-Telafisi olmayacağını bildiğiniz şeylerin izahını yapar mısınız? Size yapılması durumunda telafi edilme ihtimali düşünülebilir mi?

#BirTutamAşkk #İzahetmek

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her şeyi istediğin gibi yaşayacaksın, olması gerekenleri bir kenara atacaksın, bencilliğin tavan yapmış olacak ve ortaya çıkan sonuçlar karşı tarafı rahatsız edip sana karşı tavır aldığında rahatsız olup özür dileyerek her şeyi unutmasını isteyeceksin.
Böyle bir dünya varsa bana da haber verin ben orada yaşamak istiyorum. 😒
Telafisi olmayan şey bir durum ya da olay olabilir. Ama o vakitten sonra durumun suçlusu kişiye nasıl davranacağın değişebilir. O kişinin açıklamasını duymak istemiyorsanız bu sizin bencilliğiniinizi gösterir. O kişinin de bir açıklama yapmaya hakkı vardır.
İnsan her zaman hata yapabilir. Telafisi yoktur diye bir durum söz konusu bile olamaz. Doğru arkadaş yanlış bir iş yaptıysa bile onu dinlemekte fayda var belki senin yanlış tabirin senin açından 9 iken onun doğru bildiği ve yaptığı şey onun açısından 6 dır ve onun da haksız olduğu anlamına gelmez 😄
İzah edilmesine izin verilmeli ama izahı yapan kişi bunun değişmeyeceğini de bilmeli.
Mantıklı 😊
Cevap
18Cevap
Evet affedilmeyecek hatalar için af dilemenin anlamsız olduğu gibi..
Tabii ki.
Bazı şeylerin yapıldıktan sonra izahı, özrü, bahanesi gereksizdir. Karşıdaki kişi çok değerli biri olsa da affetmekte çok zorlanır insan.
Bir şeyi izah etmek zorunda kalmak benim için bir hatanın kabulleniş şeklidir zaten.
Telafisi olmayan büyük hatalar yapmamaya çalışırım..
Bana yapıldığında da, karşımda ki kişi konuşmak açıklamak isterse, dinlerim. Ama bu onu affedeceğim anlamına gelmez. Belki olabilir..
Bence de gereksizdir ama yanlış anlaşılmaları da düzeltmek gerek ki üstünd ebir suçlama varsa atılsın
izah her zaman gereklidir belki telafisi yok dediğimiz şeyin telafisi vardır nerden bilebilirsin ki yüzde yüz doğru olduğunu
Bana bir yanlış yapıldıysa yapılmıştır bunun sebebi olmaz
hiçbirşey için adam harcamam ben
İnsan kendini ifade edebilicek kadar ona firsat verilir..
Sonrasi sana kalir.. :/
İzahı olmazsa soru işaretleri kalır bu da insanı yer bitirir.
Telafisi olmama nedenini izah edebiliriz belki karşıdaki anlama sorunu yaşıyor
Kalbini kırıyor mesela ama özür diliyor. Telafisi yokken izah etmesine de gerek yok. Giden güven geri gelmez.
Telafi olmasa bile aciklama yapilmali, en azindan ben beklerim
Sonucu belli olsa bile, anlatması içimi rahatlatmaz ancak kafamdaki soru işaretlerini giderir. İşte bu rahatlatır.
Asıl telafisi olamayacak kadar önemli şeylerin izahı şarttır bana göre 😊
Sebebini merak ederim, telafisi olmasa bile izah edilsin. d
İnandığım ve gördüğüme inanırım iş işten geçtikten sonra gerçekler umrumda olmaz.
Karsimdaki kisiye gore degisir. benim icin kiymetliyse izah ederim defalarca.
İmkansız olsa da niçin neden olmadığı merak konusu olur ama ilk günkü heyecanı olmayacağı için telafisi gereksiz
Yeri geldiği zaman izah etme zahmetin de bulundum ama pişmanım kimseye kendini ıspatlamamak en iyisi sen kendini bil yeter.
Kesinlikle öyledir. İzahı boş konuşmak demektir boş konuşulmasından nefret ederim.
Yani telafisi olmayan birşey olmuşsa konuşmak boşuna hiçbirşey değişmeyecek sonuçta.
Açıklasın bir şey olmaz.
Bazı şeylerin telafisi çok zor
Mantıklı aslina ama yine de denemeye değer.
Her zaman herşeyin izahı vardır... Telafi gerekmez
yanlis anlasilma varsa izah edilmeli
Gereklidir. Düşünce yanlış
Evet... sınır aşıldimı geri donus olamaz
Herks bir şans hak eder
Telafisi yoksa sadece üzgün olduğunu belli et.
Katılmamak elde değil.
Dinlerim ama yine bildiğimi okurum
izah önemli
iletişim şart
Tam olarak öyle gerçekten
Yapmam yapilmasinida istemem
Evet görüşüne katılıyorum canım
hayır boş
Aynen öyle
Kesinlikle
Kesinlikle öyle
aynen öyle..