Üst noktada kararsız olabiliyorum ve sezgilerim güçlü bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum tek bildiğim bu konuda gerçekten rahatsız olduğum. Ve bazı zamanlar sürekli çirkin fikirlerin aklımda olması yanında sanki bu benim suçummuş gibi cezasını çekiyorum. Ama bana ait bir düşünce değil onlar. Etrafımdaki herkesin duygularını hissetmek çok sinir bozucu. Özellikle endişe..
Cevabın nedir?
Aynı şeyleri zaman zaman bende yaşıyorum. Sezgiler konusunda bende kendime güveniyorum. Kararsızlık seviyemi hayli düşürdüm. Çevremdeki insanları analiz edebilme yeteneğimin de gelişmiş olduğunu düşünüyorum. Çirkin fikirlerden kastın nedir onu net anlamadım. Ama bu düşünceler bende oluştuğu vakit , kendimden çıktığını biliyorum. Kötü fikirleri de düşünebiliyorum evet ama uygulama aşamasına geldiğimde tıkanıp kalıyorum. Çünkü ben bu kötü fikri gerçekleştirmek istediğime inanmıyorum. 'Ben olamam' bu diyorum. Cezasını çekmeye gelince , işlemediğin tüm suçların cezasını çekmek sana kalıyor zaten. Bana da kalıyor gerçi. Ailenin veya yakın çevrende suç işlemiş ya da suça meyilli insanların bulunması , onların bu olguyu gerçekleştirmesi , senin zihninde canlanıyor ve sana ağır gelen durum bu. Yani suç a ortaklık etmişsin hissi. Bundan kurtulman da mümkün. Tüm insanlarla arandaki mesafen nasılsa , yakın çevrenle de böyle olması lazım. Birilerinin düşüncesini değiştirebiliyor musun? Hayır... O zaman başkasını düşünerek veya yaptıklarını ya da başkalarının yapacaklarını düşünerek zihnini meşgul etme. Bunun gibi çeşitli yöntemler var. Uygulaması sana kalmış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1. Neden kendini rahatsız olarak tanımlamak istiyorsunuz. Altını çiziyorum istiyorsunuz kelimesini kullandım
2. Nasıl çirkin fikirler bunlar ve ne zamandan beri cirkinler
3. Ne zamanlar endişeli hissediyorsun kendini053 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız değilim rahatsız oluyorum bu konuda dedim
Soran+1 yılÇirkinlik göreceli olduğu gibi beni rahatsız eden şeyler zayıf noktamdan ateş ediyolar sanki
Soran+1 yılBelli bir zamanı yok bazı zamanlar ama ne zaman bilmiyorum işte
Soran+1 yılbir de kendimi hiçbiryere ait değilmişim gibi hissediyorum sık sık arada bir huzurlu hissettiğim oluyo
Soran+1 yılGünlük yaşamda aklımda cinsellik dolanması.
Soran+1 yılbir de küfür
Soran+1 yılBana ait değil bunlar
Soran+1 yılVe öfke
Soran+1 yılTabiatımda sakin biriyim
Soran+1 yılVe endişe aslında o kadar rahat biriyim ki..
Soran+1 yılHer zaman olan bir şey değil bu
Soran+1 yılBazı günler oluyo ve mekan değiştirince gidiyo sonuçta ama çalıştığım için..
Soran+1 yılAklıma küfür gelince kendimi aşağılık biriymiş gibi hissediyorum. Ve hissettiğim şekilde tepki alıyo olabilirim.
Soran+1 yılBeğenmediğim şeyler neden bana ait olsun. Beğenmiyorsam bırakabilirm.
Soran+1 yılVe eninde sonunda gidiyo biliyorum ama geri geliyo
Soran+1 yılSinirlerimi bozmak için mi yorum attın?
Soran+1 yılİkincisi gerçi beni küçük düşürecek herşey aklımda dolanıp duruyo gitmesini istiyorum ama gitmiyo kafamı duvara vuruyorum gitmiyo (artım bıraktım) beynimi kesmek istiyorum
Soran+1 yılVe bir şey daha var mesela aklıma bir düşünce geliyo tam bana ait olduğuna inanıyorum ve yapıcam meğerse arkamdaki yapmayı düşünüyomuş iki gündür
Soran+1 yılTeşekkür ederim..😌
Soran+1 yılYaradana karşı aklıma gelen küfürler daha çok dini şeyler
Soran+1 yılVesvese diyip geçeceksin belki ama neden dua edince ya da besmele çekince gitmesi gerekmez mi?
- +1 yıl
Ben bişey demedim henüz. Ne diyecegim konusunda endiselenmen bak nasıl saçma. Çünkü öyle düşünmüyorum vesvese olduğunu söyleyip gecmeyecektim. Neden saçma diyorum çünkü bu alışkanlığın yüzünden kafanın içi düşüncelerle dolu ve bazen kafanı duvara vurdurmana sebep oluyor. Tekrarlayalim, benim ne düşündüğüm konusunda ongorude bulunmam. Bu cepte.
Soran+1 yılTM.
Soran+1 yılDaha çok küçültmek ve aşağılamak için haşa
Soran+1 yılAyrıca Bazen o kadar çok düşünüyorum ki yaradılışımızı dinden imandan olmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Düşünüyorsan bunun için suçlu hissetmek doğru değil. Sırf düşüncelerinin doğruluğu üzerinde kendince ölçüp biçmek dinden çıktığın anlamına gelmiyor. Ayrıca bu yargıyı kim veriyor? Dünyada kimse veremez senin dinden çıktığını peygamber bile Allah bilir demiştir. Kimse seni bu konuda yargilayamaz. Düşüncelerin (din hakkında bilgin) bile. O yüzden rahat olup kendini sen biliyorsun kimse değil, rahat bir biçimde bunları dusunmende hiçbir sakınca yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
İkincisi birinin sana birşey yapacağını düşünupte olması olayına gelirsek. Bu tamamen rastlantısal birşey. Bazen düşündüğün şeyler olabilir veya olmayabilir. Olması nin ihtimali artması demek senin iyi tahminler yapabiliyor olman anlamına geliyor. Sadece bu. Bu kadar. Başka hiçbir anlamı yok. Kendini stresse sokmanin anlamı var mi?
Soran+1 yılYok ama üç fün bazen bir hafta rastlantısal olabilirmi bilmiyorum. Mesela hiç bir sıkıntım yokken depresyondaymışım gibi ağlıyorum bağırıyorum çağırıyorum meğer aşağı kattaki komşu depresyondaymış ve ben bunun acısını çekiyorum bir iki gün sonra geçiyo zaten ama sonra yine oluyo
Soran+1 yılBıktım artık gerçekten off ya ilacı olsa bunun keşke. Evlilik mi sence ilacı seks değil sevgili değil flörtlerime değil dur bir dk evlilik de değil aşk mı acaba bunu çözecek şey aşık mı olmam gerekiyor birine. Biliyomusun ben hiç birine aşık olamadım hep hoşlanırsan ibaret kaldı. Yakışıklı olsada zengin olsada olamadım. Masallara da inanmıyorum o zengin kız fakir oğlan gerçek hayatta zor
Soran+1 yılBak bir de şu var arkadaşımla geçen sene bir yer arıyoruz geç kaldık. O çok heyecanlı ama ben değil kapıda güvenlik var soruyoruz nerede diye bana döndü sanki heyecanlanan benmişim gibi önce bir sakin olun lütfen dedi ama ben gayet sakindim zaten yanımda kız bayıldı bayılcak heyecandan hem onun heyecanını kalbimde hissediyorum hem güvenlik sanki bu benmişim gibi davranıyor bana. Sence?
- +1 yıl
Bebeğim neyden bıktin ne oluyor? Bir sürü şey tıkanmış kafamda anlaşılan. Konuş benimle, birincisi depresyon dediğin şey bir psikologun iki sıcağından çıkan kelime ile komsuna teşhis koyması. İkincisi ise senin kendi kendine depresyon teşhisi koyman. Üçüncüsü ise bu olayı öğrenince de kendi kendine boyle olduğunu düşünmen.
Soran+1 yılNeden durduk yere ağlıyorum?
- +1 yıl
bir bardak düşün sürekli bardağa şu doldurursan bir süre sonra istemesende taşar ve dışina şu sizdirir. Biz lerde bazen o kadar çok içimize atarız ki bir çok şeyi gerek insanlardan kacariz gerek duygularımızı üzüntüleri mizi ve bunlar bizi doldurur doldurur en sonunda tasariz ve istemsiz aglariz. Vücut bunu otomatik yapar.
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılDaha iyiyim ☺️
- +1 yıl
Arkadan arkadan yürüyor
- +1 yıl
Dürüst olalım lütfen
Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Takılma, farkındasın
16 Yorumla
Soran+1 yılNeyin farkında :D
Soran+1 yıl@Emrhn8 😄😄
Soran+1 yılTM teşekkür ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılkardeşim aynısı bende de var Eğer istersen konuşup detaylı birbirimize yardımcı olabiliriz Sen de ister misin
15 Yorumla
Soran+1 yılEkledim
- +1 yıl
Neden -1 verdin
Soran+1 yılBen vermedim
Soran+1 yılAma dengeledim
- +1 yıl
Baya baya yürümüş
+1 yılDurugörü ya da duruişitme olabilir. İnternetten araştır bu dediklerimi istersen.
01 Yorumla
Soran+1 yılTm.
+1 yılCami hocası farz olmuş.
Allah yar ve yardımcın olsun.💎
Sia ✌00 Yorumla
+1 yılşeytanın arkdaşı olmuş olabilirsin, önce güzelce bir gusul abdesti al, tövbe et ve böyle düşünceler gelince felak nas oku bol bol biliyorsan tabiki
014 Yorumla
Soran+1 yılZaten namaz kılan biriyim neden öyle olayım?
- +1 yıl
Şeytanın arkadaşı nasıl olunur
- +1 yıl
hım özür dilerim o zaman, namaz kılan birinini böyle düşüncelerde olması doğru değil, ya namazlarında sıkıntı var, ya da kalbinde ikisinden birini düzeltmen lazım belkide, türkçesini oku kuranın
- +1 yıl
@KendineYalnızz hiç bir fikrim yok :D
Soran+1 yılİnan okuyorum da dinliyorum da kılıyorum da bilmiyorum annem diyo hep biri kalbini bozmaya çalışıyo çok düşünme diye
- +1 yıl
tamam işte şeytanın işi bu, sen Allaha yaklaştıkça şeytan daha çok dolanır ayaklarında, başına ufak tefek kazalar gelebilir, dediğim gibi şeytanın vesvesleriden Allaha sığın çünkü şeytanın Allaha sığınana hiç bir hükmü olmaz, onun gücü sadece kendi yolunda olandadır
- +1 yıl
Fikrin yoksa söylediklerin bir çözüm yolu değildir o zaman?
Soran+1 yılTM teşekkür ederim
- +1 yıl
@KendineYalnızz senin sorun ile soru soranın sorusu aynı değil, ben onunla konuşuyorum, gayet de faydalı oluyor, sende yazdıklarımı okuyabilirsin faydasını görmek için,
- +1 yıl
Şeytanın arkadaşı nasıl olunur sorusuna cevap veremiyorsun, ama kalkıp kıza şeytanın arkadaşı olmuş olabilirsin diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Soran+1 yıl@KendineYalnızz tm sakin olun gençler hala kafam karışık zaten 😅
- +1 yıl
@KendineYalnızz sorun yok evlat,
- +1 yıl
Kusura bakmayın bayım sadece fikirlerimi beyan ettim, kafası karışmasın bazılarının
- +1 yıl
@KendineYalnızz eyvallah kardeşim Allah'a emanet ol,
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinlenmis olabilirsin sakaka maka :)
Banada oluyor du aslinda hala oluyor :)00 Yorumlayardım al bunlar derinleşmeden
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten doğdum doğalı çevredeki insanlar bana maniac teşhisi koymaya çalışıyo
+1 yılBluetoothu kapat güzelim
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kapanıyo 🙈 benim değil ama sanki kendi kararım gibi zorlanıyorum
- +1 yıl
Neler söylüyorlar sana mesela içindeki sesler.
Diyelim yazın şort giymiş sevimli bir amcamızı kaldırımda yürürken gördüğünde "git şu moruğun şortunu indirde biraz gülelim asfghj" tarzında mı?
Soran+1 yılBasit değil
Soran+1 yılMesela hocamla ya da annemle ya da karşımdaki insanla ciddi bir şey konuşuyoruz. Dudağına yapış diyo
Soran+1 yılBeni hep aşağılayıcı şeyler. Ama cinsellikle ilgisi yok çünkü ben henüz bir şey yaşamamışken ve hiç sevgilim olmamışken lisede de geliyodu
Soran+1 yılYapınca gider sandım gitmedi.
- +1 yıl
Bence senin iyi bir sevişmeye ihtiyacın var.
Ama hard olacak. İçinde ki bütün şehvani duyguların tatmin olacak.
Hâlâ devam ediyorsa seni bir okuyup üflemek icap edecek.
Zamanında bende de olmuştu buna benzer şeyler.
Yaş 19 falandı. bende de oldu derken milletle konuşurken dudaklarına yapışma tarzında değil tabi.
S*klemeyince gidiyorlar. - +1 yıl
Bu bildiğin uçarak geliyor
- +1 yıl
@KendineYalnızz redbull kanatlandırır
- +1 yıl
Küçükken redbull kazanına düşmüş gibisin
- +1 yıl
@KendineYalnızz :))
Evet rahatsız edici
10 YorumlaBen de öyleyim her an aklıma geliyor yapıyorum
026 Yorumla
Soran+1 yılBenim değil sonuçta ben yapmıyorum
Soran+1 yılKuru bir vesvese değil anlıyomusun mekan değiştirince gidiyo sonuçta
Soran+1 yılMesela şu an ait olduğum yerden farklı bir yere gitsem gelmiyo endişe vs hissetmiyorum çünkü insanlar da değişiyo
Soran+1 yılCiddimisin?
Soran+1 yılBen kafamı eskiden duvara vuruyordum bayağı sert artık yapmıyorum ama gerçi en iyisi atlamak
Soran+1 yılYapma öyle şeyler yaaa üzüldüm bak şimdi
Soran+1 yılAslında intihar etmiş defalarca düşündüm ben meyilliyim biliyomusun. Ama uğraşmak istemedim. Hiç bir konuda uğraşmak istemiyorum düşünmek ve yazmak kolay yapmak zor şu an çok Yorgun’um yarında yorgunum
Soran+1 yılBenimkini de öyle.
Soran+1 yılBen kendimi insanlardan soyutluyorum tehlikeliler çünkü
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
Adeta depar atıyor
- +1 yıl
Balık ye
+1 yılHm ilginç
00 Yorumla
+1 yılBanada geliyor takma kafanı salla geçer :)
00 Yorumla
+1 yılBüyüyünce geçer
013 Yorumla
Soran+1 yılSalak.
Soran+1 yılRahatsız etmese bu beni paylaşmam heralde
- +1 yıl
Boktan başlamıştım güne ama salak yazdığını görünce gülümsedim. Saol :)
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılBu da manyak çekiyorum heralde gel sarılalım
- +1 yıl
Çok içten ve samimi geldi bende güldüm :) manyaklık bir durum yok sanıyorum
Soran+1 yılYok şakasına didim
- +1 yıl
Güzel güzel sende bir şeycik yok gibi
Soran+1 yıl😄saol
- +1 yıl
Sen saol :) benle konuştuğun için
Soran+1 yılBende genelde yalnızım sıkıntı yok. 😉 daha doğrusu bunu ben tercih ediyorum insanları gördükçe
- +1 yıl
Peki yalnızlığı seçtikten sonra mı yoksa öncesinde mi başladı bu alt komşunun depresyonuna ortak olma şeysi
- +1 yıl
Bana yürek ye diyen dallama beni engellemiş bir de üstüne hala kız düşürme peşinde :) şaşırdık mı nopee
+1 yılOlabilir normak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılDelirmişsin a q
00 Yorumla farklı yapın var
00 Yorumla
+1 yılSeytan o
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > (Trol değildir sadece hissettiklerimi yazıyorum). Aklıma sürekli bana ait olmayan düşünceler geliyo neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler