Bu tarz insanlar gereken ilgiyi görmediğinde veya önemsenmediğinde genellikle kendilerini ön plana çıkarmaya çalışırlar ve ilgi çekmek için gereksiz davranışlarda bulunurlar. Siz kendinizi ön planda tutma ihtiyacı duydunuz mu? "Benci" olan insanlara karşı nasıl tepki veriyorsunuz? #Pobelter
Kendini ön plana çıkarmaya çalışan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
malesef anlattiniz gibj turden bir insanim ve dogru hic kimse beni normal hayatimda tiye almiyor yuzume bakmiyor selam bile vermiyorlar bu cok aci verici birsey bunu kimse anliyamaz mantar gibi bir hayat yasadigim icin dikkat cekme gereginde bulunuyorum ve haklisiniz malesef kendimi soytari gibi yerden yere vuruyorum hic bir turlu mutlu olamiyorum 😢😢
Hayır, öyle bir ihtiyaç duymadım. Kendini ön plana çıkarabilmek için, elinden gelen ne varsa yapan kişileri ben, komik buluyorum. Yani, komik duruma düşüyorlar ama farkındalar mı bilmiyorum.
Bencil insanları en bencil yapan şey.. Kendini beğenmişliğin en büyük göstergesidir. İlgi çekmek için gereksiz davranışlarda bulunan bir insan için bazı şeyleri hala aşamamış diyebilirim. Olgun olmayan kişidir.
özgüven güzeldir.. ama içi boş egolar görmek, üzücü.. kişi reel veya sanal, bir karaktere sahip olmalı.. aksi takdir de sadece günlük popülerlik yaşar, kısa zamanda karaktersiz (omurgasız) olduğu ortaya çıkar..
Ben bırakmadan önce westte hesap kasiyordum direk weste geçirmedim hesabı alışamam felan dedim boşa düşmeyeyim. Maclar o kadar temiz disiplinli ve güzel geçiyor ki her maç profesyonel maç gibi hissediyorsun :). Ne söven ne flame yapan sıfır. Herkes görevini yapıyor ama bir kaç smurf geldi karşıma velkoz du adamın öyle bir skillshotları var ki kacirmiyor ya oynayan harbi sağlam oynuyor orada.
Hahaha bilirim o skillshotları. Allah'tan adc oynuyorum da, karşımdaki çok iyi bir adc bile olsa ekarte edebiliyorum direk laneyi. En azından maçı lateye bırakıyorum.
En İyi Cevaplar