Sizce bir yüzsüz insan nasıl olur?
Ornekler verebilirisiniz mesele>
Ornekler verebilirisiniz mesele>
utanmak sıkılmak nedir bilmeyen insan.
yapma dersin inadına yapar, yüzüne tükürsen yarabbi şükür der.
küçükken de dayak arsızıdır bunlar kesinkes.
Üniversite zamanlardaki ev arkadaşım buna örnek olacaks eğer;
ödemesi gereken (6 ay oldu) borcu hala ödemeyen, sıkışıp istediğimde ise;
-düşünürüz.
cevabını verebilecek kadar adi insancıktır.
Dogruuuu guze bir ornek verdiniz!!
www.hayalkalpler.com/imgs/20100518__6704065203.jpg
Sana karşı bir böyle bir öyle
Guzel bir ornek tsk ederim
Hataları yapar yapar yapar sen bilirsin yaptıgı hatayı bildigin halde hala sana gelıp kanka naber ya aksam cıkıyoruz dımı sunu verde ıkı gun takılayım tarzı gevsek gevsek konusmasından
Evet!!! Bende o durumu cok yasadim!!! Bir erkek tanidim bana cok zarar verdi ama ona ragmen hep geldi naber iyimisin? iki hafta once yine geldi ''niye boyle yapiyorsun;'diye sordu ama ben onu engelle attim.. diyelim kendisi yine gelirse napiyim bir fikrin varmi?
Bunu on desem kendimi kucuk dusurmemi ona karsi?
Ama suda varki bende onu cok uzdum. Belki hedefi odur? Hedefine ulasmasini saglamak istemem>? Yoksa haksizmiyim>?
Yazdiklarini yaptim zaten. Kendisini her yerden engelle attim, numarimi degistim. Ama ona ragmen baska bir hesaptan bana iki hafta once mesaj atti. Niye boyle yapiyorsun? diye sordu ardindan numarsini bana gonderdi ama ben orali olmadim..
niye peki? Diyelim oldu ozaman ne dusunur bir erkek?
Dalgami geciyorsun ya?
Afiyet olsun. Gerci kendisi bana hep derdi cok naz ediyorsun.. ama simdi boyle birey var insanlar tarafinfan eklenyorum her seferinde nezaman ben onunla konusmayinca. Onunla konusunca hic birsey olmuyordu
Acik acik konusun. Durust insanlari severim. Gizli olduguma bakmayin lutfen..
Karsimdaki insani mi diyorsun yoksa ben mi>? pek anlamadim biraz daha acik konusun..
Kendisi yakisikli birisi. Spor yapmayi sever. Peki beni dediniz biraz daha detayli anlatirmisin tam nedemek istedigini
Yok daha neler. Ben kendimi ifade ederim kapali bir bayanim, inatcigimdir trip atarim ve guzelim. Bunlar yeterli bile
Evet o dogru. Firsat vermem ama ona ragmen yine hep gelir.
Sorsam bile cevap vermezki gelitor bana
Gerci bana acilmisti ama benden karsilik bulamadi. Sonradan ogrenirimki akli ve gonlu baska birinde oldugunu.. ama emin degilim tabikde
Hayir gelmesini istemem cunku numarimi baska bir erkege vermisti. Bana sevdigini soyledigi halde -_- ama inanmadim tabikide oina oylee birrr ders vermek istiyorumki akli basina gelsin:)
Yok oyle istemiyorum. Ben sadece sozlerle nasil dersimi verebilirim dusuncesindeyim
tsk ederim.
i.ytimg.com/vi/oC0Ndd_E9-Q/maxresdefault.jpg
işte aynen böyle :ASD :D
Cevap
17Cevap
Herşeyin bokunu çıkarır sürekli asılır yavsaklık yapar ve sen ona yüzsüzsün desende güler çünkü adam değildir
Aynnennn bende oyle birini tanidim ben istemiyorum dedikce o basima daha cok kondul;/
kaçan kovalanır mantıgı hep işler zaten :)
Aynen simdi onunla baya zamandir konusmuyorum cunku bana cok kotulukler etti. Sanki insanlari uzerime surmus gibi. Simdiye kadar hic eklenmiyordum olur olmaz ekleniyorum insanlardan.. Ben aslen yurt disinda yasiyorum ve bazen burdan eklniyorum (bir yere yoruma atmadigim halde)
peki sen onu istemiyosan yenisini bulmayı denesene çzöüm basit :)
Yurt disinda yasiyorum ve burada hemen bir Turk bulamiyorsun malesef:)
nerde yasıyosun ki türk yok :)
Hollanda,,
Hollanda da türk olmaması ilginçmiş peki senin aklındaki ne yani ne yapmak istiyosun Ayrıca ilişkide amacın ne evlilik mi yoksa takılmak mı
Turk var tabikide ama Turkiye gibi degil:) Ben hayirlisini rabbimden diliyorum
Yani düzeyli bir birliktelik evlilik düşünüyosun Gönlünden dua et ama temiz olsun :)
Amin amin :)
bide puan verseydin eyiydi :)))
Verdim bile:)
tesekkurler :) herzaman buralardayım seviyeli her sohbete varım gonlunce olsun hersey
Allah razi olsun:) Sizindee
Saol :)
Iyi gunler :)
Guzel bir ornek:D
Ya yapma böyle ya
Hayir ben degildim , ama ne biliyim yaptigini dogru bulmuyorum o soruyu soran kisiden helallik dile bence :/
Ben o resmi googlede buldum
Hem zor biseyde degil bu, tabi yaparsin yapmazsin sana kalmiş benim sorunum degil ben sadece tavsiyede bulundum
Yavşaklık yapar. :):
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif
Ornek?
Yuzsuz bir insan olur misal bugune kadar arkamdan is cevirip sonra olmayan yuzleriyle sahsima gulumseyenler
Guzel bir ornek!
Mesela böyle
prensprenses.com.tr/.../149730862.jpg
İstemiyorum diyince dünyanın en köt insanı olursun onunlayken iyisindir
Hataları Meydana Çıktıktan Sonra Halen Hiç Bir Şey Olmamış Gibi Pişkin İnsandır...
Cikartsam bile orali olmaz oyle insanlar galiba?
Yüzsüz Böyledir.
Erkeğin ki Farklı Ama Kadının Yüzsüzü Daha Pislik..
Dersini nasil verebilirisin oylelerine? Bir fikrin var mı abi:)?
Beni Tanımıyor musun? E. İ. G. lerime Bak :) Her Türlü Veririz Durumu Bana Özelden Açıkla.
Hayir tanimiyorum ama yasin benden biraz buyuk oldugu icin sana abi dedim. Umarim bir sakincasi yoktur?
Rica Ederim Onu Kastetmedim.. :)
Iyi ozaman peki neyi kahsettiniz?
Yok Bir Şey Bacım İyi Geceler.
sizede;/
Sözleri değişken olan insanlardır. O değişkenlikleri her seferinde içinde aklayan insandır..
Sozleri derken ne gibi sozler?
Konuştıkları günlük süt gibi olan her soz... O gün içinde tüketmezseniz o sözlerini ertesi gün bozulur... Seninde bozar , zehirler..
Guzel bir ornek
Ama durum kötü ne yazık ki..
Malesef.
Sana karşı her türlü itliği yapıp sonra hiçbir şey olmamış gibi yanına gelir.
Bende bu durumu yasadim! Peki boyle bir erkege napilmamlii bir fikrin varmi?
Hiç bulaşma derim. Fazla yüz verme , eğer çok yakın biriyse selamını al geç. Hiç kimsenin huyunu değiştiremezsin. Ahlak değişir ama huy değişmez. Dağın yerinden oynadığını duyarsanız inanın, fakat bir kişinin huyunun değiştiğini duyarsanız inanmayın. Sen kendi karakterini bozma gülüm. İyi ol , iyi yaşamaya bak.
Ben ondan nekadar cok uzaklastiysam o okadar daha uzurime geldi. Ben onu nekadar cok istemedigimi soylediysem o okadar daha cok geldi. Simdi kendimi ondan uzaklastirdim. Her yerden engellede ama simdi basima baska birsey dolaniyor. Insanlar tarafindan eklniyorum simdiye kadar hic boyle birsey olmuyordu. Bu sabah bile yine eklendim hic bir yere yorum atmadigim halde..
Öncelikle hayır diyebilmeyi öğreneceksin , her gelene eyvallah demeyeceksin. Önce araştır , bir sürü fazlalık var zaten. Gereksizleri sileceksin.
Hayir hep dedim ama karsimdaki kisi beni hic birzaman o konudan hic takmadi sanki hep ezdi:/
Sen karşıdakilerin fikriyle hareket edersen hiç mutlu olamazsın , hiç kimseye gereğinden fazla değer verme.
Demekki deger veriyormusun?
Nasıl yani __?*
Kendimi demek istedim.
Yardıma ihtiyacı olana yardım ederim...
Allah razi olsun ":)
Soruya 2. cevabım : Hem öldürür hem de cenazesine katılıp taziyeye gelir. Martin'in Nazife Anne'yi öldürüp Polat Alemdar'a baş sağlığı dilemesi gibi.
Canim mesela sen ona git senden hoşlanmıyorum gıcık oluyorum demene ragmen arsiz arsiz yanina gelmesidir
Evet bu durumu ben cok yasadim. Ben gitmedigim halde hep o geldi.
Aynen, ben onu istemiyorum dedikce o hep yuzsuzluk etti.. Sen olsan napardin:)?
Simdi onu kendimden uzaklastiridim ama ona ragmen hep degsik degisik insanlardan ekleniyorum. Simdiye kadar hic olmuyordu:/
Ogrenci evinden ornek vereyim hani 2-3 arkadasin gelir de artik bikmissindir acik acik git dersin gitmezler ya bu yuzsuzluk olur :)
tsk ederim
Görünce anlarsın zaten
ne gibi?
İkide bir yanına gelir sürekli birşeyler ister vs
Dogruu.. ama karsiligi bulamayinca basina binlerler?
İpleri eline alıcaksın o zaman küfürü basıp.
şu an ipleri aldim elime ama hala birseyler etrafimda donuyor gibi...
Takmıycaksın kendinden başka birşey Düşünme bunu çoktan hak ettiler
Bende takmiyorum zaten. Bu sabah yine bir kisiden arkadas teklifi aldim, taniyorum etmiyorum.. ama onu direk engelle attim. Bunlar cok oluyor bu son zamalnlarda bundan once hic olmiyordu...
Hep oluyor bunlar ya boşvericeksin
yorum atmadigim halde insanlar beni buluyor e ekliyorlar:) Sankii birileri benim adimi veriyormus gibi..
Kasten olmaya da bilir illaki açıktan yorum yapmışsındır bulabilirler
Hayir kendimi test ettim iki kere. Ikisinde de yorum atmadigim halde iki kere eklenedim. Ustelik facebookumda hersey kapali.. hic bir yerede uye degilim..
O zaman ayarlardan istekleri kapat uğraşmak istemiyorsan
O sonraki hedefim. Biraz daha takip ediyim kimler eklicek...
Sen bilirsin :)
yinede tavsiyen icintsk ederim
Rica ederim
İki yüzlülükten iyi olur.
Ne alaka be
slenderman gibi olur, bugün yine çok komiğim
kovarsın gitmez , söversin anlamaz
Aynennnnnnnnn. Bende o durumu ck yasadim!!! ama ona ragmen hep geldi:/
Gibi gibi. Ben meseal sinir oluyordum cunkuu bana cok zararlar verdi...
Kotu br duruum.. Bu serefsizde benim numarimi bir erkege verdi bana sormadan...
Aynen! Bende onu ediyorum ama pesimi birakmiyor. Kendisi iki hafta once geldi. Kendisini her yerden engelle atigimi biliyor beni baska bir hesaptan buldu ve su mesaji atti ''Niye boyle yapiyorsun? Al numarimi beni ekle ya da beni engelledigin hesaptan ekle'' Bende orali olmadim, su mesaji attim ''Seni Allaha havale ediyorum ve ardindan direk engelle bastim. Nezaman onunla konussam insanlar tarafinfan eklenmiyorum.. Nezaman onunla konusmamasam insanlar tarafindan ekleniyorum.. ustelik her seyim kapali oldugu halde ve bir yere yorum atmadigim halde.. sence garip degilmi?
Kendimi simdi iki kere test etttim ve ikisinde iki kere eklendim bir yere yorum atmadigim halde.. bilemiyorum artik o mi eduyor etmiyormu gunah da almak istemiyorum..
Evet Facebook uzerinde oluyor. Numarimi degistim icin ordan bana ulsamiyor..
Kendisi şu an engellede. yeni bir hesap acarsam ordan beni yine takip edicek. Onu da ben istemiyorum
Sagol kardes. Bakalim daha nekadar surecek bu is..
çıkarı için her türlü şekle girer.
Ne gibi cikari?
aç tv8 ya da showu
buğün ne giysem izle
orda aradığına örnek bulurusn
dalgami geciyorsun?
ne alaka.
sallıyorum bir iş yerinde çalıyor
müdür olmak için herkesin arkasından konuşuyor
herkese karşı farklı bir yüz takınıyor.
bunlar ortay çıktımı da haklı olduğunu düşünüyor falan.
bu yüzsüzlük örneğidir.
bunu da bugün ne giysem de rahatça farkedersin diye söyledim
Tsk ederim.
sürekli yakınır karı gibi
Yakinirmi sadece baska yokmu?
her türlü belli eder kendini kısacası
Nasil ornek verebilirimisin?
hem rustur hemde bayandır !!!
Anlamadim?
burdakileri örnek veriyorum
Detayli bir ornek degil
Yüzü olmaz genelde
-_- cok guzel bir ornek verdiniz bravo!
Yüzü olmaz. :(
Genelde bunlar gizli kullanıcı olur
Hic de bile. Onlar oyle diye benide onlardan katmani pek uygun bulmuyorum;)
şaka yapıyorum :)
ulan niye eksi verdin şaka yaptıkkk
Saka bile olsa hic bir hos saka degildi..
Bende boyle ederimm:D
mk kızı fakirlikten kendi adetine ekmek banıyorsun bana burada şaka ypama
Sen yapinca oluyorda ben yapinca mi olmiyor olmadi bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar