Sürekli kadınların daha duygusal oldukları söyleniyor ama erkeklerde de duygusal olanlar var. Onlar bizim gibi duygularını dışa vuramadıkları için içlerinde yaşıyorlar bence. Peki sizce kadınlar mı daha duygusal erkekler mi?
Bu olay şöyle kısaca. Kadın beyni bilinçaltı vs. duygusal gibi görünerek psim kasmaya programlıdır yani kadınların çıt kırıldım halleri, duygusallıkları bilinçlide yapsa bilinçsizde yapsa yalandır, ilgi çekme çabasıdır, mağdur edebiyatıdır, kendini zararsız iyi şirin gösterme çabasıdır, ya da güç kazanma oyunudur (zırlayarak birini kandırma şirinlikler yapıp kandırma ya da üzülme numarası yapma vs.) erkekler genelde pek rolcü değildir ve eğer safkan erkekse bilinciyle bilinçaltıyla sağlıklı bir duygusallığa sahiptir. kişiden kişiye değişmekle birlikte genelde erkekler daha duyarlı, mantıklı duygusu yüksek varlıklardır. Kadınlarsa ota boka tepki veren varlıklar.
Duygusallık ağlamakla doğru orantılı birşey midir? Ağlayamayan insanlar duygusuz mudur? Bence hayır, duygusallık ile duygulanmak aynı şey değildir.. dahası dünyanın en iyi drama yazarları aşk şairleri hep erkektir, ilaveten bu yazar ve şairlerin iyilerinden ziyade genelinin de %90'ı erkektir.. ben hiç bir filmde ağlamış değilim ama yaralı bir kuş gördüğümde bütün dünyam altüst olur ama hemen her aşk filminde ağlayan insanlar tanıyorum amaaaan bı kuşa mı üzüleceğiz dünyanın kanunu bu deyip geçiyorlar..
hayvanlarınd a duygusu var ona bakarsan hatta bitkilerin de var. beyin yapısı bakımından kadınların duygusal zekası daha yüksektir üstüne kadınlar limbik bir sisteme sahiptir. yani duygu ve düşünceleri daha iyi anlayıp ifade edebiliyorlar. ayrıca kadınla gebelik ve regl dönemlerinde hormonlar yüzünden duygusal bir salınım yaşıyorlar.
Aslında tam olarak, gerçekliğini yaşaya yaşaya duygusal olan taraf erkektir. Ama belli etmezler. Kadınlar gibi ota boka duygusal görünüp, duygusal olmanın samimiyetini başkalarının eline verip oyuncak olsun, alay edilsin istemezler çünkü.
Kadınların duygusal olduğu söylenir, ağlarlar sızlarlar hani hep.. Sevmedikleri insana ne denli allahsız olabileceklerini görsen, inanamazsın..
Değillerdir yani aslında.
Kadın, göz yaşlarıyla dahi yalan söyleme becerisine sahipken, erkek ağladığında gerçekten canının çok çok yanıyor olduğunu ve ortalığı kana bulayacağını bilir, korkarsın..
erkekler kadınlardan daha duygusaldır ama dışa vuramazlar erkek asıktır ağlar kavuşamayınca hemde öyle bir ağlarki sesini dünyanın öbür ucundan duyarsın bakışları ile dünyayı yakar erkek babadır yavrusunun basarısına ağlar yavrusunun üzüntüsüne ağlar içi parcalanır erkek insandır sevdimi herseyi ile sever kimseyi değştirmeden sever güldümü dünyayı kahkahaya boğar hüzünlendimi dünyayı sis kaplar ama bunları hep içinde yasar dışa vuramaz vuyrdumu cevresi ayıplar dışa vurdumu ne biçim erkektir ağlayan erkek olurmudur erkek ağır başlıdır öyle heryerde gülmez
Erkekler daha duygusaldır. Kadınlara bu izlenimi veren, türlü türlü olaylara ağlamaları, asilabilecek bir sorun olmasına rağmen olayı abartmalari ve çoğu konu hakkında fazla düşünmeleri. Bunlar insani duygulu yapmaz. Karşımda iki insan ağlıyor olsa -biri kız biri erkek- ben erkeğin gerçekten içten ağladığını ve üzüldüğünü düşünürüm. Bu benim düşüncem tabii, sizin ki sizde kalsın😊. Ve bayanlar fazla bencil olmamaya çalışın lütfen..🙏
Vicdan meselesi aslında sevmeyi bilen insan duygusaldır ağacı taşı toprağı uçan kuşu seven sokakta gördüğü minik bir çocuğu mendil satarke gören üşüyen bir hayvanı görüp üzülebilen insan duygusaldır. Kadını erkeği yok bu işin. Kalbi kocaman olan insan duygusaldır
Hayatın gergefinde dikenli yaşantılar dokumamış, ruhuna batan ilişkilerle kalbini bulandırmamış, masum ve tertemiz duygulara sahip olan kişi daha çok duygusaldır. İster kadın, ister erkek ancak masumiyeti ve içtenliği içinde barındırdığı kadar duygusaldır ve kırılgandır.
Erkekler sevdimi benimser trip atmaz korur kollar trip atan bencillik yapan kadinlarmi duygusal kıskaclik krizlerinide saymıyorum en ufak şeyde timsah gozyaslarina ne demeli bu tür şeyler duygularinin sevgisinin önüne gecmiyormu erkek ya sever ya sevmez yıpratmaz böyle
Bence erkekler doğru erkeklerin içinde abaza çok çıkıyor kadınlarda bu durum biraz düşük ama gerçekten seven erkekte acıyı o kadar fazlaki kimileri intihar ediyor tabi intihar doğru şey değil hep görüyoruz aşk konusunda erkekler kadınlara göre hayli fazla intihar ediyor kadınlar belli bir süre sonra unutuyorlar erkek acısı bedeninden çıkmıyor
Erkek adam dediğin ağlamaz diye bir laf var, sırf bu düşünceyle bile onların daha duygusal olduğunu düşünüyorum çünkü erkeğin duygularını gizli saklı yaşaması bekleniyor ama kadın duygusaldır mantığıyla duygularını çok rahat göz önünde yaşadığı görülüyor.
Evet kadınlar duugularını hemen dışa vurur ama şöylede bir gerçek var kadın unutur Dünyanin her bir yanina bakın sairler çoğunlukla erkektir ve bu böyle devam eder kimse inkar edemez bu gercegi kadın duygusunu hemen yasar ve belli eder ama erkeklerin daha duygusal olduğu ortada tabi dünya genelini söyluyorum turklerde biraz sorun var.
Ya allah aşkına insan ağlar duygularını belli eder ama bilmiyorum erkek adam ağlamaz nedir ya? Biliyorum aramizda bu lafı yanlıs bulan erkekler de vardır ama ağlamak kotu bisey degill ve bu laf kabaca geliyo cok sacma ayrica erkeklerde aglar ama kadınlar duygulariyla hareket ederler gercek aski bulacaklarini sanirlar kendilerini avuturlar ve bir o kadar da duygusaldirlar ama bazilarimiz varki ne fenaa onlari allah dusman basina vermesin🤣🤣😃
Kadınlar yapısı gereği daha duygusaldır. Çünkü çok fazla detay düşünebiliyorlar. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesap ediyorlar resmen. Dolayısıyla bu kadar detaycı olunca ince düşündükleri oranda duygusal manada yıpranıyorlar. Yıprandıkça daha da duygusal oluyorlar. Nasıl bir döngü bu :))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dış görünüş aldatır. Kadınlar duygusal gibi görünür ama erkekler daha duygusaldır belli etmezler. Aşk ilişkilerinde daha açık belli olur, erkekler ayrıldığında dünyası kararır. Kadınlar yenisiyle yola devam eder. Şair sayısından bile anlaşılabilir bu durum :) Erkek şair daha fazladır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ikiside insan ve ikisindede ayni duygusallik var tek fark erkekler göstermez kadin her yerde belli eder kücükken bizide öyle alistirsalardi simdi bizde aglayip sizlamazdik 😂
Benim iki sevgilimde biz ayrilinca aglamislardi yazik mi evet ama napalim aglamakla is cözülmüyor
Stres atmak icin aglarim genellikle ilac gibi geliyor bolca aglayin arkadaslar aglayip giden sıkıntı stressin ardindan gelen mutluluk gibisi yok yeni dogmus gibi oluyor insan neyse gittim ben cok konusuyorum yine 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Valla benim kocam o kadar unursamazki ben aramiz bozukken moralim bozuk oldugunda o biriyle telefonda gayet neseli konusabiliyo, ya da tv de biseye gülebiliyo. Iste ümmügünü sikmak istedigim o an. Erkekler amaclarima ulasana kadar duygusal olur, ilgili olur, isterse dünyanin en iyi asigini oynar. Ama evlen bide cocuk olsun daha yüzüne bakmaz
Erkekler duygusallıklarını belliii etmezleeeer. Bu genelde boyledir ama bence karakter yapısına gore değişir bu durum. Şu da bir gercek ki kadınlar duygusallıklarını belli ettiklerinden dolayi her zaman daha duygusalız denilir.
genel olarak kızlar duygu konusunda erkeklere göre daha yüksek hassasiyete sahiptir ama erkekler duygusal oldukları halde mantıklarını daha baskın tuttukları için duygularını bastırırlar görmek biraz zor hala gelir
Tabii ki kadınlar. Seninde yazıda belirttiğin gibi erkekler içlerinde yaşarlar duygusallığı. Fakat sizin kadar duygusal olamayız... (Genele vurursak siz öndesiniz. :))
Erkekler de duygusaldır ama siz dersiniz ya erkek adam ağlamaz diye işte o yüzden biz ağlasak da duvarlara karşı ağlıyoruz. Bir kadın ağlarsa öküz olan bir erkek daima yüzündendir ama bir erkek ağlarsa o güçsüzdür Kendi suçudur vs.
Kadınlar biz erkekler gibi “erkekler ağlamaz” baskısı görmediğinden duygularını rahatça yansıtabilirler. Kimin daha duygusal olduğunu bilemem ama kadınlar dünyanın hem en narin hem de en güçlü varlıklarıdır. 🌹
insan olan duygusaldır. yüreğinde merhamet, acıma, adalet, haksızlığa başkaldırı, sanat ruhu olan insan duygusaldır. ha içinden akmış gözyaşları , ha dışından ne farkeder ki. Ağlayan insan yüz ifadesinden bellidir zaten.
duygusalligin cinsiyetle ilgisi oldugunu dusunmuyorum ayrica kadin erkek diye ayird etmem ama gordugum kadariyla kadinlar daha duygusal cunku erkekler yani biz belli etmiyoruz icimizde yasiyoruz son demine kadar.
Erkekler daha duygusaldır hislerini belli etmezler pek. Üstelik erkekler arkadaş ortamında bunu anlatıp aşmayada çalışamaz önemsenmez çünkü kız grubunda yaralarını kızlar daha çabuk sarıyor. Her türlü erkekler derim.
Erkekler daha duygusaldır. Kandınlar mantıkçıdır. Sadece algıda hata vardır.. Narin şeyler gözümüze masul gelir. Dolayısı ile duyguyu kadın da ararız fakat aksinedir kadınların beyni mantık ile çalışıyor
Kadın ağlar erkek biriktirir sonra ağlar. Kadın bir süre sonra susar, dertlenmez. Erkek aklına geldikçe yine ağlar. Kadın duygusal konularda heo erkeklerle konuşur çünkü içlerindeki gizli kalmış duyguyu keşfedebilir
Duygusal olsan nolucakki? Yani seni üzüyorlar ama o kadar değer veriyorsun yine affediyorsun , karşı tarafın vicdanını rahatlatıyorsun kendininkini. üzülen sen oluyorsun. Duygusallık iyi birşey değil bana göre ben duygusalım diye ortalıkta gezinmeyin ezilirsiniz.
Bir erkek kolay kolay bir kadın için ağlamaz. Ama ağlarsa o kadını başka kimse öyle sevmez. Yinede siz kadınlar sizin için gözyaşı döken adamların değerini bilmiyorsunuz. Aksine gözünüzde dahada düşüyor değeri.
Kadınlar yağmur gibidir, sesli sesli yağar bazen ise, dolu dolu. Erkeklerde kar gibidir sessiz bir şekilde yağar. Her iki tarafın duygusunu anlamak içinde iyi bir kalp, iyi bir akıl lazım
kadınlar da duygusal ama erkekler daha duygusal kadınlar dışa vurdukları kadar ama erkekler icinde sakladıkları kadar icinde ne sakladıgını o dan baskası bilemez
Sanatçıları ve şairlerin büyük bir bölümü erkeklerden oluşmakta. Bu alanda faaliyet gösteren insanlarda duygusal yapıdadır. Sözün kısası erkekler bence daha duygusal.
Erkekler. Erkekler duygularını dışarıya vuramazlar. Kadınlar ister istemez vurur. Kadınlar ulu orta yerde ağlayabilirler ama erkekler ağlayamazlar. Sen düşün hangisinin içi içini kemirdiğini. Yalnız ağlayan insan güçlüdür. Ulu orta yerde ağlayıp herkese kozlarını paylaşan değil.
Kadınlar direk kendilerini ele verir birsey oldumu patlama noktasına geldimi ağlar zırlar Felan Ama erkek Her Zaman Ağlamama Yemini Etmiş Gibidir Savaşlarını Hep İçinde Yapar
Kadın sevdiğini kıskanır herşeyden kıskanır sadece benim olsun der cimrilik gibidir bu duygusallık Anlayacağın Hangi Taraf Daha Cimriyse O Daha Duygusaldır Bence
Duygusallık kadınlara yapıştı. Erkekler kıyıda köşede yapar duygusallıkları O değil de duygusallıktan sadece ağlayıp zırlamayı mı anlamalıyız? Bilemedim
Aslında kadınlar değilde erkeklerdir. Bir çok nedenleri var kızın güçlü olduğu yerde erkek zayıf kalıyor ve hop yıkılıyor. Bu yüzden erkekler biraz daha duygusaldir
Kendimden yola çıkarak daha duygusalım belli ederim son sevgilim balık burcu kadiniydi o bile söylerdi çok duygusalsın diye sonuçta saçma sapan duygularım yok kadınlar kadar olamam...
kadın erkek diye yorumlamak saçma her insan duygusaldır ama bazı insanlar fazla duygusaldır kimiside az duygusaldır bazıları duygusal insanları hor görür ama duygusallık güzel bir şeydir
erkekler bence. kadınlar daha çok gösteriyorlar ama terazide erkekler. çünkü ben birbirinin kuyusunu kazmak için debelenen erkek hiç görmedim :D ne alaka diyeceksiniz anlatamadım derdimi :D
Kesinlikle kadınlar herhangi bişi için kafasında öyle deişik anlamlar kurup duygu patlaması ya da krizleri yaşayabiliyor ki sen böyle bakakalıyosun Allah Allah!! die
Ben kisiden kisiye degisecegini dusunuyorum. Kimi erkek asiri duygusaldir, naiftir gonlunuzu pamuklara sariyor gibi hissedersiniz. Kimisi duygusuzdur, kimisi de duygularini gizler. Kadinlarda da durum boyle. Cesit cesit olasılık var
Kadinlar daha duygusal, erkeklerinde duygusal olanlari var mutlaka ama kadinlar dışa yansidigi kadar icindede bir o kadar duygusallik var her zaman yansitamiyo
En İyi Cevaplar