Mesela;
Pamuk elleyememek
Kolonyağından tiksinmek
Civcivlere dokunamamak
Yumurta spremi andırıyor diye yememek
V.B.
Pamuk elleyememek
Kolonyağından tiksinmek
Civcivlere dokunamamak
Yumurta spremi andırıyor diye yememek
V.B.
yumurtanın içinden cidden nokta şeklinde bir şeyler çıkıyor yiyemiyorum ben de düşünsene birileri satmasa birileri almasa birileri yemese gercekten o dokunamadıgın civcivlerden olacak
dokunamama meselesi balıklar için gecerli bende düşününce bile tuhaf oldum şimdi
kemikten nefret ediyorum , çıt diye sesini duydum mu tik oluyorum dik durmak zorunda kalıyorum bütün kemiklerim batıyor sanki o an bana
iki ıslak kumaşı birbirine sürtünce geberesim gelir benim..örneğin kışlık eldivenlerle karda oyna oyna ıslanıyo ya hani örgüler onlar birbirine sürtünce dayanamıyorum ben..
Kanatlı herhangi bir hayvan Allah ım nefret ediyorum
(not: Otobüs muaviniyim cama kuş carpınca bile bir süre orada oturamıyorum)
Cevap
4Cevap
pamuk elleyemıyorsan ojelerını nasıl siliyorsun peceteyle falanmı ?
benim böyle dengesiz huylarım yok :D
Oje sürdüğümü kim söyledi.Herkes sen gibi kokoş mu ?Bak bende ön yargılı yaklaştım sana iyi oluyormu böyle
Evet haklısın.Kafayı çalıştıramayıp yukardaki yazılan huyları soran kişiye mal eden bir kokoşla karşı karşıya olduğumu bilsem.En ileri zekalı geri olduğunu düşünüp yazmazdım be senin için bu soruyu.
Dansözlük iyidir be senin gibi süslenip püslenip bakımlı olup bakılacağıma sanatımla kendime baktırırım:)))..Haklısın be gülüm.Kendime ait olanları sen bul bakalım.Yetenekli akıllı arkadaş desem olmaz şimdi.
Valla tuvalette tadilat vardı buraya gelip batırayım dedim.En azından sıvamasını sen yaparsın tuvalet kağıdı ziyanından iyi olur dimi.
Sen sevme artistliği.Sevenlerede karışma bence.Klavye başındaymışımda falan.Zaten nerde olacaktık gemi dümenindemi.Şu an bunu burda tartışıyorsak.Uçak kullanıyor olmayacaktık herhalde.
Yumurta spermi mi andırıyor :-) :-):-):-):-)
Ben çiğ yumurta içiyorum hatta bardağa iki tane kırıp karıştırıp üzerine tuz döküp içerim bazen...
başkalarına dokunamamak, yanlışlıkla elim değse bile hemen yıkıyorum ya da temizliyorum, kapı kollarını asla tutmam mecbur kalırsam yine elimi yıkamadan o elimi kullanmam :)
Kan görünce dayanamıyorum .
Tırnak törpüsünün sesi de içimi çok fena yapıyor .
elma yiyemiyorum o ısırırkenk ses oluyor ya beni benden alıyor
O kadar ilginci yok :)
Kolonyağından mı ? kolonyadan olmasın o :))
Elim ıslak ya da nemli iken peçeteye dokunamam .
spermlerimi kavanozda biriktiriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar