Tc tarihinin en çok cinayet işleyen seri katili yavuz yapıcıoğlunu araştırdım. cinayetleri detayda sizce bu adam psikopat mı?

Tc tarihinin en çok cinayet işleyen seri katili yavuz yapıcıoğlunu araştırdım.  cinayetleri detayda sizce bu adam psikopat mı?

Yavuz Yapıcıoğlu, (d. 1967 Adana, Türkiye) "Tornavidalı katil" lakaplı Türk seri katil ve kundakçı. Yapıcıoğlu, Türkiye'de öldürdüğü kurbanların sayısı en fazla olan katil kabul edilmektedir. Yapıcıoğlu Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kayıtlarına göre 18, kendi yakınlarına göre bazı kaynaklarda 40 bazı kaynaklarda ise 43 kişinin ölümünden sorumludur. Adana ilinde 1967 yılında doğan Yapıcıoğlu'nun dokuz kardeşi bulunmaktadır. 25 Aralık 2002 tarihinde, Tekirdağ ilinde görülen bir duruşmada aile sevgisinden yoksun olarak büyüdüğünü iddia etmiştir. Babasının başka bir kadınla ilişkiye girdiğini ve bu nedenle üvey annesinin yanında ilkokul ile ortaokulu okuduğunu beyan eden Yapıcıoğlu, yine kendi ifadesinde okulda hep sınıf birincisi olduğunu beyan etmiştir. Sorun gerçekten bumu aile sevgisini ykksa bu adam gerçek bir ruh hastasımı?
Güncellemeler
+1 yıl
abisinin dükkanını yakması hakkında konuşurken "evini yaktım arabası oldu, arabasını yaktım dükkanı oldu, dükkanını yaktım şimdi fabrikası, holdingi olacak" demiştir.
kendisiyle sohbet edenlerin söylediğine göre sohbetleri sırasında konu dinden açılıp matematiğe, matematikten astrolojiye bağlanıyormuş. çok bilgili ve zeki olduğunu, normal sohbetlerinde insanı kendine hayran bırakan cinsten bir tarzı olduğunu da vurgulamış
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi tımarhaneye kapatılmış ve her seferinde cezai ehliyeti yok akıl hastası denilerek serbest bırakılmış ve leblebi gibi insan öldürmüş tam bir suç makinası psikopat lafının cuk diye oturduğu tek kişi
Tc tarihinin en çok cinayet işleyen seri katili yavuz yapıcıoğlunu araştırdım. cinayetleri detayda sizce bu adam psikopat mı?