Kişilik & Karakter Yüzsüz insan görünce ne yapılır? Batuhannfnfn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Acil Yüzsüz insan görünce ne yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 87% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,3b cevap paylaştı. Gördüm geçen sene sezdim tuzağı ve onunla muhattap olmadım abla dedi bana pislik konuşmak için merve abla kapıyı kapat bir de şu var hep kapıyı kapardım kedi girmesin diye 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 141,5b cevap paylaştı. hayatından sil direk. 0 0 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç bir şey olmamış gibi davranılır 0 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 741 cevap paylaştı. Hakettigi gibi davranilir 0 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Uzak dururum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gördüm geçen sene sezdim tuzağı ve onunla muhattap olmadım abla dedi bana pislik konuşmak için merve abla kapıyı kapat bir de şu var hep kapıyı kapardım kedi girmesin diye
hayatından sil direk.
Hiç bir şey olmamış gibi davranılır
Hakettigi gibi davranilir
Uzak dururum
Uzaklasirim
uzaklaş