2017 nasıl geçti? Ben 2017 boyunca 1 tane bile olumlu bir anım olduğunu hatırlamıyorum. En ufak bir işim bile rast gitmedi inanılmaz şanssızım. Iş hayatı yok, aşk hayatı yok, sağlık durumu pert, aile ilişkileri bitik.. Bu mutsuzluğun, şanssızlığın bir sebebi olmalı 🙍
Benim çok şanslı olduğumu düşünmüyorum ama şanssız da değilim. :) Bu senin düşünce tarzını değiştirmenle değişebilecek bir durum. Eğer sürekli olumsuz düşünürsen başına hep olumsuzluklar gelir. Güzel ve iyi birşey düşün göreceksin ki gün içinde o gerçekleşecek. Ama düşündüğün şeyi biraz detaylandırıp olmuş gibi kabullenerek düşündüğünde bu gerçekleşiyor. Bunu ilk okuduğumda hadi canım olur mu öyle şey dedim ama merakımdan bunu okuduğum akşam alakasız rastgele bir arkadaşımı düşünüp bu akşam beni arayacak dedim ve gece 12 gibi ondan mesaj geldi. Tesadüftür diyip ertesi gün ve ondan sonraki birkaç gün farklı kişileri düşünüp onların beni aradığını hatta konuştuğumuzu düşünerek test ettim 5 denemeden 4 ü gerçekleşti :) buna sadece arama olarak bakma canım ne istiyorsa onun için olumlu düşünerek bunu gerçekleştirdiğim olaylar yaşamaya başladım. Bu nerdeyse 5-6 aydır böyle. ve çok keyifli bir durum.. :)
Vazgeçme.. Ne olursa olsun hep olumlu düşün. Olumlama en çok kullanılan NLP yöntemlerindendir. Bu seni olaylar karşısında çaresiz ve zayıf biri olmaktan kurtarır. şunu da ekleyeyim. Bu okuduğum yazıdan önce de küçüklüğümden beri hep paramın bitmeyeceğine inanırım. Öyle günler oluyordu ki cebimde son 1-2₺ kalırdı ama asla paniklemezdim aman işte param bitti napacam şimdi ben demedim hiç.. hep aaa param bitmiş gelecek bir yerden derdim. Ertesi gün ya da aynı gün birşey olur ve para gelir. Hiç sekmez.
Kesinlikle saglik herseyi etkiliyor bence bak mesela ben bipolar hastasiyim 5 yildir ilac kullaniyorum ve islerim cok kotu gidiyor ve ask zaten yok bipolar hastasina kim bakar bir de kiloluyum saclarim dokuldu ilaclardan oturu ve su an diyet yapiyorum ve zayiflamaya calisiyorum ve 107 kilodan 95 kiloya dustum
Herkezin hayatında birer zorluk ya da fazlasıyla zorluklar ile karşılaşa bilir. Görmek lazım artilarini. Yaptığın hatalar yüzünden o günün analizi yapmaz isen sonradan farklı kişi ve anılarda kendini bulsanda o hataları yine yaşarsın.
Benim ise tabiki kötü şeyler yaşadım. Ama iyi taraflarını kendime ekleyerek kötü taraflarını da sonraki yolculuğumda karşılaşmamak için nefes almaya devam ediyorum. Mutlu , huzurluyum
En İyi Cevaplar