Peki ya en çok hangi konuda yaptığınız hatalardan dolayı pişmanlık duydunuz? 

Gecmiste yaptığım hatalardan pisman olmam. Aksine hayatima deneyim kattigi icin sevinirim. Tek bir pişmanlık olur o da beni kaybeden kisinin😏
Haketmeyen birini sevdiğim için inandığım için pişmanım.
O düzelmez de daha dikkatli olabiliriz herkese inanmayarak güvenmeyerek hayırlısı zaman su gibi akıp gidiyor.
Duygularımı kontrol ediyorum çok şükür...
Anlık olan şeyler ile işim olmaz.
Hayırlısı.
Hımm bu iyi oldu 😊ben yönlendirebiliyorum şahsen 😊bence evet 😅hayırlısı aşk güzel şey sevmek de kendi kendine de olsa güzel aşk
İnsanlara güven olmuyor menfaatçi ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar hayırlısı...
Bende hep öyle denk geldim olsun çok güzel bence en azından kimse seni kandırmiyor kullanmıyor onu görünce mutlu olursun görmek bile yetiyor resim varsa daha da güzel
Sürekli hatırlatıp kendimi üzmüyorum. Evet yapmasaydım şimdi her şey daha güzel olurdu ama geçti gitti.
Bazı konularda pişmanlıklarım var tabii ama yine de o hatalarım bana doğru yolu gösterdi.
Cevap
13Cevap
Geçmişte yaptığım hataları tekrar yapıyorum ki hata olduğundan emin olayım. Prensipli insanım abi
Hayır pişman değilim iyi ki hatalar yapmışım ve şu an olduğum noktaya gelebilmişim hepsi bir tecrübe hepsine minnettarım
Yaptiklarimdan degil de yapmadiklarimdan dolayi pismanim bazi firsatlari elimin tersiyle ittim
Pişmanlık duymuyorum gene olsa gene yaparım ben buyum değişemem. Büyük hata yapmadım şuana kadar çok şükür.
Öyle böyle değil ama fayda etmez geçti artık
Düzeltilecek kadar kolay değil bir 3.5 sene lazım
İmkansız da değil sadece zaman alır sabır sabır sabır..
duymuyorum geçmişte pişman olacak bir hata yapmadım, umarım bundan sonrada yapmam
Makina mühendisi olmak
Bu yaşta üniyi bitirdim deme bana sakın bence hala okuyorsun sen ve sanırım öğretmenlik okuyorsun
Anladım ama hemen ümitsizliğe kapılma bak artık bir ümdin var ☺
Aynen nir banu ümidin varsa asla kaybetme ve artık var ☺
Muhabbetinin hızina yerişemiyorum. nurbanu cevap yetiştirmekte zorlanıyorum 😀
Ha ha ha ha edebiyatsa durum vahim 😀 günaydın canım eee artülık senin bir ümidin var ekleyip tanışmayacak mısın? ☺
Pismanlik yasamadim iyuki yasadim. yasattim dedim. her zaman;)
Keşke dediğim herseyden pişmanlık duyarım
Zamana yönelik kaygılarım var.
Pişmanlık duyacağım hiçbir şey yapmam kız ayool
evet duyuyorum
Her konu diyebilriim
Maalesef
evet
tabiki düzeltebilme olasılıgı varsa her zaman düzeltirim. üzerinden 20 yıl bile geçse.
Yaşamayan var mıdır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar