merhaba biz kacarak evlenmeyi dusunuyoruz iş bulup 30 bin tl kredi ceksek ev eşyalari için 18 yasındayız tek başımıza yapabilir miyiz hiç kimseden destek almadan (neden kaciyorsun ailene yazık falan demeyin kimsenin ailesini bilemezsiniz sevgilim ailemden çok çok daha iyi, uzun süreli bir ilişkimiz var)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlar daha 18, doğru düzgün bi iş ortamında daha çalışılmamış anca cep harçlığı çıkartacak işlerde çalışılıp o parayla ev geçinir sanan bir yaştasınız. Daha düzgün bir işte yoğun ağar gerçekten aşırı yoran düzgün işlerde çalışmaya alışmamış en başta bunu düşünün. Yormayacak işte de çalışılır deme onlar gerçekten eve bakacak maaşlar değil. Daha koca 35 40lık adamlar krediyi kaldıramıyor kaç tane insan krediyi yettiremeyip başka kredilerle diğer kredileri kapatmaya çalışıyor. Siz daha kurulmuş yuvada hesap kitap yapabilmeyi para nasıl harcanır onu öğrenmeniz lazım. Gençlikte gerçekten basit geliyor. Ne var bunda beceremeyecek diye. İnan eşim 30una geliyor daha bi gramlık öğrenmedi ki böyleleri de çok. Siz ilk olarak para biriktirip de birikimden kurmanız lazım yuvayı. Borçla krediyle kurulan yuva illa sıkıntı oluyor. Onu geçtim yaş gerçekten genç. Kaçalım gidelim demek basit. Sen ne kadar hayatım zor kaçacağım desen de senden kötü durumdakiler var. Ben bunu yazacak telefona sahip olmamamı geçtim bunu oturup yazabilecek bi rahat ortamda değildim. Karnımı doyuramıyordum kemiklerim her zaman kırık ve çatlaktı ki ben kaçayım gideyim demedim hiç. Sevgilimin ailesi çok iyi insan deme. Kızı alana kadar herkes melek. İnan senin kaçmış olmanı insanlar çok kullanıyor ki o kaynana kayınpeder aldığın her nefesi burnundan getiriyor. Kızı alana kadar herkes iyi. Sen bu konuda aceleci davranma biraz daha büyüsün yaşın. O melek dediğin sevgilin bile cani ruhsuz çıkabiliyor. Kurtulayım derken hayatını yakma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an duygularını o kadar anlıyorum ki bundan 5 sene önce 17 yaşlarımdayken 2 yıllık bir ilişkim vardı benim ailevi problemlerimden dolayı ev tutmaya karar verdik. Beni sahiplenir, beraber yaşar gideriz en azından ailemden kötü olamaz diye düşündüm ama çok yanılmışım evin tutulmasına bir gün kala bana şiddet uyguladı ve kaç yıllık ilişkimiz orada son buldu. Ona inanmıştım yaşanmışlıklar da çok çok fazlaydı bu zorlukların üstesinden geliriz diye düşünmüştüm ama inan o şekilde olmuyor. Aradan seneler geçti, ailevi problemlerim yine devam etti hayatıma başka birini aldım bana beraber kalalım dedi ben de inandım güvendim arkasında durur lafının diye düşündüm o da yamuk yaptı oyalayıp durdu beni asla sorumluluk alabilecek biri değildi. Ve yıllar sonra da şunu anladım ne olursa olsun iyiki iyiki birilerine güvenip eve çıkmamışım. Daha da kötü olacakmış meğer. O yaşlarımda bende çok seviyordum çok inanıyordum kim ne olumsuzluk söylerse söylesin bir kulağımdan girip bir kulağımdan çıkıyordu ama yıllar geçince insan anlıyor ki insanın tek ilacı yine kendisiymiş, elin erkeği değil. Yorumların da bir kısmını okudum, malesef ama malesef çok doğru söylüyorlar çünkü kaçınca erkek nasıl olsa benim diye türlü türlü işkenceler ediyor dövüyor sövüyor, keşke olmasa bu tür şeyler ama malesef oluyor. Bir abla olarak sana bunları söylemek istiyorum, kimseye güvenme güzelim kimseye…sabret üniversite için çalış kendi ayaklarının üstünde dur. Kaçma gitme güvenme hiçbir erkeğe.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim abla doğru diyorsun
Yanlış yoldasınız siz ne sanıyorsunuz kendinizi ya kaçacaksınız evleneceksiniz çok mutlu olacaksınız falan mı sanıyorsunuz 18 yaşında uzun süreli ilişkiniz varmış zaten çocuksunuz nerede ilişkiniz var uzun süreli... Aptallık olur bunu yapmanız her ikiniz için de okul okuyorsunuz daha işiniz gücünüz yok bulacağınız iş ne olabilir bu yaşta yani geçim kaynağınız bile yok size kim neden kredi versin hem biraz aklınızı kullanın lütfen bal birkaç aya kalmaz pişmanlıktan kıvranacak hale gelirsin ailene de dönmekten korkarsın kalırsın ortada diyim sizin göreviniz okulunuzu okumak kaçıp evlenmek değil saygısızlık yapmayın ailenize de ne olursa olsun aileni de geçtim kendini yakma hiç mi televizyon izleyip gazete dergi okumuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılailem umrumda gibi gozukuyor mu. d
+1 yılKredi çekimi hakkında bildiğim kadarıyla bir mal varlığınızın olması lazım ve krediyi ona ipotek etmelisiniz, bunun sebebi de eğer krediyi ödeyemezseniz haciz yordamı ile borcu tahsil etmek. 18 yaşınızda gözünüzü karartıp kaçmayı düşünüyorsanız bu sizin tercihiniz ve her koyun kendi bacağından asılır, iyisi ile kötüsü ile bir çok mücadeleye hazır olmanız lazım. 30 bin tl ve düzenli bir maaş (asgari ücret) ikiniz için yeterli olabilir. Fakat ilk önce bu kredi işini halledip gidin, yoksa çok sürünürsünüz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
50Cevap
+1 yıl18 yaşındasın hayatın başındasın..
Ve bu hayatın başında belki de ailenin sana baskı olarak gördüğün şeylerin senin için olduğunu fark edebilecek ayırt edebilecek durumda değilsin..
Kaçacaksın 30 bin tl kredi ile hayat kuracaksın kendine bunu nasıl ödeyeceksin? yani birlikte yaşamak para demek ev kirası demek su doğalgaz elektirik parası mutfak gideri hayat kolay geçmiyor ki?
Evet aileni bilemem yargılamıyorum sevgilini de bilemem ama..
Sanki biraz aceleci davranıyorsun gibime geliyor..14 Yorumla
Soran+1 yılyapmak zorundayım gerçekten
Soran+1 yılkimse aile evini birakmak istemez keyfi olarak
Soran+1 yılama artik dayanamiyorum
- +1 yıl
ben fevri davrandığını
yağmurdan kaçarken doluya tututulacağını
üç beş yıl sonra kucağında bir çocukla tek başına mücadele etmek zorunda olacağını
nedense hissediyorum
bir mesleğin olmadan kendi ayakların üzerinde durmadan bir başkasına güvenerek bir hayata adım atmanın sonu hüsrandır
+1 yılBaşka çare kalmadıysa elzemdir.
Fakat !
Daha çok gençsiniz hayatın sorumluluklarını kaldıra bilecek kadar hazır hissediyor musunuz?
Ve daha da önemlisi bir çok genç kızın yaptığı gibi sırf mevcut yaşam şartlarından kurtulmaksa amacın, ona güveniyor musun.13 Yorumla
Soran+1 yılkendimden bile çok güveniyorum
- +1 yıl
Her şey gönlünüzce olsun, mutlu ve huzurlu bir gelecek dilerim.
Soran+1 yılteşekkür ederizz
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Ailen ile problemini bilmiyorum ama bir ata sözünü iyi biliyorum. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak. 18 yaşında ne kadar uzun ilişkin olacak. Hangi banka kredi verecek 30 bin neye yetecek cahillik etmeyinToz pembe hayallerinizi erteleyin daha evlilik için yaşınız çok küçük.10 Yorumla Aşk engel tanımaz, ama parayı o şekilde değerlendirmeyi ilk başta eşyalı kiralık evlerde durun biraz, zaman tanıyın kendinize, hem ailelerde yakın zamanda razı olursa size maddi açıdan yardımcı olacaklardır
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarnına çocugu koyar, nede olsa kaötı dönemez diyede istediğini yapar seni aldatır sen tepki gösterince şiddet uygular en sonunda çocugunla baba evine dönersin hayatın zindan olur, nerden çıktı bu senaryo diyeceksin çevremde bu şekilde sonuçlanan okadad olay varki direkt söyleyebiliyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir şey asla olmayacağına o kadar eminim ki
- +1 yıl
Herkes zaten der ben çok iyi tanıyorum asla yapmaz yıllarım geçti falan filan ama gerçekten oluyor. Her konuda bu. Yaş senin gençliğin olmasın 40 yaşında bir kadın bile bunu deyip gözü kapalı güvendiği birisi olmasına rağmen yaşayabiliyor. Erken olgunlaştım ben diyorsun da olgunlaşmak bu değil. Amacım küçümsemek değil yanlış anlama. Kaçarak ederek hiçbir şey çözülmez daha çok karışır. Hele ki yuva kurma işinde
+1 yılErken yaşta kaçmak mantıksız. Acelesi yoktur heralde. Yaşlar ilerlesin biraz. Biraz daha hayat tecrübeniz artsın, biraz daha bekar hayatı yaşayın. Belki ilerleyen zamanla kaçmazsınız, aileler onay verir evlenirsiniz hem. İnsanlar değişiyor, düşünceler değişiyor zamanla. Yıllar geçer belki bir bakarsın, dersin, iyi ki kaçmamışız. Her şey olabilir tabii ki, hayat bu ama evlenmek için de, kaçmak için de çok erken bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılailemde sorun var sürekli kavga sıkıntı daha fazla kalamıyorum özgürlüğüm kısıtlanıyor
- +1 yıl
Neredeyse hepimiz ailesiyle az ya da çok sıkıntılar yaşıyoruz. Eski kafa insanları işte, ne beklersin. Doğurup, büyüttüler diye, kendi istedikleri gibi bir hayat yaşamamızı istiyorlar. Evet bunu değiştirmek zorundayız ama bir süre daha zaman kazanın bence. Para biriktirin, iyice planlayın her şeyi. 1-2 sene daha dayanabiliyorsanız dayanın. Hayat kurucaz derken çaresiz ve yapayalnız olmayın. Çocuk bir gün der ben yapamıyorum artık evime gidiyorum. Sen evine gidemezsin, ailen de seni istemez artık, kalırsın öyle. Sonra o hayat kadınları gibi kendini pazarlamak zorunda kalırsın. Hayat acımasız, hayat korkunç, hiçbir şey gözüktüğü gibi değil. Kendinden başkasına güvenme bu hayatta. Hayatın içindeki insanlar da acımasız. Eğer kaçmaktan eminsen, sen de bir iş bul ve çalış. Kendi ayakların üzerinde durabil. Eğer bir gün seni terkederse ve eve geri dönemezsen, kendini geçindirebileceğin bir maaşın olsun. Kaldığın evden çıkıp bir öğrenci evinde ya da çalışan kadınların tuttuğu bir apartman dairesinde kirayı paylaşarak kalırsın. Kiralık ilan sitelerinde böyle ilanlar var, görmüşsündür belki. Her ihtimali düşün, olabildiğince her şeyi sağlama al. Her zaman yapacağın şeyleri birilerine sor, soruştur, iyice sağlıklı kararlar vererek yap. Asla kendini pişman, çaresiz, ortada kalmış bir duruma düşürme.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim herseyim hazır gene de milyon tane problem var. Siz daha kredi çekeceksnz daha iş bulacaksnz bulursanız tabi kredi öderken geçinebilriseniz tabi.. bunların hepsi yolunda gidecek sonra siz mutlu olacaksnz. Sana şunu söylim yaşım 31 ben de evlencem. Ama siz evlenmeyin sakın ha bu yaşta bu aceleye hiç ama hiç gerek yok herşeyi silip tüm hayatınızı birbirinizin üstüne inşa etmek akıl karı değil
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten çok istiyoruz ben bu evde acı çekiyorum sevdigim insanla evimiz için çalışırım daha iyi
+1 yılBöyle diye diye kendinizi paralıyorsunuz. Aile sorunları çok önemli ve kimilerinin gerçekten çok büyük aile sorunları olabilir ona saygım var ama meslek sahibi olmadan elin para görmeden öyle aptalca işlere girilmez hem ailenizi hem kendinizi rezil edeceksiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNo no no sakın kaçmak gibi bir hata yapmayın. Aile bakımından demiyorum sizin için siz daha gençsiniz olgunluğa henüz erişemedinşz ve erkekler geç olgunlaşıyor. Uzun ilişki olsun ne fark eder o işler evlilikten sonra değişiyor. Borca girersiniz daha büyük sıkıntı. Büyüyün iş sahibi olun elinizin altında sağlam şeyler olsun ondan sonra tereddüt etmeden evlenin. Sakın kaçmayın:)<3
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiz tavsiyeniz için💕
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 💋
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin için üzüldüğüm kadar seviniyorum da.
Umarım ikinizde hep iyi kalırsınız.
Güçlü olun sırt sırta verin ve güzel bir hayat kurun.
Uyarım şu; evlendikten sonra çocuk yapmayın erkenden çünkü çok zor günleriniz olacak. Toparlandığınızda bunu düşünürsünüz.
İkiniz için de sabır, direnç ve mutluluklar diliyorum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakınında kaçarak evlenmiş çok fazla kişi bulunan biri olarak şu yorumu yapabilirim.
Kaçarak evlenildiğinde pişman olunmaması için iki ana şey var
-Aile rızasıyla evlenmek gerçekten imkansız hale gelmiştir
-Kaçtıktan sonraki yaşantınızda maddi zemininiz oldukça iyidir
Diğer türlüsünde çok çok fedakar olmanız lazım ki 18 yaşında biri olarak hevesten öteye gitmeyeceğini ve 1 sene sonra aşırı pişmanlık getireceğini söyleyebilirim00 YorumlaZor bir süreç sizi bekliyır. En önemlisi maddiyat. Eğer sende düzenli bir iş bulup eşine destek olursan kısa zamanda hayatınız güzelleşebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle teşekkür ederiz
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Manyak bir karar ama omuzlarınıza yüklenecek o yük saldığınız kadar hafif değil
12 Yorumla
Soran+1 yılolsun ben her türlü zorluğa razıyım
18 ne evlenmesi amuma goyam ben 21 yaşında bile
Kimseye tahammülüm yok çok saçma hareketler bunlar10 Yorumla
+1 yılŞekerim nasıl çekeceksiniz o krediyi, veriyor mu banka?
13 Yorumla
Soran+1 yılyeni evlilere veriyormuş
- +1 yıl
Şartları araştırın derim, sırf evlendin diye kredi vermezler. Yeni evlilere kampanya falan vardır, yoksa gelir yok, kredi geçmişi yok. 30 lira zor iş, onu bi araştırın
Soran+1 yılönden bi 5-10 bin tl kadar birikimimiz var bizi idare edecek
+1 yılPişman olmayacaksan kaç bakalım ama. erkek milletine güven olmaz demedi deme. Ufak tefek eksikler. zaman içinde halolur Allah ağız tadı versin.
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşına geldim hala evlilikten korkuyorum. Bu 2000 Li doğumlulara hayranım cesaret harika 😂Az bana da verin o cesaretten
00 Yorumla30 bin tl 1 günde biter. O paranın çok olduğunu düşünme aç kalırsınız 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır eşya listesi hazır fiyatlarda toplayinca 25.000 falan yapıyor
+1 yılkaçmak öyle kolay değil günümüzde ileride çok pişman olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılmanevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğime eminim ama işte manevi olarak çözülür mü bilmiyorum
Soran+1 yılmaddi olarak*
+1 yılhakkında hayırlısı olsun ama bence şimdiden birikim yaptıktan sonra düşünün, diğer türlü borçtan anlaşamamaya başlarsınız.
00 Yorumla
+1 yılBirbirinize güvenerek herşeyi başarabilirsiniz ama bunun bir risk olduğunu unutmayın
05 Yorumla
Soran+1 yıltabiki öyle ama her riski aldık bu zamana kadar sonrasında da alırız birlikte olalım yeter diyoruz :)
- +1 yıl
birinizden biri yarı yolda bırakırsa sıkıntı büyük birbirinizden sıkılmamaya çalışın
Soran+1 yılyok zaten baya oldu lisenin başından beri her hareketini ezbere biliyorum olaylar karşısında ne tepki vereceğini bile
- +1 yıl
Mutluluklar, hadi umarım yarın birgün forumda görmeyiz seni kötü şeylerle
Soran+1 yılteşekkür ederimm🐷
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yapamazsınız 18 yaşında hiçbir banka o krediyi vermez zaten size
07 Yorumla
Soran+1 yılyeni evlilere veriyormuş
Soran+1 yılsevgilimi o kadar seviyorum ki onun için her şeyi siler her türlü zorluğa girerim yeter ki birlikte olalım
- +1 yıl
İnsanlari tanımak düşündüğün kadar kolay değil Allah korusun kötü insanalrla tanışır kötü yola düşersin 18 yaşındasin önce kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak kasiyermi olmak istersin avukat doktormu ben bı yabancıyım tavsiyelerimi belki umursamiyacaksin ama dediğim gibi ben bunları yaşadım seninde yaşamanı istemem
Soran+1 yılteşekkür ederim haklısın ama ne olacaksa olsun benim özgürlügüm elimden alınıyor aile evinde fazlasıyla
Bunu bize soruyorsan bir şeyler sağlıklı ilerlemiyor demektir.
04 Yorumla
Soran+1 yılsadece olumsuzluklar olur diye korkuyorum
Soran+1 yılevet öyle ama birlikte olmak butun olumsuzlukları siliyor
+1 yılNe iş bulucaksiniz nasıl ödeyeceksiniz o krediyi bide daha çok kucuksunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSakın yapma ailene çok yazık olur sonradan çok pişman olursun olanlarla çok konuştum yapma bence
00 Yorumla
+1 yılHenüz 18 yaşındasınız ve bunlar çok ciddi konular. Sonradan pişman olacak, dargınlık, küskünlük yaratacak şeyler yapmayın derim. Dediğin gibi kimsenin ailesini kimse bilemez, yaşayan bilir ama sabırlı olmakta fayda var.
01 Yorumla
Soran+1 yılsabredecek gucum kalmadi evlenecegim insan kendimden cok güvendiğim biri onunla her zaman cok daha mutluyum
+1 yılKacaklarin cogu mutsuz
12 Yorumla
Soran+1 yılbiz birlikte cok mutluyuz kimseye ihtiyacimiz yok ama maddi acidan yapamayiz diye korkuyorum sadece
- +1 yıl
İlk basta herkes oyle ask hulyasi sonra sikintar dertler kavgalar
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. 18de evlenmeyin hatta hiç kaçmayın sonra pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılAgzina bi tükürürüm yere yapisirsin otur oturduğun yerde bi crop olmuş 200 lira bana 30 bin tl diyor
63 Yorumla- +1 yıl
:Dd sakin olun sakin olun
- +1 yıl
Puahahahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılen azından bir tane arkadaşına ben kaçıyorum de ve lutfen en azından 25inden önce cocuk yapma çok daha zorlanirsin
00 Yorumla
+1 yıl30 bine eşya dizemessin bu çok imkansız ayrıca hiç bir banka 18 yaşında birine 30 bin tl vermez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılAklınızı başınıza toplayın. Özellikle sen. Öbürünü anladım libido yığını beyni çalışmıyor. Sen aklını başına topla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılo yaşa o kredi zor çıkar gizli umarım herşey gönlünüzce olur
01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederiz umarım
Bence biraz daha bekle çünkü ilerde pişman olacağım şeyleri yapma aile rızası olmadan pek hayır gelmez o ilişkiye söyleyim en azından biraz daha oluruna bırakın
10 Yorumla30 bın tlye anca kumeste yasarsın bu devırde bebegımm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence güwenme sonunu karanlik görüyorum bu kadar saf olma
00 Yorumla
+1 yılBende 18 yaşında kaçarak evlendim, ama ne oldu 2 çocuklu baba evine muhtaç kaldım. Sevdiğim beni yarı yolda bıraktı. Oda noldu gözümün önünde hayatına devam etti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHa kredi verecek bankayı buldunuz miktar kaldı öyle mi? 😄
Ailen konusunda üzgünüm.00 Yorumlayaparsınız canım yaparsınız, 3 gun sonra başka yollara düşmeyinde...
15 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bir sey olmaz abla gercekten cok iyi taniyorum
Soran+1 yılteşekkür ederizz💕
Soran+1 yılfabrika
Sana kibar olmayacağım İKİNİZDE TAM BİR MALSINIZ keşke zmanında biri bana bunu deseydi 24 te evlwnip 30 iki cocuk 200 bin borcum olmzdı
16 Yorumla- +1 yıl
@Antalya30 ağza bak ağza kapatki bak memleketin delikanlıları sokacak her arıyor çiçeğine sapladığımın yavşağı seni de senin gibi kaç çiçek ağızlı varsa onuda götünden bamyaya bamyaya imana getirirm abaza kardeşim siktiğimin çocuğu bacısını böbrek yatağından siktiğimin oğlu babayın avradını dağa çıkarır ağaca bağlar babanı karşısında severim senin dümbük 4 saate geliyorum gavatın büyüttüğü seni
+1 yıl18yaşında kim neden kredi versin tefeciler verir ama
Bu isin sonu parlak olmaz ananin kapisini calarsin demedi deme..00 Yorumla
+1 yılKredi herkese çıkmıyor diye biliyorum. Ve 18 i geçtiğinize emin olun gün ay yıl olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılkredi çıkınca gideceğiz garanti olsun teşekkür ederiz
- +1 yıl
Rica ederim mutluluklar
+1 yılUlan yaşınız 18 dünyadan haberiniz yok 30 bine 31 bile çekilmez oturun aşağı
07 Yorumla
Soran+1 yıl5-10 bin birikim var aga olmadı birikimle iş bulana kadar idare eder iş bulunca da yavaş yavaş eşyaları hallederiz
- +1 yıl
İleride çok pişman olursun çok saçma düşünüyorsun geleceğini mahvetme dostum
Soran+1 yılteşekkürler tavsiye için ama aile evinde de yasanmiyor be ciddi ciddi
- +1 yıl
Aile herşeydir zamanla düzelir
Soran+1 yılaileden şiddet, kısıtlama görünce aile her şey olmuyor maalesef :(
Soran+1 yılben mesaj gonderemiyorum xper yeterli degilmis :(
- +1 yıl
Bende gönderemiyorum xper 1 im
Gizli Üye(25-29)+1 yılbanka 30k vermez size Ailenizden aile evinden çalmanız lazım para ya da eşya bunu yaparsanız ve ev tutarsanız eşyaları zamanla dize dize rahatlarsınız fakat iş konusu problem olucak
04 Yorumla
Soran+1 yılaileden alırsak polise şikayet ettiklerinde ellerinde sebep olur bizi bulmaları için
Soran+1 yılkredi hesaplama yaptigimizda 30.000 tl çıkıyor rahat
Soran+1 yılilk zaten idare edecek paramız var 5-10 bin arası
Soran+1 yılama evet dediginiz gibi iş bulmak zor olabilir
+1 yılMaddi olarak başaramazsınız. Türkiye şartlarında çok zor eskide kaldı o kaçarak evlenmek
00 Yorumla
+1 yılİleride bunu yaptığına pişman olacaksın. Sonuçlarını düşünmeden hareket edersen sonra çok ağlarsın.
00 Yorumla
+1 yılKafayı mı yediniz. Özellikle bu zamanda sakına böyle bir hata yapma
00 Yorumla
+1 yılailene değil sana yazık salaklık etme işte otur ders çalış ya ne evlenmesi
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yapamazsınız 18 yaşında. Kudurdun mu kızım okulunu bitir işe başla öyle kaç evlen.
00 YorumlaBence Hiç Denemeyin Biraz daha Bekleyin 30 binle olmaz o iş
00 Yorumla
+1 yılolsun hayırlı olsun
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapamazsınız. Çok zorlanırsınız. Benim ablamda 18 yaşında kaçtı. Durumları kötü yani. Yapamazsınız. Yapsanızda zor yani
00 YorumlaSeni sitemeyr geldiler mi ailen mi vermedi
03 Yorumla
Soran+1 yılevet vermediler
- +1 yıl
Tekrar gelecekler. Ve yine vermeyecekler. Ve tekrar gelecekler yine vermezler. Ama sonra onlarda kabul edecek. Yalın gelecek ve evlrnrceksinizz.
Benim kaçarak evlenen çok tnaıdıgım var. hepsi bin pişman. Ayrıca maddi konudna büyük sıkışıklıklar yaşarsın. En basitinden bak ben evlenicem yakında evlenmek için 50 bin hespaladım sadece kendim için.
Geçen gittik mobilya baktık en ucuz koltuk tkaımı 6 bin tl sehpası bile yok.
Sen diyosan ben bazen kalkar aş diye taş pişirir suyunu içerim. Sıcak suyum olmaz camın önünde güneşle su ısıtır duş alırım.
Borcu borçla kapatır bakkala veresiye yazdırırım.
Bir tanıdığımızın düğünü olur giyinecek kıyafetim olmaz.
Yarın öbürgün çocugum olur ağlamaktan patlayacak hale gelir hastaneye götürecek param ateşini düşürecek anam olmasın ben yaparım hallederim.
Beni silsinler emdiğim sütü helal etmesinler. Kaç bayram elini öpecek bir akrabam olmasın.
Kapını çalan, evlenmişsin hayırlı olsun diyen olmasın.
Hastalanıp yataga düştüğünde evine gelip bir tas çorba önüne koyan olmasın diyosan git kaç herkesi herşeyi tüm hayatını geleceğini bırak. Ayrıca şunuda söyleyim o çocukt abu maddi sıkıntılardan dolayı sana kötü davranacak onun ailesinden seni sitemeyemler olacak bir beyaz gelinliği kendine çok mu görüyorsun. Kaçmak çare değil yeni bir derttür senin derdin zaten sana yetiyo - +1 yıl
Geçen sen eçalıltıgım iş yerinden 18 yaşında bir kız kaçtı. Sonr açocugun ailesi sinirlenip kıxın babasını arıyor. Gönderiyoz kızını merak etme buraya gelmiş. Babası diyoki sakın göndermeyin benim öyle bi kızım yok. Kızın halini görüyorum sefalet içinde. O kadar üzülüyorum ki 18 yaşınd abi çocuk nasıl kaldırır bunca yükü bunca stresi. Şimdide hamile psikoloji bozulmuş maf olmuş Allah yardımcısı olsun.
+1 yılYaşınız çok genç kardesim
02 Yorumla
Soran+1 yılerken olgunlaşanlardanız maalesef
- +1 yıl
Yanlış düşünüp hata yapiyorsunuz bence iyi düşünün
+1 yılAferin sana sonra ebeninkine tersten bakarsın
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen çok hayal aleminde yaşıyorsun galiba
10 Yorumla
+1 yılAltında ezilirsiniz ama deneyin bişey olmaz.
00 YorumlaNeden kaçıyorsun ailene yazık
00 Yorumla
+1 yılİlerde çok pişman olursunuz cocuksunuz daha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatının hatasını yaparsın
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026