1. Hepimiz öleceğiz 2. Yarın neler olacağını belli değil 3. Sağlıklıyım daha ne olsun Ayrıca hapiste bir hafta kalan kız arkadaşım var ya da yaşlı başlı insanlar onları dinleyince daha iyi hissediyorum kendimi
Olumsuz düşündüğüm zaman o şeyde bir olumsuzluk olacak diye düşünürüm, çünkü kötü enerji oluyor. Hep olumlu düşünürüm ve böyle düşündüğümde hiçbir olumsuzlukla karşılaşmam :)
her şeyin olumlu tarafından bakmak kendini aldatmacadır kendi mi neden aldatayım olumlu düşüncelere sahip olmak elbette güzel ama olumsuzlukları da görmek önemli
Umursamaz tavrım olumsuz düşünceler beni esir almaya çalışırken ortaya çıkar kurtarır beni... Hayat felsefem "salla gitsin..." Umrumda değil hiçbirşey...
her şeyin olumlu tarafından bakarım. gayet rahat ve pozitif bir insanım depresif ve somurtkan insanlardan da hiç hoşlanmam açıkçası. tüm hayat enerjimi emiyorlar
Yaşadığın acılar seni daha tecrübeli bir hayat oyuncusu yaptıkça, daha az olumsuz düşünmeye hatta bazen koyvermeye kadar giden bir süreci tetikler. Yani zaman geçtikçe kişi salar...
En İyi Cevaplar