Hodri meydan ⚔️
24 gü
Merhaba, evet önemli konularda risk alırım yani almak da gerekir aslında. Elbette risk almak bir belirsizlik içerdiği için insanı korkutup uzaklaştırabilir ama insanın alabileceği riskler vardır. Her konuda risk alamazsınız ama bazı konularda alınabilir ve güzel neticeler de elde edilebilir.
E tabi
Hayatın kendisi risk zaten. Çoğunlukla risk alarak yaşarım.
Hayatta ve sağlam kalacak kadar 😊
Teşekkür ederim
bu yaşa riskler alarak geldim
Cevap
28Cevap
Konuya göre değişir bu daha çok
Tabii
Hayatımda önemli konularda ve durumlarda çok fazla risk aldım. Sonunda kaybettiğim de oldu kazandığım da kişi eğer garantici ise risk almayı gerek görmez elindeki ile yetinmeye razı olur. İşte bazı konularda da risk almak iyi oluyor. İyiki dememe sebep olan kazanımlar elde etmiş oldum.
Hayatımda eb gereksiz detayların bile kaç defa üzerinden geçmişimdir. Risk yoktur. Risk olsa bile bu tölere edilecek boyuttadır..
ne kadar önemli olduğuna bağlı mesela şehir değiştirip yeni bir hayat kurmak çok riskli ve çok yönlü düşünürüm
risk adrenalin gibi, dozunda alınca hayat kurtarır, fazla alınca hayatını film şeridi gibi izlersin.
Hayatımı ilgilendiren kararlarda risk alırım. Kimseyi dinlemem, insanı tuzağa düşüren kendi yarattığı korkularıdır.
Sevindim bir nebze sanki tatlı bir dokunuş oldu iç dünyana
Bir risk daha alıyorum ikinci evliliği planlıyorum benim hayatım beni bağlar. Üstelik mevcutta yaşadığım yerden dahi gidecek olsam da cesur kararlar insanıyım
Çok teşekkür ederim. Sizde mutlu olun.
Bu konularda varya hiç başkasını dinlemiyorum çok böyle stresli düşünceli bir insanım illa riski alıp yapıcam
Risk alırım lakin garantici yanım daha ağır basıyor. Her konuda risk almam. Risk almam gerektiğine inandığım zaman ise beni kimse yolumdan döndüremez
Eğer benim için önemli bir konuysa risk alırım evet 🙂
Sürekli risk alırım ama tavsiye etmem sonra sonuçlarıyla yüzleşmek zor😂
risk almak bazen ekstra mutluluk bazende hüzün getirebilir büyük risk almaktan kaçınırım bu sebepten.
Alıyorum seviyorum işim bu
Risk almayanlar, risk alanları izlemekle meşgul olur 😬
Evett çok doğruu
En hırslısından 🦁
Evet risk almayı göze alan biriyim. Güzel sonuçlar için
Kim kimden yerse modundayım
bu sefer rabbim izin verirse alıcam sonu ne olursa olsun. inşallah sonu iyi olur
Konunun önemine bağlı.
Risk almak bana göre değil
Almak gerekir ricthe
Alırım öyle bı Huyum var
20 li yaşlardaki kadar değil.
Biraz 🙂
Almak lazım ama şuursuz alınan risklere karşıyım
ülkede yaşamak riskli yeteri kadar
Risk alınan her konu önemlidir sanki :)
Yoksa durum niye riskli olsun :)
Öleyse kararin ivedilikle alınması onemli :)
Konu durdukça risk artar cunku :)
garanticiyim risk almam
Risk yoksa kazanım olmaz
Sadece Aşk konusunda risk alamadım
evet. cesaretliyim.
Evet doğru ✔
Evet risk almayı severim
Hayır
Her zaman
Alamam
Risk yaşımı geçtim ben yaşamaya bakıyorum
Survival
Alırım
☺️
Yok almıyorum
Evet
Sağ ol. Bazı noktalarda risk almak gerekiyor.
Almak gerekir
alırım
Çok risk alıyorum
Evet ama alışkanlık vazgeçilmezlik
Biyerden sonra insan kendine hakim olamıyor
Insan bilerek riske girmez kendine hakim olamıyorsa girer
Her konuda
Bana sen lazımsın;)
Dedim hep
Birilerine sorarım