Pişman olunacak hatalar vardır birde olunmayacak. Bence yapılan her hata, bir doğruyu getirir hatta belki iki, üç , dört... Sonuçta bir tecrübe daha ekleniyor hazinene. Bu tecrübe sayesinde gerçekleri görebiliyorsun... Ve gerçekleri gördüğün an doğru kişileri alıyorrsun hayatına. Büyüzden hata yapınca üzülmemek lazım. Her insanın hataları vardır, önemli olan ders çıkarmak. Peki siz hiç hata yaptınız mı? 🍓
Hata olarak nitelendirmeme bağlı bir durum aslında, şu an yaptığım hatalar için iyi ki diyorum. En son bir hata yapmıştım, hayatımın en kötü dönemleri olarak adlandırsam, sırıtmazdı hatta. Sen biliyorsun 😄 Yaptığım en iyi hataydı diyelim, hayatıma mükemmel bir insanın girmesine sebep oldu. Tüm iyikilerim ona yönelik artık 😄
Pinahaninin güzelim sarkisi aklima geldi " Cizdim kendi aklimca hayatin resmini bisey bilmezdim aslında karistirdim tum renklerrii hata yaptim tabii" yani sonuc olarak tabiki yaptim duzeltmeye de calistim olmadi ama ögrendim iyiyim
Ben bile affetmem beni Bu bir özür değil bu bir af değil, sadece halimi bir gör istedim Per perişanım inan kuru laf değil, ne var ne yok hesabını sor istedim Öylee iştee...
Hatayı yaparken kendinden emin şekilde yaparsın o an için doğru odur ama ilerleyen zamanda işler değişir. Bu yüzden hatalarımdan pişman değilim ama her birinden dersimi aldım sonra yapmamaya çalıştım
En İyi Cevaplar