Erkekler yapınca birşey olmuyorda biz yapıncamı oluyor diyeceeğine kim ne yaparsa yapsın ben o yanlışı yapmayayım diyeceğine ben yaparsammı sorun oluyor diyorsun.
Bebeğini düşürmende tek suçlu abinmi senin hiç suçun yokmu.
Ben hep şöyle düşünmüşümdür bakma elin namusuna bakmasınlar namusuna...Abin her haltı yediği için onun bunun namusuna baktığı için şimdide bacısına bakarlar böyle işte. Elin adamı dokuz doğurtturur.Önemli olan düzgün yaşayabilmek ve namusunla yaşayabilmektir bir insan namusu için yaşar namusu yoksa yaşamasına gerek yoktur.046 Yorumla
Soran+1 yılabim suçlu benim hamile oldugumu bile bile dovdu bikere hamile kadina el kaldirilmaz!
Soran+1 yılevet orda haklisin inkar edecek degilim bendede buyuk bir suç var ama abimde cahilligime verim affede bilirdi boyle beni dovdu ve onun yuzunden dusuk yaptim oglumu kaybettim yaptigim sey cok yanlis ama en azindan bir katil degilim
Soran+1 yılbana gunahkar diyecegine kendine bak simdi bir karar verdik sevgilimle tekrardan hamile kalacam 4 ayin gecmesini beklicem ve sonra evlenicez ustelik ben sebep olmadim o beni dovdu sonra kendiside pisman oldu ama hala affetmiyecekmis gebersin insaalh gebermeden once aci ceksin oglumu dusurdum OGLUMU !
Soran+1 yılsimdi degil 2 ciye hamile kalacam ondan sonra hem sen nebiçim konusuyorsun patavatsiz terbiyesiz o*nun evladi anan cok mu namusluydu acaba belki babanla evlenmeden nikah kiymadan yatmistir nerden biliyorsun sanada diyordur evlendikten sonra bilip bilmeden konusma umarim bir gun senin karinda cocugunu kaybeder ozaman cocugunu kaybetmenin nasil bir his oldugunu anlarsin ben 22 yasindayim sevgilim 24
- +1 yıl
Doğruları söylemek suç değil doğrular bunlar sende biliyorsun ne halt olduğunu.
Anam öyle olsaydı ben bunu kendimden anlardım sen ilk önce kendine bak ve deki ben böyleysem anam Allah bilir nasıl bir kadındı diye düşün.
Kimseye beddua etmeye hakkın yok ve böyle kötü birşeyin olmasını umut etmek seni dahada kötü bir konuma getirir ve maşallah ağzın çok düzgün.
Soran+1 yılsinir ediyorsun biliyorum ben ne oldugumu bir hatta yaptim ama bunun cezasi oglumu kaybetmek olmamaliydi neyse simdi hatayi duzeltme vakti tekrardan hamile kalacam insallah oglum olur yine bu sefer ailemi dinlemicem onlar yuzunden oglumu kaybettim abimin cezasinida kesicem o gorecek sevgilimin zaten ona bir surprizi var oglumuzu onun yuzunden kaybettik simdi o çekecek benim çekmem bitti
- +1 yıl
Ailesini dinlemeyipte işi doğru giden ben kimseyi görmedim.
Abine hiçbir ceza çektiremezsin böyle yaparsan bu durum sana daha fazla zarar verecektir.
Bazı şeyleri ailene danışman lazım ve bu kişiyle çabucak evlenmen lazım.
Asla ve asla suçun hepsini ailene yüklemezsin onlarında suçu var seninde suçun var onun için ilk önce sen yanlış yapmayacaksın.Ve ailene kin besleyemezsin bu seni daha kötü bir duruma getirir.
Soran+1 yılanneme ve anneanneme kin beslemiyorum ama digerlerinin cani ceheneme suçum ne olursa olsun oglumu kaybetmek degildi neyse ki tekrardan hamile kalmaya calisiyorum bu hafta geçsin hastaneye test yapmaya gidicem insallah hamile kalmisimdir yine
Soran+1 yıl1 kere girdim artik koynuna ha 1 kere girmisim ha 1000 kere girmisim artik ne fark ediyor?
- +1 yıl
1 kere girdiğin zaman 1 kere zina yapmış oluyorsun ve affedilme ihtimalin daha yüksek iken sen hata ettiğinin farkında olarak birdaha ve birdaha aynı şeyi yaparsan affedilme ihtimalin dahada zor oluyor.
Bak kardeşim en azından gidin bir imam nikahı kıydırında daha fazla günaha girmeyin 2 dk zevk için hamile kalayım diye girdğiniz şu günahlara bakın hatta birde bebeğini düşürmüşsün yazık değilmi doğru düzgün nikah yaptıktan sonra bunları yapsanız hem bebeğinde düşmemiş olacaktı.
Soran+1 yılevet evlensek daha iyi olurdu ama sevgilim kürt oldugu icin aylem istemedi bizde ne oldunu anliyamadik oyle oldu iste sonrasin hamile kaldim sevgilim bana seninle evlenecem dedi ama aylem yani abim ve babam seni oldururuz ama kurde vermeyiz dediler abimde her gun beni dovuyordu hamile oldugumu bile bile 6 ayda bir kere cok kotu dovdu karnima tekme atti karnim cikmisti artik 3 ay kalmisti bebegin dogumasina sevgilimin ailesi eger cocuk olacaksa mecbur kabul edecez dedi o yuzden hamile kalicam !
- +1 yıl
Yani birde kürde yar oldun yuh yani.
Ya şu ahlaksızlıklara bakarmısın ya Allahım ne günlere kaldık resmen sevgiline o...puluk senin bu yaptığın.Peki sen ailenden koptun yarın birgün bu kürt olan sevgilinle bir sorun yaşadınız ve ayrıldınız diyelim kimin yanına geleceksin yine ailenin yanına geleceksin değil mi.
Ya utanmadan sıkılmadan sevgilinle cinsel ilişkiye giriyorsun hemde sevgilin Allahın krosu çocuk oluyor sonra düşüyor ama fabrika çalışmaya devam ediyor seri üretime geçmiş fabrika
Soran+1 yılcok musluman yapiyorsun kendini ama ayirimciligin yasak oldugunu gunah oldugunu bilmiyorsun ne var kurt se kurt seviyorum onu seviyorum o allahin krosu dedigin kisi icin ben hayatimi veririm ve o...puluk yaptigim yok beraber olma sebebi hamile kalmam hamile kalicam 4 ay bekleyecem sonra ailesinesoyliyecek yine ve evlenecez okadar basit ama sen salak oldugun icin anliyamazsin bana gunahtan bahseden ayirimcilik yapiyorsun hem unutma ki cenet annelerin ayaklarinin altindadir cok bilmis
- +1 yıl
Ayrımcılık yapmıyorum ama biraz milliyetçi olmanı umut ederdim mesela ben kürt bir kızla evlenmek istemem açıkçası çocuğumun katıksız Türk olmasını istiyorum kanının bozuk olmasını istemem tabikide.
O değilde nasıl bir ailen varsa ben senin abin olsam o olaydan sonra evin dışına adımını attırmam oh millet istediğini yapıyor gizliden gizliye hamile kalma derdinde millet.
Anandan helallik alarak cennete gidebilieceğini mi zannediyorsun hemde günahların en büyüğü sayılan zinayı yaparak
Soran+1 yılailem simdilik gitti o yuzden gelecekler yanlizim saçma yaptigin sey milletçilikmis ASK en onemli mesela bende bulgaristanliyim bir bulgaristanliyla evlenmez miydin?
- +1 yıl
Sen Türk değilmisin yani oh be rahatladım hele diyorum doğru düzgün bir Türk kızı nasıl olurda kürte yar olur diyordum.
Yani ailen gitti sevgilinle gece gündüz iş görüyorsunuz yani valla brav yani.
Bulgaristanlı olmana rağmen yinede soyun Türklere dayanıyor ama benliğinizi kaybedip hristiyan olduğunuz için Türklükten çıktınız ve büyük konuşmak istemiyorum ama bir bulgaristanlı ile evlenmezdim.Ve ben tarihine bağlı birisiyim ve ondan dolayı milliyetçi bir yapım vardır.
Soran+1 yılyalnis anladin turkum muslumanim ama bulgaristanliyim
- +1 yıl
Türk kanından gelebilirsin ama tam bir Türk olamamışsın.
Türk kızı namusuna önem verir namusuna bir zarar geleceğini bilse kendini bile öldürebilir namusuma bir zarar gelmesin diye.
Sen Türklük ten çıkmışsın ve bir Müslüman olan Türk kızı senin gibi haram şeyler yapamaz sen ne dininin ne de Türklüğün hakkını verebiliryorsun sen Türklükten çıkmışsın kendine Türküm deme bundan sonra.
Soran+1 yılya amk ya yeter yazdigin ben turkum bulgaristanlilar osmanli turkleridir hem erkek yatince namus olmuyor kiz yatinca namus oluyor o erkeklerde yatacagi kiza namussuz oluyor allah allah ya zevkini aliyorsunuz o kizin duygulari ile oynuyorsunuz birakiyorsunuz incecik uzun boylu guzel kizi annenizin sectigi ayi gibi sisman cirkin biriyle evleniyorsunuz sizin gibiler anliyamazsin bide kapalilarla ben simdiden soyliyim kapanmam
- +1 yıl
Sen Osmanlının bastıığı toprak bile olamazsın.
Namus sadece kızlara göre değildir erkekler içinde geçerlidir bu durum sevgilinde bir numaralı namussuz şerefsiz ırz düşmanıymış şimdiden söyleyim bak sizin çocuğunuz dan hayır gelmez ve size saygı göstermeyecek bir çocuğunuz olacaktır 20 yıl sonra belki dersin böyle birisi vardı demişti diye.
Soran+1 yılevet derim oyle bir piç vardi atip tutuyordu ama yanildi yaniliyorsun cunku biz osmanlilarin yasadigi yerde yasiyoruz kabul ediyorum hatta yaptim ama su an hamile kalmak zorundayim yoksa beni baska biri ile evlendirecekler ben artik birisine ayidim ondan baskasinin olamam hamile kalir kalmaz evlenicez zaten ustelik sevdigim kisi hakkinda nasil konusuyorsun sen serefsiz sensin cunku bizi biri birimizi sevdik diye suçluyorsun biz sadece sevdik baska bisey yapmadik EN AZINDAN KATIL DEGILIZ
- +1 yıl
Evlilik dışında olan kişiler varsa onlara bir bak derim hiçbiri düzgün bir insan olmuyor evlilik dışı olan çocuklarda hayır gelmez o çocuk mayası bozuk olarak doğar.Malesef bana piç diyeceğine 20 sonra çocuğuna piç olmuş diyeceksin.
Bu arada hepimiz Osmanlıların yaşadığı yerde yaşıyoruz.
Sen şimdi kati değilmisin bir nevi katilsin abininde katil olmasına sebep oldun.
İnsanlar birbirlerini severler ama biz seviyok diye düzüşmezler. :)
Soran+1 yılsana ne oluyorda karisiyorsun gunah diyorsun onu Allah karar verir sen degil hyr herkez degil osmanlilar eski zamanda bulgaristanin yerinde yasiyorlarmis cunku bulgaristan turkiyeye aitmis ve ustelik piç ne oldugunu ogrende gel piç babasi olmayan cocuklara denir benim cocugumun babasi belli ustelik ne saçmaladiginin farkindamisin ben sebep olmusum abimin katil olmasina boyle bir durumda kaldigin zaman nasil bir bebek oldugun ve kizi birakacagin ortaya cikti artik yazma seninle ugrsmcm daha velt
Soran+1 yılsen herseyi dogru mu yapiyorsun ya ben eminim sen 18 den kucuksun kac yasindasin 15 mi yoksa 16 mi
Soran+1 yılbizim yaptigimizin yanlis oldugunu nerden biliyorsun belkide boyle olmasi gerekiyor daha kucuksun buyunce anlarsin!
Soran+1 yılbelli oluyor senin beni tesseli edecegin yerde beni batirmaya calisiyorsun burda bos bos konusuyorsun ki hiiiiiccc inanmiyorum 20 yasinda olduguna en fazla 16 max yani beynin ve konusma sekli oyle gosteriyor
- +1 yıl
Ya arkadaş doğru söylemek suçmu bak hayırlı olan şeyler günahla başlamaz günahla başlarsa rast gitmez.
İlk önce kendinize çeki düzen verin günahlardan sakının ki işleriniz yolunda gitsin.Sen gayrimeşru yollardan çocuk yaparsan o çoçuk zaten düşer veya hayır getirmez hele sen adabına uygun davran ondan sonra hayır bekle.
Ben 20 yaşıma gelene kadar feleğin çemberinden geçmiş biriyim 50 60 yaşındaki adamdaki olgunluk ve tecrübe bende vardır o derece
Sana doğru yolu gösteriyorum daha ne yapim
Soran+1 yıldogru yol evlenmemiz peki ya ben hamile kalmazsam nasil evlenecez dusundun mu? bilip bilmeden konusma benim yerimpde olsan ayni seyi sende yapardin
Soran+1 yılya anlamadin mi onlarin orasi tore yeri bizimkilerde balkanlilar onlar kurt biz turkuz o yuzden ondan hamile kalmama ragamen ailem istemedi sevgilim onunkilerle konusmus eger hamile ise evlenirsiniz demisler o yuzden hamile kalmaya çalisiyorum ki en azindan karsi taraftan onay alayim!
Soran+1 yılanlamadigin seylere karisma
Soran+1 yılsus bana agzimi actirtma
Soran+1 yılne o cok mu komoik saçma saçma seyler yaziyorsun agizimi actirtma bana kotu olacak!
Soran+1 yılpis koylu ne olacak
En İyi Cevaplar
Ya artık bunun kaçış yolu yok ailen senin onunla evlenmene razı olması lazım çünkü sen bozulmuşsun artık seni kim nitsinki artık sizin hemen evlenmeniz lazım bunun başka çıkış yolu yok ama alinin razıda olmalı zaten bu saatten sonra ailenin de razısı olur çünkü ellerinde kaldın.
İkinize de yazıkları olsun siz evlenseniz bile sizden hayır gelmez işiniz yolunda gitmez.00 Yorumla
+1 yılkalbinin sesini dinle çocuğuna çok üzüldüm ne var kurtse yani isterse alevi olsun din dil ırk mezhep falan hiçbiri nin önemi yok paranın falan önemli olan sevgi güven kaç sevdiyinle evlen üzülme yine cocugunuz olur ben olsam kacarim ailen zamanla afeder
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. kaçan bir tanıdığım oldu vana kaçtı bir çocukla .karnından sıpa sırtından sopa eksik olmadı. gene devran döndü ailesi sahip çıktı. demem o ki kaçma
01 Yorumla
Soran+1 yılya ne yapayim cocugumun katili ile beraber mi yasayacam zamani geldigi zamanda bu yaptiklarini odeyecek abim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Karnına çocuğu veren ilerde eline neyse.. sonuç olarak kaçacağın kişiye ne olursa olsun güvenmemek lazım. sonra yine ananızın yanına dönüyorsunuz utanmadan. dönmeyecek isen kaç
00 Yorumla
+1 yılvay kepaze. bunu dedim çünkü bir işi yaptınmı tam yapacaksın. saklamak ne lan gavat. her neyse kaç tabi yavrucum. sana oralarda hayat yok
03 Yorumla
Soran+1 yılkaçmam lazim ama abimi asla ve asla affetmicem onun yuzunden 5 aylik cocugumu kaybettim
- +1 yıl
abine bok atmadan önce evlenmeden böyle bir hataya düştüğünden dolayı kendine laf yapman lazım. prezervatif denen bir şey var. neyse olanla ölmüşe çare yok
Soran+1 yılabimin bende buyuk kabahati var hadi ben ondan 7 yas kucugum bir cahillik yapmisim diyelim affetmedi benim hamile oldugumu bile bile dovmesi kallesçe bir sey onun yuzunden oglumu kaybettim
Abin çok iyi yapmış. Senin kızında hamile kalsa evlenmeden bir anne olarak aile olarak naparsın!
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 ci plarak gerçekten salaksin soyliyim çunku ben dusuk yaptim diyorum herkez nasil yaparsin diyor ilk kisi degilim bundada tuaf bir sey yok seviyoruz biribirimizi
Soran+1 yılya sen nekadar allahsiz birisin ya dusuk yaptim diyorum dusuk oglumu kaybettim ben simdi oglumun dogumasina2 ay kalmis olacakti 7 ayimda olacaktim ama o abim benim çektigim acinin 1001 katini çekecek ha bana beter ol dedin ya insallah sana da aynisi olur goruruz ama sen simdi dersin ben yapmam dunyanin 1001 turlu hali var tecavuz olabilir ozmn gorursun çagresizlik nedir!
Soran+1 yıl1 bana kes diyemezsin sen kim oluyorsun haddini bil sinirini asma 2 ben pilanimi yaptim sevgilimlede konustum yine iliskiye girecez hamile kalana kadar ki bir cocuk daha olur insallah ta erkek olur ozmn kimse bana bisey yapamaz
Kurttu derken, Alacakaranlık uyarlaması mı yapıyorsun?
cut tıraşı06 Yorumla
Soran+1 yılyooo ailem bunun için istemiyordu demeye çalisiyorum onunda ailesi beni istemiyordu
Soran+1 yılya kurtler ve turkler anlasamiyor o yuzden
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. abin ohh ne iyi yaptın bir de doğur mu deseymiş anlayamadım da !
01 Yorumla
Soran+1 yılabim yuzunden oglumu kaybetti ben zamani gelince ondan intikamimi alicam zaten
Yazık çok yazık insanlık bu mu bu kadarcık mı oldu yoksa hep bu kadardıda hiç mi gelişemedi...
00 Yorumlaailenin yüzü kara çıkarma olanolmuş evlenin istesinler seni
00 Yorumlayuhhh ne sevıyeye gemişsiniz siz ya allah yardımcınız olsun
013 Yorumla
Soran+1 yılya gerizekali misiniz ben burda agliyorum oglumu kaybettim siz ne diyorsunuz yuh diyor*git
Soran+1 yılburda bana anlatiyorsun ama eminim sende bir kizla beraber oldun o kiz ne yapiyor soyler misin kiz olmadigin için anliyamazsin erkek olmak varmis bu dunyada
Soran+1 yılevet mesela su an intihar dusundugumude tahmin etmissindir ama vazgeçtim inadina bir sey yapacam bir gun buna benzer olay gorursen bil ki benden adim sevil sevil sen misin de anlarsin ozmn
Soran+1 yılvazgeçtim dedim ya birde bana gunah yaptin deme çunku nekadar gunah yapmis olursam olayim en azindan katil degilim!
Soran+1 yılzina sayilmaz sevgilimle konustum yine iliskiye girecez ben hamile kalana kadar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolan olmuş kaç diyeceğim ama abin sana zarar verebilir
00 Yorumla
+1 yılBöyle yürümez galiba kaçmakta anlamsız olur gibi geliyor.Tabi seviyorsan illaki ama aile önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden anladiğin şseyi yapmasaydin ailenin huyunu biliyorsun maden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"gir içeri, kır dizini, dön önüne kız sıdıka" diye bir şarkı vardı bir zamanlar
00 Yorumlaallah yardımcınız olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol
+1 yılbacım ne yapıyorsun sen bu işler bu yolla yürümez
00 Yorumlaişte bunların hepsi seks :)
00 YorumlaÇok yazık o aileye..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı