Yanlış anlaşılmaktan korktuğum anlarım oldu o yüzden pek konuşmayı tercih etmedim.. Yanlış da anlaşıldım, izah edip durumu çözdüm. Bazen kendini düzgün ifade edemiyorum kelimeleri yanlış seçiyorum. Şunuda gördüm senin tertemiz düşündüğün şeyleri, insanlar farklı algılıyor başka yerlere çekiyor.
Hayır, kalbin ve aklın esiridir. Bir söz varya "kişi kendinden bilir işi, insanlarda öyle herkesi kendi gibi zanneder aynaya baksalarda göremezler, gözlerinin önünde siyah bir perde vardır. İnsanların seni düzgün anlamasını beklemryeceksin anlayamazlar. Seni anlaya bilen bir insan senin dilindendir.
Şimdi daha da çok korkuyorum çünkü yeni nesil leb denildiğinde hemen ay çekirdeği diyor.. Nasıl böyle bir yozlaşma oldu anlamak imkansız.. Birisine gerçekten güzelliğini nezaketen belirtiğinizde hemen yatağamı atacaksın cevabı geliyor..
anlaşılamamaktan yorgun ruhların kabusu. bundandır ki bir süre sonra anlaşılmayı beklemenin sabrı yok olur, imgelerin varlığı unutulur... dümdüz anlatıverirsin kendini, artık satır aralarında değil koca paragraflar, uzun kompozisyonlarla. giriş gelişme sonuçları es geçmezsin, bir ders verir gibi tanıtırsın kendini, anlaşılmaya çalışırsın... ama işte bazen sadece; çalışırsın...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oldu ama bu karşı tarafın sabit fikirliliğiyle alakalı bir şey söylüyorsunuz dayanağını dinlemeden hemen kategorize ediyolar sinir oluyorum bu duruma
Korkmadim. bir cok kez yanlis anlasildim. Bana beni dinlemeden ifitra ve hakaret edenlerde oldu o zoman kendimi aciklamadim. Hakk etmediler. Varsin kazik attimi dusunsunler. Onun disinda beni dinleyip kendimi aciklama firsati verenleri severim
Yanlış anlaşılmamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum demek oluyor ki istemiyorum böylesi bir durumdan korkuyorum ve yanlış anlaşıldığım zamanlar oldu
hiç korkmadım. yanlış anlaşılsam bile düzeltme çabası içine girmedim bence o anlayanların sorunu. insan güzel düşünmeli. yanlış anlaşılmaya mahal verecek şeylerden sakınırım genelde
Hayatın yarısı yanlış anlaşılmakla geçer. Sonuçta yalnoz değiliz ki..!☺️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabii ki ama soyle birsey vsr bir insan sizi yanlis anlamak istiyorsa zaten hersekilde yanlis anlar bu biraz da karsidakinin karakterinle ilgili bir durum
En İyi Cevaplar