yüzsüz insana en yakın model profesyonel pazarlamacılar olabilir.
her türlü oyun, yalan, dalavera, dedikodu, gıybet, ... kısacası her türlü utanılacak işleri yapan ama asla utanmayan, yüzüne aşikar ispat edildiği halde bir sonraki yalanı uydurarak üste çıkan, sürekli gülmsemeyi eksik etmeyen, asla küfre hakarete tepki vermeyen, her atılımda "bak beni yanlış anladın..." diye söze başlayan, yalakalıkta usta yalanda usta olan, siz haklı iken sizi haksız duruma düşüren, yetmedi sizi buna da ikna eden sizi de haksız olduğunuza inandıran, yetmedi bir de üzerine size özür dileten adam yüzsüz adamdır.
gurur ve karakter eksilkiği olanlar utanma duygusundan eksik insan sıfatına koyulmayacak cinsler... aslında kazandıklarını zannederler sadece... yüzü olmayana sövsende kar etmez gülsende... yakımda ve yakımıdan ne kadar uzak tutsam o kadar iyi olanlarlada ilişkii keserim zaten
Hiç sevmediğim bir karakter.. Yüzsüz insan maalesef ki var çevremde. Hayırdan anlamayan, herşeyi yapıp edip sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranan biri.. Ama yaptıkları kendini küçültmekten başka bir şeye yaramıyor. Bu yüzden hayatımda yer vermiyorum böylelerine, aynı ortamda karşılaşsak bile görmezden geliyorum.
Gormuslugum var pişkin diyorum ben yuzsuzlugun de bir sınırı var zira. Bazen sinirim tepeme çıkıyor uzaklaşıp ya sabır diyorum acitasyon yapıyorum kendime. Cekilmiyor bu tipler.
Yaptığı hatayı çok kolay görmezden gelen, hiç bir şey olmamış gibi rahat davranışları her yerde rahatlıkla sergileyebilen insandır, Çay ikram edildiğinde, sırıtarak ''Yanında pasta yok mu?''diye sırıtarak sorabilen.. Gece kulübünden çıktığın da ''Çok az para veriyorlar.''diye işinden şikayet eden.. Suratına en ağır sözler söylenmesine karşın yinede ciğeri beş para etmeyen deyyusa kulluk eden.. Daha örnek verebilirim ama fark etmez.. Rahmetli babam bu tipler için ''Anası doğururken suratına işenmiş tipler'' derdi. Hiç çekinmeden ve korkmadan bu tiplerin yüzüne tükürüp en ağır hakareti yapabilirsiniz..
Helal olsun valla 23 yıllık hayatımda böyle birini tanıdım. Tam da öyleydi hele hele şu: "Yaptığı hatayı çok kolay görmezden gelen, hiç bir şey olmamış gibi rahat davranışları her yerde rahatlıkla sergileyebilen insandır." cümlesi tıpa tıp aynıydı.
@Yettigari35 28 yıllık meslek hayatı dedim ben 72 yaşındayım.. Orduda görev yaparken elimizden her meslekten her seviyeden binlerce kişi geçti neler gördük neler..
Yuzsuz.. Dercesine gore.. duruma gore. Ne bilim bagzilari yuzsuz degil geri zekali anlamiyor .. delleniyorum... kendimi sakinlesdirmem gereken tip insanlar yoksa katil olma olasilim 99%
En İyi Cevaplar