi seni kendin mi kazandın. Adam çalışsın yedirsin içirsin büyütsün kızı bir para için kapının önüne koycam yaşlanınca desin sen gibi evlattan korusun Rabbim011 Yorumla
Soran+1 yılEvet madem kendini dusunuyo arsa alcak arbaa almiycak biz metrobuslerde suurncez ee o zmaan ben sana nede ilerde bakiyim kac gundur hasta annem tatildeydi ben baktmmm ama ilerde aynii beni bulamaz
Soran+1 yılNaparsa yapsin bir daha asla yuzne bakmiycam olse bile mezarina gitmem
Soran+1 yılOnu herkes yapar cocuk yapmasaydi o zmaan
Soran+1 yılEvet herkes dogurup buyutuyor marifet degil
Soran+1 yılBakmiycam ne yapmiski bana bakayim
Soran+1 yılAsil sana by
+1 yılhaklısın valla ugraş sende onlarla madem sizi düşünmüyo sende onu düşünmiceksin abi
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilerde bakmiycam bu kadar basit bakma emekli maasim evim var diyo evi baksin ona yaslaninca
- +1 yıl
aynen öyle hacı abla insan ne yaparsa kendine yapar ve dönüp dolaşıp gelecegi yer sizin yanınız sizde basın tekmeyi anasını satıym öyle babamı olur la vallaha acıma
Soran+1 yılNapalim onun evindenmi kovalim
- +1 yıl
hiç iyi yüzünü gösterme kötü davran bide aldatıyodur büyük ihtimal delille bunu ver polise alabildiginiz kadarını alırsınız oda size yeter zatenki
Soran+1 yılYok aldatmaz oyle biri degil ama benm param yok tarla alcam yok arsa alcam bilmem ne diyo nefret ediyormm
- +1 yıl
hikaye bir erkek eger parayı ailesine harcamıyorsa bilki harcadıgı bir kadın vardır emin ol sen baban diye toz konduramıyosun sadece
Soran+1 yılYoo bize hep bakar harclik verir annemede kart para verir
- +1 yıl
o zaman salıverin vardır bir bildigi alsın tarla sonucta sizin olucak ve bigün oda gidicek size kalıcakki hani çar çur etmiyo en azından parayı
Soran+1 yılAnnem diyo benim hesabima yatir sen harcarsin yatirmiyo belkide yedi prayi solemioda yaa inanilmaz nefret ediyorum olduresim gelio hapse girmiycem olsam oldurcem o derece
- +1 yıl
dirisi 55 kuruş etmez ölüsüne güç yetmez boşver
Soran+1 yılAyne
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCokmu zenginsinizde o parayla hemen araba almaya calisiyorsunuz.. Ayrica baban ben harcicam derken o parayi arabaya yatirmam evin ihtiyaclarina harcarim gerekirse yatirim yaparim demis olabilir.
16 Yorumla
Soran+1 yılArsa alcakmiss heralde durumumuz iyi 2 evimiz var biri kirada emekli maasi var ayrica calisiod aeaba almak icin zengin olmak gerkmio
- +1 yıl
Iyi iste bak arsa alicakmis
Soran+1 yılNaparsa yapsn bida yuzunr bakan adi olsun
- +1 yıl
Hata ediyorsun.
Soran+1 yılIlerde elime duscek bugunun yarinida var
- +1 yıl
ok.
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Babanın saygı duyduğu birisi varsa , sozunu dinlediği.. onlarla iletisime gecin siz konusun deyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi bile dinlemio onlada kavga ettilerr
+1 yılhaksızsın adam sizi bakıp büyütmüş 18 yaşından sonra size bakmak zorunda değil oda bir birey kendi hayalleri fikirleri var
03 Yorumla
Soran+1 yılBir birey ama biz aileyizz bizi hice saymak nedir
- +1 yıl
adamın kendi parası nereye harcamak isterse harcar 18 yaşının altındada değilsiz sizin üzerinizde bir yükümlülüğü yok birde istediğiniz şey araba acil bir ihtiyaç değil fakirlik içerisinde olsanızda yemek paranızı kafasına göre harcasa haklısınız
Soran+1 yılEmekli maasi var kendi maasi var kira geliri var hala adam parayi savurma merakinda cahil iste
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay vicdansız, sen de ona inat o işi yap
11 Yorumla
Soran+1 yılNe isini
+1 yılEvet adam değilmiş baban yanlış anlamada
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence yanlış anlamayın ama ne kadar bencil olursanız o kadar bencillik görürsün üz babanızı menfaat içinmi seviyorsunuz baba anne ne kadar kötü olsa da sizin bı parçanız
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuklarini ailesini dusunmeyen birseyim olamaz
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyor işte.. Gelen bazen haydan gelio huya gidio bazen. o parayla araba aliyorsun o da sana bir kaza olarak gelio.. Oda yaramio.. Çalış kazan kendin al.. Hayrı varsa onda var.. Babanda dötüne soksun o parayı
09 Yorumla
Soran+1 yılBende popona sok kari kizla ye dedim
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmış sin. Agzina sağlık.. Sende Baban ölünce sende onun kalan b*k*nu yersin miras olarak. Ölüm hak miras helal işte
Soran+1 yılYicem catur cutur tabi onun gibi bos seylerle degil
Cevap sahibi+1 yılSana kalmış işte. Onlar ölene kadar sen ölmez sen kalirsa birşey yersin.. 😊😊
Soran+1 yılOluk yasa bakar
Cevap sahibi+1 yılHerşey yaş değil emin ol.. Düşüncelerinde haklısın.. Ama bencil bir baban var.. Mezarına incir ağacı dik ölünce.. Başka birşey yapma.. Sana allah sabır versin..
Cevap sahibi+1 yılÇok yüklü miktar bir para olsa miras.. Ben babana arabayla kazaymis gibi carpayim ölsün bir miktar para bana ver dicem ama.. Bu iş için hatri sayılır bir para olmasi gerek
Soran+1 yılHahahaha sacmaladin yaa sagol kardesim evet sabir versinn onada azcik akil versin allahin cahilinee bu gunlerin yariklarida var
Cevap sahibi+1 yılBenim kisi espiri işte.. Ciddi olan işte. Ne yaparsan yap babada olsan anada olsan evlatta olsan bencillik yapimicaksin bu yüzden sen sabir et. Herkes kendine yapio ne yapiosa.. Hayırlı geceler dilerim.. saygılarımla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkezbana bak babası araba almadı diye kapının önüne koyacakmış. baban da keşke korunsaymışta seni koymasaymı ananın rahmine.
12 Yorumla
Soran+1 yılKes lann
Cevap sahibi+1 yılhaklı çıktım sağol
+1 yılseni bu yaşa kadar büyütsün sen bir araba için kapının önüne koyucan. Helal la sana
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt 70 milyari cope atan insana babami diycem
- +1 yıl
kardeş dolduruşa gelme başına birşey gelse onlardan başka kimse koşmaz.
Soran+1 yılKosmasinn umrumda degil
+1 yılBabanın yerinde olsam önce seni kapıya bırakırdım. Ne biçim konuşuyosun len sen ailenle ilgili.
110 Yorumla
Soran+1 yılOyle aileye boyle ilgi
- +1 yıl
Dediğim gibi seni kapıya koymak lazım. Boyle evlada böyle muamele👋👋👋👍
Soran+1 yılIyiki senin gbi bir oglu yok
- +1 yıl
İyiki senin gibi bir çocuğum yok👋👋😉
Soran+1 yılOlamazda cok cabalaman lazmm zeki olsn
- +1 yıl
Senin gibi olacağına hic olmasın daha iyi. Zekanın z si yok abartıyosun kendini😉👋
Soran+1 yılEvt unv mezunuyum
- +1 yıl
Üniversite mezunu olman zeki olduğunu mu gösterir. Farkındamısın ama binlercr üniversite mezunu var şu an 👍
Soran+1 yılUniversite yatarak kazanilmiyo
- +1 yıl
O eskidendi guncelle bilgilerini azıcık.
+1 yılHiç öyle büyük konuşma. Başına gelince ilk sen koşuyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılKoosmuycam asla
- +1 yıl
Bende diyordum öyle şimdi babam rahatsız koşarak gelen ben oldum yine. Iyi olsun tek başka birşey istemiyorum şu an.
Soran+1 yılSenin baban ailesine dusman degildir eminin
- +1 yıl
Benimki de fazlasıyla bencil bir adam emin olabilirsin
sen baban zalim oldu diye bende olacam düşüncesinde sin o zaman onu eleştirme hakkın var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHersey karsilikli
+1 yılSakin ol minik kuş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendine harcama derken karı kızlamı yicek
05 Yorumla
SoranBilmiorm napcagnida solemio 70 milyar para
Cevap sahibi+1 yılkarıyla kızla yiyecektir. böyle babamı olur lan
Soran+1 yılNefret ediyorum arsa alcam diyo alsin arsasini yesin
Cevap sahibi+1 yılarsa alacaksa bak o zaman haklı size harcayacaktır o halde. tapuyu isteyin doğru ise haklı
Soran+1 yılNe arsasi alcak 70 binee yaa
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyuhhh
137 Yorumla
SoranNeden
Cevap sahibi+1 yılnapacakmış ki parayı
Soran+1 yılSoylemio yesin bitirsin nefret ediyorm
Cevap sahibi+1 yılpara nekadar belli mi
Soran+1 yıl70 bin
Cevap sahibi+1 yılanne tarafından mi
baba tarafından mi
miras kaldı
Soran+1 yılBaba
Cevap sahibi+1 yılyinede ya ev almalı ya araba
Soran+1 yılEvet ne alcagi beli degil
Soran+1 yıl2 evimiz var ama arsa alir kesin gidip bogasim gelio
Cevap sahibi+1 yılyaşı kaç babanın
Cevap sahibi+1 yılaraba almalı
Soran+1 yıl57 yasinda
Cevap sahibi+1 yılsen araba kullanmayı biliyo musun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılnerde öğrendin ki
Soran+1 yılKursta ogrendim ehliyet
Cevap sahibi+1 yıloyy oyy.. ii sin walla
Soran+1 yılIyi olsam nolak araba almioo
Cevap sahibi+1 yılsoyle yerini geleyim ikna ederiz
Soran+1 yılYokk olmz o ikna
Cevap sahibi+1 yılsert birisimi
Soran+1 yılYokk
Cevap sahibi+1 yılannem ne diyor
Soran+1 yılOda kavga etti tl ye yatirmiss bide bNkaya dovize yatir dio adam dinlemio
Cevap sahibi+1 yılfaize wermesin
Soran+1 yılFaize vermiss iste para bankada cop oluyoo
Cevap sahibi+1 yılharamdir faiz
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yıldinen haramm
Soran+1 yılOnun dini imani olsa beni aglatmaz
Cevap sahibi+1 yılderken ?
Soran+1 yılYalanmi
Cevap sahibi+1 yılanlamadım ki
Cevap sahibi+1 yılnerelisiniz
Soran+1 yılKaradeniz
Cevap sahibi+1 yılsen de kızı mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam karı kızla yerim valla :D
00 Yorumla
+1 yılNe biçim nahlukatsın sen anlamadım
08 Yorumla
Soran+1 yılKes be
- +1 yıl
Yürü yürü para hastalık yapmiş sende
Soran+1 yılSende yok diye kduurma
- +1 yıl
Var gel gör😂😂istersen
Soran+1 yılIyi all basina cap
- +1 yıl
Neyi çalıp seyyy dedim gel gör 😂😂para yokki
Soran+1 yılDhaa gencsin olur
- +1 yıl
Offff anlamadın ki🤔🤔tkp Etsene beni
+1 yılBabana saygılı ol git çalış al
122 Yorumla
Soran+1 yılOna sorcak degilimm gitsin baska ailesi varsa onlarla yesib
- +1 yıl
Babanın yerinde olsam atarım seni evden israfsın sen ya
- +1 yıl
Yediğin ekmek bile israf kuruş bile
- +1 yıl
Eline düşünce bakacakmış sende düşcen bir gün yaşlı insanlara saygı duy yarın sende olacaksın
Soran+1 yılEn cocugumu kendime dusman yetistirmem emin olshn
- +1 yıl
Öyle de sen öyle digenleri çok gördük 10 sene sonra görürüm seni
Soran+1 yıl10 sene sonra elime dusunce kapinin onune koycammm bakalim napcakk evinide satar yerim
- +1 yıl
Yaşama babanla ayrıl ev tut kendine
Soran+1 yılŞu an unv yeni bitirdim nerde ayri oturcam calismiorm
- +1 yıl
Paramız var diyon kirala bir yer işe gir
Soran+1 yılKendim mi is accam
- +1 yıl
İşte çalış ev kirala ve dislike için teşekkürler
Soran+1 yılUnv mezunuyum kendi isimde calismak istyrmm
- +1 yıl
Ne mezunusun aç iş
Soran+1 yılBanka