Rus rus diye öldünüz. İtalyan erkeklerini gördükçe size ekmek veresim gelmiyor. Türk kızları olarak değerimizi bilen erkekleri hakediyoruz sizce de çok yakışıklı değiller mi? Linç yememek için gizleneyim öptüm💋
Evet italyan erkekleri türk erkeklerinden daha yakışıklı olabilir kabul ediyorum. Ama üzgünüm kızlar bu erkekler uzun boylu, güzellikte master yapmış, entelektüel, hoşgörülü kendine bakan italyan kızlarını bırakıp sizin gibi kısa boylu bodur, Beyni süslenmek ve teşhircilikten başka birşeye yaramayan, egoist ve narsist , makyaj güzeli ve bakımsız türk kızlarına bakmazlar
Bir italyen erkekleri ile turk erkekleri biribirine çok benzer özellikle akdeniz ve ege erkekleri yani bir akdeniz erkeği olarak ıtalyanları kiskanmiyorum aksine bazı aşırı mida yuzunden kurban olanlara üzülüyorum türk kızlarda tabiki hepsi kezban degil degerli olana deger verilir :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yakışıklılar da ondan ziyade klaslarda adamlar bakımlı, stil sahibi. Türklerin parası olduğu halde bir deodorant alamayan bir yıl annesinin aldığı uyumsuz kıyafetlerle gezen ve sadece kızların bakımlı olabileceğini düşünen oksijen israfı erkekleri gibi değiller!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence Türk erkekleri değil de Rus kızları incelenmeli bazı Türk erkeklerini beğenen tek ırk 😂 hepsi için demiyorum ama bu Türk kızı şöyle böyle diye uzanamadığı ciğere mındar diyenlere lafım kendi kıllı göbekli kanka hallerine bakmazlar genelleme yaparlar
gobekli kisa boylu ve sosyal yapisinin 3 de 1 inin akli olan ki italya yi italya yapan la avento mono okullarindan cikan adamlardir... berlisconi haric hepsi bu okullardan yetismistir basbakanlari.. bakanlari... muhendisleri.. mesala giorgetto giugiaro gibi otomotiv tasarimcisi... fiatin mucidi giovanni agnelli.. itaşya basbakani olmus matto renzi vs. gibi.. italyan erkekleri genelde terni... bari.. reggio calabria.. torino.. lecce gibi yerleri es gecersem malin onde gidenidir... ozellikle guneyliler bilgidigin bizim kekolara benzer... sicilyalilar orta cagda yasar gibi yasar... yani bir belcikali valonlar italyan lumpenlerinden kat kat iyidir... illa yurtdisi hevesiniz varsa elin avrupalisina kendinizi dölletmek istiyorsanzi valonlari secin... ki italyan erkekleriyle gerci boy olarak sorun yasamazsiniz onlarda yerden bitme sonucta...
kiskanmak mi italyanlar 3 sene yasamis biri olarak dunyada en son kiskancagim millet italyanlar olur herhalde... belime gelen adamlarin neyini kiskanayim hepsini sen poulo maldini gibi falan saniyorsan o senin fatastik dunyan..
İtalyan erkekleri beni kıskansın 😏 Ve rus kızları Türk kızlarını kıskansın bence gayet daha güzel Türk kızları. Ruslar değil de melez olurlarsa o zaman çok güzel oluyorlar. Türk - Rus olanlar güzel baya işte o güzellik de Türkler sayesinde.
İtalyan erkeklerinin size daha çok değer vereceğini düşünüyosan yazık sana. Gidip model olan insanlara bakıp çok yakişiklilar demende bunun cabası. Git bakalim italyaya sokakta bunlari bulabiliyomusun
En İyi Cevaplar