Evren, sizin yüzünüze gülüyor mu yoksa, arkasını mı dönüyor :D

Evren, sizin yüzünüze gülüyor mu yoksa, arkasını mı dönüyor :D

Ben hayatımda maalesef her zaman şanssızdım hiç bir zaman kendimi şanslı hissetmedim. verdiğim kararlar doğru olsa da bazen işte hayat istediğimiz gibi gitmiyor hatta öyle ki bazen %50 şansım varken bile gidip illa yanlışı seçebiliyorum. ama yine de şanssızlığıma rağmen zor da olsa kendim başarmak ve zoru başarmak beni daha çok motive ediyor hayatımda. yani mesela her şey kolay olsaydı daha az olgun hissederdim kendimi ama sürekli sürekli şanssız hissetmek de maalesef insanı çok üzüyor
Çok şanslıyım. Ama bu doğuştan olan bir şey değil tamamen benim evrene gönderdiğim pozitif düşüncemle bağlantılı bir durum... Neyi cağırırsan onu bulursun. Beynin düşündüklerin ile ilgili mutlaka kanıt arar ve karşına onunla ilgili seçenekler bulup sunar
Enerjiye inanmak lazım 😂
Şanslı olduğum konular daha çok.
Rica ederim
Değişiyor ya o sürekli 😃
O da şansa bağlı herhalde jsds düğüm oldu bu :D
😂😂 şansının olup olmaması şansa bağlıdır kuralıyla işi döngüye sokan kişi sen olduk tebrikler :D
Ricalarr🍁
ne demek 🍁
Cevap
13Cevap
Evren bana arkasını dönmüyor resmen benimle eğleniyor. Murphy kanunları resmen benim için yazılmış.
(Murphy Kanunu'nun temel maddesi: Bir işi halletmek için borden fazla olasılık varsa ve bu olasılıklardan biri felaketle sonuçlanacaksa kesinlikle bu olasılık gerçekleşecektir.)
Bazı konularda şanslıyım bazı konularda şanssızım sanırım fifti fifti diyebiliriz ama şanssız olduğum konularda da acemi şansını yakaladığım oluyor bu da hayatın bana bi cilvesi ne dersin 🙈
Evren yüzüne gülmüş oluyor işte :D
Söyleyek saysın 😂
Konuya göre değişir birazda bizim elimizde aklımızı ne kadar kullandığımız önemli bence
Evet öyle
Arkadaşlar ‘ ağır cenabetsin ‘ diyor. Gerisini sen düşün
asdasfasdsadas anlaşıldı :D
Değişiyor. Bazen o kadar şanslı oluyorum ki ben bile şaşırıyorum bazen de kara bahtım diyorum.
ben de aynı
bazen oluyor tutuyor ufak şanslar da genelde kara bahtım :D
Şansa zerre inanmıyorum 😃 Ama sanırım şu zamana kadar mutsuzluğum mutluluğumdan çoktur
Sağlık olsun
diğer taraf da yükselir hele dur :D
hayırlısı :D vardır her şeyde bir hayır jsdsd
Şanslı diyelim şanslı olalım sonuçta evrene pozitif mesaj yollamak lazım dımı sjdjsjdj
Yok yaramıyo o yarıyo mu jhasdk
Yaramıyo
ne aşktan ne eğitim hayatından ne de arkadaşlıktan hiç yüzüm gülmedi + ailemden de diyebiliriz
bundan sonra daha iyi olur umarım o zaman
umarım teşekkür ederim
Hayatımda seçili dönemlerden bir bölümünü yaşıyorum sanırım bu aralar hayat bana gülüyor
Şanslı umut ışığı hep var çünkü hayatta ne olursa olsun. ✨
Şanssızım ya şanslı olmak Herzaman dört ayağının üstüne düşen konsantrasyon imreniyorum
Çok şanslıyım.
son 4 yıldır bana döndü yüzünü evren
bana da heç bakmayır :D
ne zaman ne olur asla bilemeyiz kardeşim
fazlasıyla iyiyim şans konusunda
bana da 1 tutam ver :D
Ah Dean üzümlü kekim.. Şanssızım
Deann :D
şanssızız
Sammy :D
En sevdiğim dizimdir ya :D
sevmesin ashsa
😂 ben de aynı 2013 de başlamıştım ilk dizimdi
Supernatural ✨
Çöl, bahtsız bedevi, kutup ayısı🤣🤣
Bu ben :D :D
Yok ya şanslı olduğumu düşünmüyorum, değilim.
devran döner :D
Nkxjdk umarım 😄
Bende çözemedim şu an onu :D
Bazı konularda evet şanslıyım
bu zamana kadar şansımı bir yerde kullanamadım
Allah'ın şanslı kullarından birisiyim çok şükür
Ortası
Şanslı olduğumu düşünüyorum
Bana şanssizligi kakalamışlar gibi 😂
Şans bana gelmiyor ne yazık ki
eşşek şansı oluyor bazı bazı:)
eşşek şansı asjdkas
Zaman zaman şanslıyım
unlucky mannn
ben de öyle maaan :D
İmtihanlardan geçsem de şanslıyım
Açıkçası biraz doğuştan olabiliyor. Diper türlüsü de olabilir bilmiyorum ama eskiden beri kaos dahi olsa işin sonunda 4 ayak üstüne düşerim
o da güzel olsun :D
Evet şükrediyorum zaten Allah daim etsin😄 hayatımda tabi iniş oluyo ama o da beni olgunlaştırması için en şanslı insan da dahi bu oluyo ama işin sonucunda ben zarar görmüyorum. Eğer biraz bu şansımda problem çıkıyosa seçimlerimde yanlış giden bişey var anlamına geliyo bu da bi uyarı olduğu için yine şansıma oluyo
Şansız bazı konularda
Fazlasiyla şanssiz
Neden desem
Luckyy 🍀💚
Güzel :D
Amin, Aldım kabul ettim. 💚🍀
Şanslıyım
Şanslıyım
Şanssızım çok
Şanssız.
Şanssızım
Yerine göre