AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
321Cevap
Dışardan baktığınız da soğuk görünen yeni tanıştığı insanlarla hemen samimi olamayan erkekler daha duygusaldır diyemem ama genelde duygusal olurlar
Kadınlar ama yapıya göre değişebilir erkeklerde olabiliyo bazen ama ben duygusuz olarak anılıyom genelde
Kadınlar mı? Hah hiç te bile değil. bir Aşık Veysel dengi bir Neşet Ertaş dengi duygusal bir kadın gösterin bana? Ben hiç görmedim
Kadınlar duygularını saklayamazlar erkekler kadınlardan daha duygusal ama dışarı yansıtmayi sevmrzler
ikisi de duygusaldır ama misal mantığıyla hareket edip kendi sevdiği şeyleri önde tutarsa gayet duygusuz olabilir. Ben mesela ahsjah
ben 4. sınıftayken bir çocuk hello kitty'li pembe silgimi çaldı diye 3 gün ağlamıştım.
Tartışmayalım istersen.
Bu devirde sevdiği için bile uzulmeyen erkek gördüm ben yazık işte hep yanlız kaldılar şimdi hepten hemde onun için bence kadınlar daha duygusaldır
Erkek normalde daha duygusaldir ama kadin duygusaligini daha çok dişa vurdugu için kadi erkekten daha duygusalmis gibi gözükür ama yinede insandan insan degisir bu
kadınlar sadece berkecan ayartmak için yer yer duygusal görünürler asıl duygusal olan biz naif baylarız...
Erkekler gerçekten severse çok daha fazla duygusal. Özellikle ayrılık bizleri derbeder ediyor içimizde yaşıyoruz birilerine anlatma güçsüzlük belirtisi gösterdiği için gerçekten unutmamız yılları alıyor
Kendimden söylüyorum bence erkekler daha duygusaldir istisnalarimiz da kaideyi bozmaz 🤪😂🙈
Kadınlar duygusal olsa seven bir erkeği terketmezler 😉
Kadinlar bana gore dahada yogun duygulara sahip ler
Madem kadınlar daha duygusal neden en çok aldatan taraf kadınlar?
çok yanlış bir düşünce bu
Adam haklı neresi yanlıs?
@eyupcan21 kadınlar erkekler kadar çok aldatmaz düz mantık yani. bir erkek aldatırken çoğunlukla bekar erkeklerle olurken kadın aldattığında eşi ya da sevgili olan erkeklerin sayısı çok fazla bu demek oluyor ki bir kadın aldattım dediğinde karşı taraf da aldatan oluyor. ve çevrenizdeki erkekler mi kadınlar mı daha çok aldatmaya meyilli.
@eyupcan21 yapacağım yorum ne dediğimi ben anlamadım kadınlar aldatır diyorum susuyorum :D
@Oozzgur Sen önce okulunu bitir kardeş hayata atıl evli ve sevgilisi olan kadınlar tanı eşlerini nasıl kaç kişiyle aldattıklarına şahit ol sonra konuşalım senle bu konuyu.
Tecrübe konusuyor 😂
@Espadon34 kadini sevmesini bilmek maharet ister sadik kalabilmekte yurek ister. Bence ki bir erkek bir kadin tarafindan aldatiliyorsa -istisnai durumlar haric acgozlu kadinlar gibi misal- o erkekte bir sorun vardir.
@alady istisnai durumlar neymiş? Kadını haklı çıkaracak istisnalar neymiş?
Yani acgozlu sipsevdi gibi onlar disinda demek istemistim onlari katmadim.
@alady Bu durumda eşini aldatan erkekler için de istisnai durumlar hariç kadınların suçu var demeliyiz öyle mi?
Degisir arkadasim biraz da kisilik meselesi. En cok aldatan ne kadindir ne erkek.
@alady Biraz arşatır lütfen boşanmaların % 60 a yakını kadının aldatması yüzünden. Bir de en önemlisi aldatma şansı kadındadır erkekte değil. Sizler göz kırpıp gülümseme ile erkeği çağırırsınız ama erkek kıcını yırtsa razı edene kadar kıyamet kopar...
Arastiramam arastirmalarin cogu sansasyonel. Ayrica bilirsin ki bosanma sebepleri de coktur. Aldatma sansi da kadinda degil erkektedir bunun farki da erkegin yapisiyla ilgilidir. Kadin 1 akliyla 9 nefsine sahip cikabilirken erkek 9 akliyla 1 nefsine sahip cikamaz. Biraz genis dusunmelisin.
@alady Kadin 1 akliyla 9 nefsine sahip cikabilirken erkek 9 akliyla 1 nefsine sahip cikamaz.
kocakarı laflarını bırakalım lütfen gerçeklere bakalım :)) Biraz objektif biraz da dürüst olursanız siz de anlarsınız en çok aldatan taraf kadınlardır...
Kocakari lafi degil yolda mini etekle gezen bir kiz gorseniz 10erkegin 9u garanti bakar...
Bu da ornegi olsun. Sen yanlis dusunuyorsun.
@alady Ben miniyle gezmiyorum ama yoldaki 10 kızdan 8 i neden bakıyor :) Bakın şaka bir yana buraya yazamayacağım çok örneğim var. Eğer kadınlar çok aldatıyor diyorsam bir bildiğim var. Siz kadın hegomanyası nedeniyle koruma ve savunma mekanizmasını devreye soktunuz. Bırakalım bunları doğruları konuşalım. Yolda 10 da 9 erkeğin bakması aldatıyor anlamına gelmiyor. Boş konuşmayalım. Biliyorum ki sabaha kadar konuşsak siz saçmalamaya devam edeceksiniz. Bana bilimsel araştırmalar vs le gelin geyik örneklerle değil. Uykum var iyi geceler...
Sakin ol sampiyon tamam sensin. :D
Takilmis at gozlugu var iken zaten uzar gider bu konu kolay gelsin. -.-
Her ikiside duygusal. eğer olmasaydı el ele kol kola 2 sevgiliyi bir arada goremezdiniz
Tartışmasız kadınlar belki ama bazı erkekler duygusallıkta bazı kadınlara taş çıkartıyorlar!
Erkekler gizli duygusal ama kadınlar daha çok tabikii
Hiç bir yorumu okumadan söyleyebilirim ki karı milleti nankördür.
Bence erkekler bir kadin olarak şahsen kadınların çok duygusal olduklarını düşünmüyorum bir çoğu menfaati için yapıyor erkekler bu konuda biraz daha içine kapaniklar
Yengeç burcu isen hepsinden duygulu oluyosun kendimden biliyom,
Kadınlar diye bilirdim ama en büyük şairler hep erkek
Eskiden olsa kadınlar derdim ama çağımızda her şeyde olduğu gibi bunda da rol değişikliği oldu erkekler diyorum.
Kendi adima konuşayım dışarıdan belli etmem ama içimde duygusal küçük bir çocuk var
Oha ankete baksana. kadinlarin çoğu kendilerini seçmiş. oysaki bilmiyorlar içimizde yanan ateşi sirf onlara belli etmeyelim diye göstermiyoruz😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Kişiden kişiye değişir ama erkekler daha duygusal oluyorlar :))
Erkekler bence 😊 belli etmezler ama onlar daha savunmasiz duygusal genel olarak 😏
kişiden kişiye değişebilir genelde kadınlar herşeyi duygasala bağlamakta üstlerine yok
Emin Olun Erkekler Daha Duygulu dur Belli Etmezler Ama İçten Yikilirlar
Duygusalımdır da. Hiç ağlamam yani.
Odun değilimdir.
Bazı erkekler kadınlar dan daha duygusal oluyor o kişiye göre değişir.
Kadınlardır illa kide erkeğin duygusalını bulursanız evlenin zaten
Yaradilislari geregi kadin daha duygusal. Erkekte duygusal ama bir kadin kadar degil.
Bazı kadınlar bazı erkeklerden, bazi erkeklerde bazı kadınlardan duygusaldır bence olay cinsiyette değil karakterde bitiyor
Bir kadın gözyaşına dayanabilir ama erkek asla... Bu yüzden erkekler
Erkekler duygularıyla
Kadınlar akıllarıyla karar verir
Kisiye göre değisir bence ben cinsiyet konusunda genelleme yapamam
yinede kadınlar çok saçma sapan şeylerden duygusallaşıp ağlayabiliyorlar çok değişiğiz
Full paso illa bir şeyleri ayrıştırma peşindeyiz 😃
Kadinlar aslinda daha duygusal olur, erkekler ise göstermez
Daha çok kadınlar erkekler her zaman duygusal olmayabilir
Dudaklar gülerken insan ağlayamaz mı? Erkekler de duygusaldır. Belli etmezler
İnsan olmayı beceren her canlı duygusaldır fazlası eksisi olmaksızın
Kadınlar... Erkeğin de çok duygusal olanı var tabi..
Erkeklerin içinde yaşadıklarını hiçbir kadın bilemez erkekler daha duygusaldır bu yüzden 😉
Bir yazı görmüştüm “erkekler ağlamaz balkona gider çayını alır sigarsını yakar”
Duygusallık demeyelim bence buna bence bir insan vijdanı kadar duygusaldır
Kişiden kişiye değişe ben duygusalındır belki benim kadar duygusal az kız vardır
Ben bir erkek olarak duygusal bir insanım. 2. seçenek gibi kadınlardan daha duygusalım
Reklamlara ya da filmlere aglayan bir erkek görmedim daha 😂
Ortalıkta ağlamıyoruz diye bizi taş mı zannediyolar acaba
Erkekler yeri geldiğinde kadinlara nazaran daha duygusaldirlar ama genel olarak kadinlar daha hassas lar
Bilemezsin herkesin kişiliği farklıdır bilemezsin hayatlarına göre yaşadıklarına göre o yüzden onu anlayamazsın
Ben o kadar duygusal değilimdir mesela.. o yüzden değişir bana göre
kisiden kisiye degisiyo 😊 ben duygusal degilimdir mesela
Sorunun cevabını da vermiş oldun :)
Bu soruyu ve benzerlerini her gun en az 1 kere sormaktan bikmicaniz heralde dimi?
Erkekler merhametli
Nefrette bir duygu
Ozaman insanlar demek istiyorum
#BirKezbanınSeyirDefteri
erkek olmadığım için bilmiyorum ama ben acı çektim o da çeksin isterim ve hiç unutmasın isterim
Kadınlar. ama yengeç burcu erkekleri herkesten daha duygusal bence
kadınlar yapı gereği duygusaldırlar ama erkeklerin duygusallığı çok daha derin ve belli eder kendini
Kadınlar sanıyordum ama fikrim değişti, erkekler diyorum