Temizlik güce dayalı bir iş olduğu için aslında erkeklerin daha iyi yapması gerekir. Ama kadınlar işlerini çok daha detaylı yapıyor. Tabii genelleme yapmamak lazım.

Temizlik güce dayalı bir iş olduğu için aslında erkeklerin daha iyi yapması gerekir. Ama kadınlar işlerini çok daha detaylı yapıyor. Tabii genelleme yapmamak lazım.
Günaydın ben düzenli temizlik yaparım ama çok da iyi değilim bu konuda. diğer kişiler için konuşursam da Temizlik yapma yeteneği veya alışkanlığı cinsiyete göre değil, bireysel tercihlere, yeteneklere, eğitim seviyelerine, çocukluktaki öğrenilmiş davranışlara ve kültürel etkilere bağlı olarak değişebilir. Temizlik konusundaki yetenek ve ilgi, kişisel özelliklere bağlıdır ve cinsiyetle doğrudan ilişkilendirilmez. Eski cinsiyet normlarına dayalı olarak kadınların ev işleri ve temizlik konusunda daha iyi olduğu düşünülürdü, ancak günümüzde bu tür normlar giderek değişiyor. Birçok modern ilişkide, ev işleri ve temizlik görevleri çiftler arasında eşit şekilde paylaşılıyor.
Aslında cinsiyete bağlı değil bu kişiye göre değişebilir erkek aşçılar yeri gelince kadınlardan nasıl daha iyi yemek yapıyorsa temizlikte aynı şekildedir
Cevap
6Cevap
Genellikle üstün körü yapıyor erkekler temizliği, kadınlar daha çok detaylarla meşgul oluyor, hatta kardeşim şunu demişti; babam gibi temizlik yapacaksam her gün temizlik yaparım :D Babam 30 dakikada tüm evi temizler de😂
Bu kız erkek olarak ayrılmaz titizlikle alakalı bir mevzu
Erkekler yüzeysel yapar , ama kadinlar daha ince detaylı yapar,
Kadınlar iyi yapıyor ben kendim. icin diyeyim özenmem
Başak burcu kim ise o daha iyi yapar😂
Abim benden daha iyi yapıyor
Erkekler temizlik mi yapar ki
Evet annem b. k içinde otururuz 🤷🏻♂️
Ayrıntılara dikkat ettiğim için bence ben
Kadınların yaptığını erkekler yapamaz.
Valla erkekler çok güzel temizlik yapıyor
Kadınlar
Kadın