Selam ♾️ Bu hayatta gereksiz riskler alıyor musunuz, yoksa her şeyi garantiye mi almayı tercih ediyorsunuz, Mesela tehlikeli ya da kaybetmeyi göze alacağınız şeyler sık sık olur mu?

Selam ♾️ Bu hayatta gereksiz riskler alıyor musunuz, yoksa her şeyi garantiye mi almayı tercih ediyorsunuz, Mesela tehlikeli ya da kaybetmeyi göze alacağınız şeyler sık sık olur mu?

Gerekli olmadıkça risk almam. Kaybetmeyi göze aldığım için risk alırım. Eğer değmiyorsa risk almanın pek bir anlamı yok benim için. Garantiye alıp yaşamak daha iyi.
🍀 katılıyorum
Hayır risk almam. Artik sacimizda beyazlar cikmaya basladi hayat tecrubelerle ve kaziklarla epeyce olgunlaştırdı beni. Eskiden arabayı deli kullanırdım, milletle kapışırdım falan dehset hızlı giderdim çocuklarımdan sonra trafikte de bıraktım risk almayı. Sakin bir liman oldum 😊
İyi geceler 😊
✋ iyi geceler
Ben garantici insanım. Gereksiz riskler almayı sevmiyorum. Her zaman mantıklı olanda kalmayı seviyorum galiba ondan
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🧚😊
Teşekkür ediyorumm😊
Rica ederim 🍀
Hayır, ne aileme ne kendimi riske sokacak. Sirf heyecan olsun diye almam yapmam bu yaşa gelemezdim yoksa😂
Bence de 😂
Kii.. deliyimdir.. ama aklım her zaman öndedir 😂
Bende öyleyim abla 😂
Gizli delirmeceler😂
😂😂
Tişikkir idirim 😂
Rica ederim 😂😂
Cevap
13Cevap
Ben garantici bir insanım araştırıp sorusturmadan hiç birşeye adım atmam , yeşil ördek 🦆 gibi bilmediğim sulara dalacak yaşı geçeli çok oldu 🤣
Hayır, gereksiz riskler almıyorum. Sadece gerektiğinde risk alıyorum ve olası sonuçları da iyi değerlendirmeye çalışıyorum.
Garanticiyim sonunu düşünmeden enine boyuna hareket etmem.. ettiğim zamanlar oldu mu evet risk beni pişman etti maalesef
Bazen zevkine evet 😃
Can sıkıntısına risk aldığım olur :D
Gereksiz hic bir sey yapmamaya çalışıyorum minimum duzeyde tutuyorum yanlışlarımı
Arada istemeden aldığım olsada tecrübe olarak görüyorum.
Risk alırım. Gerekli mi gereksiz mi olduğunu aldığım riskin sonucu belirler.
1. Risk yoksa ödül de yok.
2. Acı yoksa yükselmek de yok.
3. Çalışmak yoksa başarı da yok.
Her zaman aldım ama beni kabul etmediler
Bazen aldığım oluyor
Hayır, riskli olan şeyleri tercih etmiyorum.
Risk almadığım gün sıkıcı geçer. Adrenalin şart
Sonradan pişman olsamsa ewet🤣
Sonunu görebildiğim her riski alırım.
Dibine kadar alıtorum
Gereksiz niye risk alayım ki, gerek yok.
Tedbirli biriyim.
Sıfır risk tedbirli temkinli bir hayatım var
Bazen oluyor
Hayır
Asla.
Risk almayı severim😊
Aaa duymayan mi kaldı canım 😄sakladigin da yok zaten
Almayı sevdiğini biliyorum daha önce konuştuk seninle
Tövbe yalan mı söylüyicem bn seni iyi hatırlıyorum bn herkesle konuşmam merak etme o yüzden kimle konuştuğumu iyi biliyorum hele de senin gibi güzel biriyle konuştuğumu asla unutmam
Hayır
Almiyorum
Riski sevmem Garanticiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?