Bence italyan yaş alınca bile yakışıklılar bide giyinmesini biliyorlar
İtalyan
Türk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
3 senedir İtalyada yaşıyorum. Görünüş olarak herkesin zevki farklıdır, ancak karakter olarak İtalyan erkekleri gibisi yok.
İtalyan erkekleri anne düşkünlüğü ile bilinir. Anneleri afedersiniz bunların ağzına s*çıyor. Hepsi bir kadına nasıl davranmasını biliyor bu nedenle. Annelerine çok düşkünler ama ana kuzusu değiller. Hepsi kendi ayakları üstünde durabiliyor. Güzel yemek yapıyorlar, ev temizliğini güzel yapıyorlar. Tüm sorun ayakkabı ile eve girmeleri..
Avrupa'daki birçok erkekle görüştüm, Alman.. Fransız.. Hollandalı.. İtalyan erkeği gibisi yok. Çok anlayışlı, aşırı korumacı ve romantikler. Hiçbirisinden hakaret duymadım, fiziksel ya da duygusal şiddet görmedim. Ama kavga ederken bazen bağırıyorlar. Bu onlar için normal bir şey. Kavgada ses yüksetilmeli, bunun öfkeyi ve enerjiyi atmak için doğru bir yol olduğunu söylüyorlar. Kavgada o ses yükseldikten sonra sorun çözülüyor. İki taraf da rahatlıyor.
Konuştuğum görüştüğüm her İtalyan erkek bana çok sevildiğimi hissettirdi. Her zaman fiziksel sınırlarınıza dikkat ediyorlar. Öperken dokunurken izin istiyorlar, sevgiliyken bile. Romantizm onların için öncelik.
Şu anki partnerim italyan, yaşadığım en iyi ilişkiyi yaşıyorum. Evlenmeye en sıcak bakan avrupalı erkek türü de olabilir.
vay canınaa
Cevap
5Cevap
Yakışıklı vs bilmem ama Türk erkekleri olmasaydı bu ülkede zor yasardınız hanımlar.
Yedi düvele meydan okuyan hepsi birer kahraman ataların evlatları bırakın italyani vs yi
Şimdiki türk erkekleri aşko kuşko en nefret ettiğim tipte
türk erkekleri daha yakışıklı geldi ama italyan erkeklerinin karakterini seviyorum
Ya bizi kiyasladiginiz erkeklere bak ya tamam yakisiklilik bakimindan onlar olabilir ama biz karekter olarak daha yakisikliyiz 🤣🤣
İtalyan yakışıklı hiç öyle Türklere de benzemiyorlar sarışın mavi gözlüsü çok
Pek fark olduğunu düşünmüyorum
Sen çok film izlemissin
Ben değilim ve herkesin görüşüne de saygılıyım.
Rus kızları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?