Unutmayın! Risk almak cesaret işidir. Belki hayatınızı çıkmaza sokabilecek türden bir risk olabilir bu... Yinede buna rağmen sonuçlarını az çok bildiğiniz bir konu üzerinde risk almaya cesaret edebilir misiniz? #BirTutamAşkk#Riskalmak#Riskalmakcesaretister
Risk almak cesaret işidir! Peki siz, ne pahasına olursa olsun herhangi bir konu üzerinde risk alabilir misiniz?
Hayat bir riskler yumağı.. Ne garip ki hayat yaşam boyunca önümüze çeşitli risk alma zorunluluğu koyuyor. Ve biz farkında olmadan bu risklerle yaşıyoruz durmadan. Risk almadan farklı ve tercihen daha iyi bir duruma geçemeyiz. Küçük adımlarla uçurumların üzerinden atlayamayız.
her seyde risk alirim,, zaten hayat riskleri dogru tahmin edenlerin oyunudur ,, sans diyede bir sey yoktur, sans ise onune gelen firsati hazirlikli olarak yakalamaktir..
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı.
Korkağın tekiyim hiç risk alamadım hayatımda ep kaçtım hayattan evden dışarı bile çıkamıyorum dışarı çıkmaktan çalışmaktan gezmekten herşeyden korkuyorum
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Risk almak cesaret işidir! Peki siz, ne pahasına olursa olsun herhangi bir konu üzerinde risk alabilir misiniz?
En İyi Cevaplar