Eski sevgilim ve ben uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk. Yazın yanıma gelecekti. Aramızda sohbet ederken bunun konusu oldu ve "Elbet bir gün buluşacağız. Bu böyle yarım kalmayacak." demişti. Dün de instagram reelste Ezel dizisinden bir kesit vardı ve o şarkı çalıyordu.
Eski sevgilimin soy adı Özkan. Ona doğum gününde bir hediye yollamış idim. Kargoyu verdim ve eve gelirken kafamı yana çevirdim. Apartmanın ismi Özkan apartmanı çıktı. O gün ben normalde apartman isimlerine bakmadım. Sadece o an yolda giderken bir anda kafamı çeviresim tuttu.
Başka bir zaman ayrı olduğumuz zaman arkadaşlarla kafede oturduk ve evlere dağılmak üzere durağa gidiyorduk ve arkadaşların dikkatini börekçinin adı çekti. Onun ismi idi.
Ben, Ümit Yaşar Oğuzcan şiirleri çok severim ve sayfa var. Onun şiirlerini paylaşıp duruyor. Yıkık diye bir şiiri varmış. Ben, o şiirine bende olan kitaplarında denk gelmedim. Sayfa o şiiri paylaşmış. Arka fondaysa Kıraç'ın Yıkık şarkısı çalıyor. Ben, o şarkının şiir olduğunu o zaman öğrendim ve eski sevgilim müzik öğretmeni idi. Bana o şarkıyı o söylemişti.
Ve daha birçok onu hatırlatan detaylarla karşılaşıp duruyorum. Sosyal medyayı kapattığım an günlük hayatta denk geliyorum. Telepati yoksa bunlar ne oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer