En psikopat ve seri katil çıkartan burç olarak, yapılan araştırmada yengeç burcu çıkmış, sizce de yengeç burçları katil ruhlu mu?
FBI ‘ın veritabanı üzerinde suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu en çok psikopat ve seri katil barındıran burçlar açıklandı. 1. sırada yengeç 2. sırada akrep 3. sırada ise yay burcu yer alıyor Diğer burçlar sıralaması ise şöyle; 4 boğa, 5 koç, 6 oğlak, 7 balık, 8 başak, 9 terazi, 10 aslan, 11 kova ve 12 ikizler
En psikopat ve seri katil çıkartan burç olarak, yapılan araştırmada yengeç burcu çıkmış, sizce de yengeç burçları katil ruhlu mu?
Burçlar Kuran'da geçiiyor ve inanıyorum fakat şu her gün yorumlanan burç yorumlarıyla karıştırmamak lazım, zira gaybı yalnız Allah bilir. Akabinde ben de yengeç burcuyum fakat sakinim, öfkelenirim ama çabuk geçer, öfkelendiğim an her şeyi kırıp dökmek isterim ama yapmam. Bu da haliyle bu genellemeyi çürütüyor.
Yengeçim, duygu kontrolum zayıf başakasına benzemem, doğrudur bu bence genel olarak tutuyor çok hassas olmak hatayı kaldıramamak mükemmeliyetçi olmak, istedigi gibi gitmesse işler yengeçten korkucan
yengecler karincayi bile olduremez inandirici gelmedi ama akil hastanelerinde yatanlarin yuze 80 i Yengec oldugunu duymustum bu daha uygun sanki yengeclere
Su burçları iyi bir ahlaki egitim almazsa tehlikelidir hem psikopatlik hem akıl hastalığı yönünden ama normal sartlarda sezgileri çok güçlüdür duygusaldır öfke kıskançlık nefret bunlarda duygudur yengec gelgitler yaşayan dengesiz birime kafayı taktimi sakin sakin sözleriyle hayatı zindan eden aşırı takıntılı saplantili her şeyden bir kusur bulabilen üyeleri de olan bir burç akrep yengec balik su burcu dünyaya kan kusturan amerika birleşik devletleri yengec burcu bir ülke sen düşün her burcun iyi ve kötü yönleri vardır herkes aynı değil yetistigi ortam etkiliyor bir dizi karakteri olsa su burçları masumlar apartmani gulben olurdu ateş grubunu temsil eden han bile bazen ondan korkuyor bazen akli cok farkli calisiyor oysa çoğu zaman minnoş hayalperest biri belkide o hayal gücü isi daha ruh hastası bir hale getiriyordur
14 yaşıma kadar telefon, para, saat gibi değerli eşyalar çalıp satıyordum. Ara sıra hayvanlara zarar verdiğim de çok oldu o zamanlar cidden psikopattım ama bi o kadar da hassas. şu an iyimser, saygılı bir bireyim ama sinirlendiğim zaman gözüm dönüyor. Bence doğru tespit
Yengeçler insanlığı temsil eden burçtur yönetici burcu aydır eskiden olmuş veya olabilecek herşeyi hissederler. ruhuyla barışık bir burç olduğu için sabırlıdır ve herkesin iyiliğini düşünür kin tutmaz herkese destek olur ve bu iyi niyetine rağmen en üzülen burçtur bence sıralamamıza şaşırmamalısın;)
Sessiz gorunenden korkacaksin asil havlayan kopek ısırmaz derler öyle sinsi sinsi laf sokup hayattan bezdiren manipülasyon yapan üyesi de çoktur amerika birleşik devletleri yengec burcu bir ülke oradan pay bic
@Selocandr kin tutmaz mi su burçları kindardır atesler kin tutmaz aninda kavga çıkarıp sıcak sıcak yer yemegi sonrada unutur gider su burçları intikami soğuk yer (Su burçları yengec balik akrep ateş burçları aslan koç yay)
En çok kıskançlık nedenli cinayetlere karisiyorlarmis duygusal gelgitlerden dolayı büyük ihtimalle listenin başındalar ilginç olan liste başı iki burçta su burcu ve ayni sebeple oradalar yay burcu macera arayisindan belaya kavgaya girdigi icin orada mesela hayret balik niye geride kalmış
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > En psikopat ve seri katil çıkartan burç olarak, yapılan araştırmada yengeç burcu çıkmış, sizce de yengeç burçları katil ruhlu mu?
En İyi Cevaplar