Gamsız olmak mutluluktur derler. Hatta uzun yaşayanlarında öyle olduğu söylenebilir.. bunu ne kadar becerebildik ya da bu konuda başarılı olan var mı aramızda 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben de gamsızım bence en güzeli ama her insan farklıdır. Toplumda farklı yeteneklere ve özelliklere sahip insanların olması, çeşitlilik ve zenginlik getirir. Gamsız insanlar, dikkatli ve planlı hareket edebilirler, risklerin sonuçlarını daha iyi değerlendirebilirler ve daha güvenli bir yaşam tarzını tercih edebilirler. Bu, bazı durumlarda olumlu sonuçlar doğurabilirken, bazı durumlarda da fırsatları kaçırma riskiyle karşı karşıya kalmalarına neden olabilir. Sonuç olarak, gamsız insanlar da toplumun bir parçasıdır ve her bireyin kendine özgü niteliklere sahip olduğunu anlamak ve saygı göstermek önemlidir. Herkesin doğası gereği farklı olduğunu ve her bireyin kendi tercihlerine ve karakteristiklerine sahip olduğunu unutmamak önemlidir.
Keske bende öyle olsam inan dünya sorunlarını düşünmekten psikolojim bozuldu. Filistine giyip şehit olasım var. Bu kadar zalimliğin, şerefsizliğin, alçaklığın ve adaletsizliğin olduğu bir dünyada mutlu olabilene hayret ediyorum. Geçenlerde bir anne köpeğe zulm etmişler orada doğum yapmış boynunda zİnciri bir deri bir kemik onun çaresizliğini gördüm inan yok olmak istedim günlerce yediğim ekmekten utandim. maalesef kurtarmaya gelenler kurtarana kadar öldü. Yani bunu görüp yardım etmeyen şeytanlarla dolu bu dünya. Cok pis bir dünya