Bazen aklıma değişik düşünceler geliyor, elimde olmadan kafamda kuruyorum sonra o kurduğum şeyleri öyleymiş gibi kendime inndryrm?

Genellikle de ilşki yaşadığım kişilerde oluyor bu durum. Sevgilim bana uyucam uykum var dediği zaman, sanki bana yalan söylüyor beni uyutup başkasıyla konuşacakmış gibi hissediyorum ya da şu an öüsait değilim öüsait olunca arıcam seni dediğin de yanında bir kız olduğunu oyüzden beni aramadığını düşünüyorum. Ya da çok işim var bugün görüşemeyiz dediğin de ve sonrasın da tamam işlerimi halletim akşm görüşebiliriz dediğin de zaten işi olmadığını ama sırf kendini yoğun göstermek için böyle bir yalana başvurmak istefiğini düşünüyorum. Sevdiğini söylediğin de de ona inanmıyorum sadece kendini ona aşık etmek için böyle şeyler söylediğini düşünüyorum kafam karma karışık oluyor neden sizce böyle sürekli çyle yapıyor böyle yapıyor beni aldatıyor beni sevmiyor gibi düşünceler zihnim de?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu da yeni aklıma geldi beni öptüğün de ya da birşeyler yaşadığımız da da sanki kameraya çekiyor gibi saçma şeyler düşünüyorum
Bazen aklıma değişik düşünceler geliyor, elimde olmadan kafamda kuruyorum sonra o kurduğum şeyleri öyleymiş gibi kendime inndryrm?