Gerçekçi olun :)
Erkekler
Kadinlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar daha temiz tabi ki nasıl kıyas yapabiliyorsunuz?
Ben askerde general habercisiydim askerlerle yakından ilgileniyordum gözlemliyordum 2 tane yüzü temiz baya bildiğin yakışıklı tipli mühendis gelmişti tertemiz üstü başı ütülü 1 hafta sonra pislik içindeydiler afedersiniz üstleri başları kokuyorlardı, bknz. anneleri olmadan erkeklerin bir kısmı çok pislik askerdeki hallerini görün yeter. Çoğunun ütüsünü yapıyordum acıdığımdan utanıyordum onların yerine gömleğini yıkamayı bilmeyenler 2-3 kişi değil %70'i öyle komediler resmen kızlar erkeklerin askerdeki halini görse evlenmek istemezler ddd
Kişiden kişiye değişir ama benim gibi temiz ve titizini kadında bile bulamazsın mesela dd
Bu özbakımla ilgili yani tamamen kişisel bir durum. Erkekler ya da kadınlar diye genel bir yargı olamaz. Çok temiz bakımlı erkek de vardır çok pis bakımsız bayan da. Ya da tam tersi. Kişiden kişiye değişir.
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 haklisin buna sozum yok 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
kesinlikle. bir erkek arkadaşım çoğu kız arkadaşımdan daha temiz evinde yere bal dök yala o derece
Kadınlar dedim ilk an ankete, ama sonra düşündüm de pişman oldum! Etrafa bakıyorum da kadınların çoğu leş leş leş!!! Kokarca gibi geziyorlar ortalıkta ya bu nedir... Erkeklerde de vardır pis olan da kadınlar daha fazla dikkatimi çekiyor... Su sabun bol halbuki
katılıyorum
bunu anlamak için sadece kadın giyim satan mağazaya girin birde sadece erkek giyim satan mağazaya girin koku farkını göreceksiniz
Bazen evli kadınlar görüyorum ya içim kalkıyor o pasakliliktan o eşlere inanın acıyorum yazık ya kadınsın sen tertipli temiz pak ol...
Haklısın
ama erkekleri de es geçmeyelim pisi tam pis oluyor da
birde kendini temiz sanan canım tipler var
Cinsiyetle alakası yoktur bunun aslında... Karakter meselesi belki de ne bileyim toplu taşımadan nefret ediyorum bu yüzden
Samimi yoruma helal 🙂👍👍
canım tip çevirisi harika olmuş g e ri z ekalı
Buyur?
? Kim canım pardon
@SuSKuN_PrEnS_ site bazı yadığın şeyleri kafansına göre değiştiriyor
bir önceki yorumuma bak anlarsın
senle alakası yok
Kim canım pardon dedim canım çıkmış bu ne beee
Melala?
Noluyorrrrrr hahaha :) ben anladım!!! Sorun yok
mesele nerelere geldi
soruyu p i çç ettik
bunu da çevirdimi acaba :)
Neyse görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Doğruya doğru suskun prens kardeşim etiket yapmaya üşendim.
Kardeşim
Kişiselleştirme yapıyorsun sanırım
Ben yorumu samimi buldum teşekkür ettim
Bu kişisel bir sorun değil 👍👍
Varsa bir yanliş hata bilinsin?
Hakaret yok burada... Sorun yok 👍👍 ben sana tesekkur ettim zaten
Rica ederim 😇
Sadece samimi teşekkür yanlış anlaşılmak
İstemem 🙂🙂
İyi geceler 🌙😴💤👋👋
ya bu siteye girdiğim günden beri ilk defa ekrana bakıp kahkaha attım
:))
Diğer arkadaş da bir üst görüşte canım tipler yazmiş onu aslında g. rz. klılar olarak yazmış bana ya da birine değil kendiliğinden değişmiş. Ben de pardon kim g. r. z. klı dedim pardon kim canım olarak değişti
Benim profil resmi nimi diyorsunuz 🙂🙂
@SuSKuN_PrEnS_
yeter lan yeter öldüm yarıldım ben burada
:)
Hahahaha bende çok şaşırdım ve güldüm 😂 neyse sonuç olarak sorun yok ikinize de teşekkür ederim
Anlamadım premsesi 😇😇
Saçları lavaboda banyoda bırakan kadınlarda var yerlere tukuren erkeklerde evini temiz tutup halısı kilimini balkondan silken alt komşusunun balkonunu kirleten kendini temiz zanneden kadınlarda yani kişilik karakter meselesi kadını erkeği yok..
Cevap
212Cevap
Kadınlar daha temiz.
Ama bazı kadınlardan daha titiz erkekler de var..
Kadınlar erkeklere oranla daha bakımlı oldukları için biraz daha fazla temizdir ancak bu demek değil ki, erkekler temiz değildir...
Bazı erkekler, bazı kadınlara kıyasla daha bakımlı ve daha temiz olabiliyor.
Genellemek hata olur. Kişiye göre değişir. Çok temiz erkekler de var pis kadınlar da...
Evlenene kadar kadınlar derli toplu derdimde evlenip bosandikdan sonra fikrim değişti evi resmen bok götürüyordu şimdi ben yalnız yaşıyorum annem benim eve çıkıyor topliyip makine tutayim temiz olsun diye kadın utanip aşağı iniyor kendi evini temizliyor
Bana kalırsa kadınlar daha temiz ve temizliklerine dikkat ediyor. Erkek pis koksa da bundan beklenir, ayı gibi falan deyimleri kullanılır. Kabalık erkeklere normal görülür ama kadınlar utangaç olduklarından temizliklerine daha dikkat ederler. Kalabalık içinde erkek pis durumundan dolayı rezil olsa da utanmaz ama kadın yerin dibine geçer. O yüzden kadınlar temizliklerine daha dikkat ederler bence.
simdi herkes hemcinsi icin oy kullanicak ama belki bu bir yonlendirme olucak ama kadinlar tuvaleti kadar rezil pis igrenc bir yer daha olamaz o yuzden soz konusu temizlikse o erkekler daginik duzensiz derseniz kadinlar hakli ama konu temizlikse temiz olan erkekler
çoğu kızdan daha temiz olduğum kesindir. bazıları tuvaletten çıkınca dışardan gelince el yıkamıyor. ama ben 2 kere sabunluyorum. etek ve koltuk altı traşını her hafta oluyorum. gusül her banyoya girdiğimde alıyorum. temizlik çok önemli benim için sizde benim gibi olun.
valla tabiki erkekler bu yazdıklarımdan sonra savaş açmayın lütfen ama fikir sadece koca osmanlıyı yıkan , iki mahalleyi birbirne katan savaş sebebi bile olan kadınlar tabi :D ben hiç bir erkek için mahalle kavgaları vs. duymadım
temizlikten kastin, nedir? yani fiziki temizlik bakim gibi mi yoksa kisilik karakter mi?
bakimsa, kizlarin yuzlerine sürdügü makyajla pek temiz olduguna inanmam,
karakterse, erkekler kizlardan daha karakterli
Erkek kardesim var coğu kadindan daha temizdir eminim. Duzenli ve tertiplidir. Yani illaki kadin temizdir etiketi yapistirmamak lazim 😁 genelleme yapmayalim
Evet 👍
Haklısın bravo 👏
Dediğiniz gibi erkekler daha temiz 😁😁
Bu ince anlayış ve doğruluğunuza minnettarım 🙏🙏🙏
😁😁
Buda olumlu bir yorum 😁😁
Bunu sevdim uzlaşmak güzel 😁😁
vallah bence insan dan insana deginsiyo.
arkadasim var cok igrenc ondan ireniyorum yemek yiyor eli hep salamin üstüne geliyor ve elini yikamiyor ya da tuallette giriyo cikdindada elini suya tutuyo 2 saniye ben varim diye öyle yapiyo yoksa hic yikamaz pislik
10 kadından 6 sı leş gibi ter kokuyor allahım ya nefret ederim erkeklerin ise yarıya yakını diş el temizliğine dikkat etmiyor 😖
Temiz erkek o kadar az rastladim ki en temiziyim diyeninin bile arkasi toplanmak istiyor.
Adamlar rahat.
Degisir bir kisiden kisey tabi ama, erkeklere pis diyecek olursak. Kadinin erkekten daha pis oldugunu dusunuyorum, sadece disarida biraz boya ciladan temiz oldugu dusunuluyor..
Yoksa o uzun uzun, ojeli tirnaklarini ne p. slikdir kim bilir.
Kadinlar taharette almiyordur bu boyali kadinlar ozellikle.
Valla bazı erkekler titizlik hastası. Bazı kadınlar da öyle. Cinsiyetle ilgisi yok bence ama genel bakarsak kadınlar dır
Bence erkekler temiz ben tükürügüyle yüzündeki boyayı silen kız gördüm iyyy 😊
erkekler sebep sorumluluğu bilen erkekler düzen tertip sahibidir geçen burada bir hatun resim çekmiş koymuş zannedersin ahır leşşşş :/ ...
Kadınlar içten içe fena daha daha fena. Kadınlar dostluklarında birbirine bile güvenmezler. Temiz olan erkekler :D
Evet ya size çok özeniyorum
Ben safım maalesef
erkek / kadın diye ayırt etmek yanlış olur
bakımlı hijenik
bakımsız pislik diye ikiye ayırmak daha hoş olur du
Kişiden kişiye değişir Mesela ben eti canga gibiyim pantolonu yılanın deri atar gibi bırakıyorum tekrar kılıfıma giriyorum
Valla her iki cinste de pis ve temiz var. Ama en basit bir örnek verecek olursam her mekanda gidilen kadın lavaboları pislik içinde erkekleri bilmiyorum ama kadın oldujları halde peçeteleri bile yere atanlar var...
Tabi ki de erkekler daha temizdir kendi hemcinslerim diye demiyorum. Özelikle siz askeriyede ki temizliği tertibi düzeni bir görseniz. Benim görev yaptığım denizgören hudut karakolu /24 denetime hazır karakoldu o kadar temizdii
Ben de temizim ama temizliğimi kendimden daha titiz olan annemden yani bir kadından aldım.
Kadınlar. Ama bazı erkekler var ki kendimden utanıyorum karşılarında.
Samimi yoruma thanks 🙂🙂
@SuSKuN_PrEnS_ ricalar
🙂🙂👍
Temizlikten ziyade, kalp temizliği mi yoksa hijyen açısından temizlik mi? Kişilik&Karakter'de sorduğun için ben soyut kavramından bahsettiğini varsayıyor ve kadınların daha temiz yürekli olduklarını düşünüyorum.
Kadınlar diyecektim ya yanlışlıkla erkeği seçtim, kızlara +1 litfen 😣😑
Erkekler daha temiz çünkü olur da eve kız flan gelirse diye. Yoks hiç uğraşmaz yani.
Kadınların temizlik oranı daha fazladır belki ama erkekler daha temizdir
Erkeğin pisi pis, kadının pisi ise leş. Bu da kadına has durumlardan kaynaklanabilir.
Anneleri olmasa ben kızları biliyorum 😂 Kızlar gerçekten çok dağınık.
Hazir yapan kadinlar varken erkekler temiz kendi yapmiyou nede olsa
Bu soruya cevap verebilmek için dünyadaki tüm erkek ve kadınların tek tek gtüne bakmamız lazım. Kimin gtündeki bir parmak bk oranı daha fazlaysa o taraf daha pistir.
Kesinlikle kadınlar. Sevgilinin annesiyle babası ayrı. Erkek kardeşi ve babasıyla yaşıyor. Her eve gerçekten bir kadın gerektiğini tam anlamıyla o zaman anladım. Dağınık olmak başka bir şey
Erkekler biyolojik olarak temiz yaratılmışlardır; fakat kadınlar biyolojik olarak kirlenir ama erkeklerden daha çok temizlenirler ve temizlige daha çok dikkat ederler.
YANİ KADINLAR DAHA TEMİZDİRLER.
Erkekleri pek bilemem de genel ortamlarda kadinlarin bazilari temizlikten yoksun maalesef çünkü arkasinda temizleyen olduğunu unutuyor. Evinde olsa kıyameti koparır
kişiye göre değişir bu. aslında kadınlar cok bakımı cok temizlik sanıyor ama yapı itibari ile erkekler daha temizdir ama kişinin dikkat etmesine baglı bu tabikide
Kadınların yani evliyken değil ama bu öğrenci hayatı yaşayan kızların evlerini gördüğüm kadarıyla ve tabiki yurtta kalan kız arkadaşların anlattıkları kadarıyla kızlar daha pis ve dağınık :D
Ama öyle erkeklerde var ki bize taş çıkaracak kişilik meselesi aslında ✋
🙂🙂👍👍
Hiç kimse temizim demesin illa ki bir yerde bir kusuru vardır insanın görmezden gelinir
Tabekkkkki biz :) Ama kadin kokusu bir farkli o ayri.
Dev gibi tırnak uzatıp arasına giren her pisliği ojeyle kapatan bir varlık nasıl temiz olabilir ki? 😊
Cidden yanlışlıkla kadınlar yaptım lsöxlxöx erkekler coğu zaman daha temiz oluyor
o nedir ya :D
azmanları kendine çekmek için mi koydun peki :D
Samimi yoruma thanks🙂👍
Profil ve isim düşündürücü 🤔🤔
😇😇😇
Aklıma bile gelmedi 🤭
Azizemm sandim 🙂🙂
Bakma yaşıma daha küçüğüm ben 😇😇😁😁
İyi tamam
Eden yok 👍👍
Kadınlar daha temiz ama bazısı vardır çok pistir. Erkeklerde daha kirlidir ama bazısı vardır tüm kızlara taş çıkarır o tarz pistir :D
Bu sorunun bir cevabı yok kişisel bakım insanın kendinde bitiyor. Yalnız kadınlar daha düzenli olabilir yapısı itibariyle.
insan kendini bildikten sonra her iki tarafta temiz ama ne olursa olsun kadın her zaman temizdir hiç erkege çiçek denildigini gördünüzmü
İki taraftada piste var temizde 2 taraftada pis kokanlar günümüzde maalesef hala çoğunlukta. Kişisel bakım çok önemli.
bir haberde duymuştum. Erkeklerin tuvaletten çıkınca ellerini yıkama oranı, kadınlara oranla daha az
Ayakta isemenin kolayligi. malafati tutmadan fiskirtiyosun. ellerini yikamak zorunsa kalmiyosun 😂
kadınlar gibi dursada inanın bana dünya çapına baktığınız zaman erkekler beden temizliği olarak kadınlardan daha temiz
Neye dayanarak bunu savunuyosun?
Cinsellik olarak bakarsak erkeklerin imkanı bile yok 😒 bu ișlerin adamı değilsen dıșarıdasın ama kızlar öyle değil elini sallasa ellisi 😒
genel olarak kızlardır fakat nufus bakımına erkekler kalabalıktır ve bunu orantıya vurdugumuz zaman temız erkekler kızlardan fazladır
kafede garsonluk yapıyordum bayanlar tuvaleti en girmek istemediğim yerdi yemek yiyemediğim günler oldu o manzarayı görünce hep :/
Temiz insan vardır, pis insan vardır. İnsanları cinsiyete göre ayıklamayı kesin artık :) Feminist bozuntuları.
Erkek ne kadar kirliyse kadın da o kadar kirlidir. Bunun tam tersi de geçerlidir. Hiçbir günah yalnız yaşanmaz.
Kesinlikle kadınlar, tüm erkekler pistir demiyorum ama sokakları özellikle yaz aylarında leş gibi ter kokutanlar erkekler.
Ben önce dağıtırım Sonra toparlarım ama anneme sorsanız Eti Canga reklamındaki 🦍 goril gibisin der😂
İkiside aynı bok mahreminde ahırem davranışlar sergiler ikiside
Ama titizlik hastası erkekler de yok değil Allah sen nasip et 😄🙏
Hangi surata pardon da?
Kendine bakan temizdir cinsiyetle bir alakası yok
Yok kuaföre git ağda yap yok kuaförden çik hamama git biz temiz olmiyalimda kim olsun
çok değişken ama ya iki tarafından hem temiz olanını hem pis olanını gördüm defalarca seçim yapamadım şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar