Aşk İlişkileri Beyler! Acilen evlenmemiz lazım. Evlenmezsek yandık? __MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beyler! Acilen evlenmemiz lazım. Evlenmezsek yandık?Bakın neye denk geldim.. Yandık ki ne yandık.. Erkek olmak ne zor iş. Şimdi mahalleyi mi dolaşacaz? #Vesselam Güncellemeler+1 yıl ... Beyler! Acilen evlenmemiz lazım. Evlenmezsek yandık? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hangi kitapta geçiyormuş bu? Dayanağı neymiş? Kitabın yazarı bekar bir ablamız mıydı aceba? 1 1 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Nur Suresinden yapılan bir çıkarım. Yorumla
hicran_yarası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ohhh canıma değsin kimse hakkımızı yiyemez hıhh sjsksk 1 5 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Mahallenin delikanlısı bulur o zaman sizi. Nasipte kim varsa artık. Burun kıvırmak yok baştan söyleyim ✋😌 Yorumla hicran_yarası +1 yıl Mahallemde delikanlı yok ühüühüü evde kaldım sjsjsj Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl O zaman sizin hakkınızı gaspeden de yok :)) Davacı olamazsınız.. :) Yorumla hicran_yarası +1 yıl Erkek var delikanlı yok 🙄 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Coğrafya kaderdir :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben hakkımı helal etmiyorum 😂😂 artık nasibim kendi derdine yansın 1 1 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Gitti mahalledeki delikanlılar 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yav kızlar daha okuyorum diyorum bi durun 1 2 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Sen muafsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tecilliyiz burada da... Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hepsinden helallik almak gerekecek 1 0 Yorumla
çirkinbetty_ Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Merak etme , evlilik benim için hayal oldu.. :) 1 3 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Sebep? Yorumla çirkinbetty_ +1 yıl Kişisel sebepler Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Anladım. Yorumla
TerapiGrupları Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Çok saçmasapan 0 6 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Niye saçma sapan olsun? Bekâr kız kalmaz bu uygulansa. Yorumla TerapiGrupları +1 yıl Sanane bekar kızlardan önünden ye :D Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Olmaz. Bak ahirette yakama yapışacaklarmış. Uğraşamam. Birini bulmam lazım mahalleden Yorumla TerapiGrupları +1 yıl Arayan belasını da mevlasinida bulur. Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Bizim belayla işimiz olmaz Yorumla TerapiGrupları +1 yıl Tövbe tövbe estağfurullah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hangi kitapta geçiyormuş bu? Dayanağı neymiş?
Kitabın yazarı bekar bir ablamız mıydı aceba?
Nur Suresinden yapılan bir çıkarım.
Ohhh canıma değsin kimse hakkımızı yiyemez hıhh sjsksk
Mahallenin delikanlısı bulur o zaman sizi. Nasipte kim varsa artık. Burun kıvırmak yok baştan söyleyim ✋😌
Mahallemde delikanlı yok ühüühüü evde kaldım sjsjsj
O zaman sizin hakkınızı gaspeden de yok :)) Davacı olamazsınız.. :)
Erkek var delikanlı yok 🙄
Coğrafya kaderdir :)
Ben hakkımı helal etmiyorum 😂😂 artık nasibim kendi derdine yansın
Gitti mahalledeki delikanlılar 😄
Yok abi ben almayayım
Yav kızlar daha okuyorum diyorum bi durun
Sen muafsın
Tecilliyiz burada da...
Hepsinden helallik almak gerekecek
Merak etme , evlilik benim için hayal oldu.. :)
Sebep?
Kişisel sebepler
Anladım.
Çok saçmasapan
Niye saçma sapan olsun? Bekâr kız kalmaz bu uygulansa.
Sanane bekar kızlardan önünden ye :D
Olmaz. Bak ahirette yakama yapışacaklarmış. Uğraşamam. Birini bulmam lazım mahalleden
Arayan belasını da mevlasinida bulur.
Bizim belayla işimiz olmaz
Tövbe tövbe estağfurullah
Aynen türev