Hangisiyle evlenmek istiyorsunuz beyler?
Fit kız
Kariyerli ve başarlı kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sırf bu sebepten evlenicek olsam. Ve kızların tek farklı dediğim gibi birinin sporcu diğerinin kariyerli olması ise ve karıyerli olan aşırı kilolu itici biri değilse hoauma gşdebilevek güzellikteyse fit olanda boş gezenin boş kalfası bir tipse tabiki kariyerli kültürlü olanı seçerim.
Fit olan kariyer yapamadıysa vardır sebepleri. Asabidir, sıkıya gelemiyordur. Sabırlı değildir, okuldan atılmıştır. Belki de bunların hiçbiri yoktur fazla zengindir. Zengin tribi de çekilmiyor. Baba parasıyla gezen tozan insanlardan nasibimi aldım ben.
Akıllı insan severim ben.
Erkekler görselliğe önem verir. Yüksek kariyer sahibi ama beğenmediği bir kızdan ise kariyeri iyi olmayan ama kafa sardırdığı ve beğendiği kızları tercih ederler.
Vücudu istediğin zaman yapabilirsin. Ama kafa herkeste yok.
Cevap
58Cevap
Varoluş sebebine bakmak lazım neler okuyor neler istedi olmadı neler yapmak istiyor... fit ya da kariyer olması önemli değil. Durduğu yerde sayıyorsa düşünce acısı olarak... 2 sinide almayim
Edepli kızla, adaplı kızla, zeki kızla. Erkeklerle samimi olmayan kızla, sevgili edinmemiş kızla, sevmeyi bilen, dürüst kızla.
Kısacası, olmayan biriyle evlenmicem
ev işlerinden anlayan yemek yapabilen hayat arkadaşı fit olsa ne olur kariyeri olsa ne olsur ne güzllik merkezi açacağız nede şirkete ortak arıyoruz kariyerini ne yapayım iki yumurta kıraıyorsa fit olsa ne olmasa ne
Ikisi birden niye mumkun olmasin neden secim yapmak zorunda insanlar kafamda deli sorularr
Hangisi daha öncelik?
fit ve anlaştığım kızla zaten benim kafadaysa cahil olmaz, gelişime açıktır...
Kariyerli biz kızı fit yaparsınız biraz zaman alır ama fit bir kızı kariyerli yapmak ise çook fazla zaman alır.
karakterine bakarım düsüncelerini önemserim diğer özellikler pek önemli değil kafa dengimse devam
Fit olsun ama Aptal sarışın olmasın ya. Zeka çok önemli kullanmasını bilmek lazım 😊
Bence hiçbiri gönlünün kalbine kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş bir hanımefendi isterim hayatım da fit herzaman olunur kariyer herzaman yapılır ama kalp güzelliği olmadan hiçbiri olmaz bence 😊😊
Kişiye hangisi uyuyorsa o daha uygundur, şişman göbekli bir adam gidip te fit bir kızlar evlenmemeli zaten kız da ona baygın değildir çok zengin değilse :)
kariyerli kız erkeklerin her daim tercihi olur fit kızı yarın miker ertesi miker sıkılır
Akıllı ve başarılı kadın tabiki beni zekasıyla mutlu etmeyi bilecek
Fit ve kariyerli kizla.
Karıyer sahibi biriyle. Kas karın doyurmaz :D
Kariyerli ve başarılı bir kızla
Kariyer mühim.
Hem fit, hem kariyerliyi tercih ederim.
ev hanimi bir kizla evlenirimm cnm😉
Kariyerli başarılı kız.
Yanında mutlu hissettiğim kişiyi tercih ederim.
İkisi de ideal kadin fitratina uymuyor
Fit ve kariyerli olmazmi
Kariyerli kız fit olamıyor mu
hem fit hem kariyerli
Kızla evlenmek gibi bir düşüncem yok
Ikisi bir arada olsa
kariyerli ve başarılı kız..
Tabiki fit olacak ama resimdeki gibi değil
balık etli ve güzel bir hatunla
Fit kızı napıyım ya sevmem fit kız
Kariyer yapan bayan huzur verir
İkisi aynı anda olmayacak şey değil ki