Güncellemeler
+1 yıl
Ama hizmetçi de silah'daki parmak izlerini temizliyormuş.

Saat 1 de açık mağaza yok. Adam vejeteryan aşçı da sıkıntılı. Hizmetçi cinayet anından hemen sonra olay mahalline en yakın kişilerden biri. Bahçıvan yağmurlu havada bahçe suluyor çok hoş. Karısının aldatıldığı için öldürmeye sebebi var. Yağmurlu havada balkonda sigara tüttürerek olayın olmasını izlemiş olabilir. Bence adam hizmetçiyle kırıştırıyordu. Karısı bunları iş üstünde yakaladı adamı vurdu. Hizmetçi kadına atladı ve silaho kaptı. Parmak izini farkedip temizlemeye kalktı. Hizmetçi aynı anda hem aşçı hem bahcıvan hem de kahyayı idare ediyordu. Buna üzülen bahcıvan evin hanımını beceriyordu. Karısı da olay anında dışarda olduğunu ispatlamak ve yasak aşkını korumak için dışarda onunla bulustu. Salak bir yalan söyledi ve tüm şüpheleri üzerine çekti. Dedektif onu yakalayamazsa düzüşmeye devam edebilirlerdi. Duruma göre yoluna bakacaktı evin hanımı :D Aşçı içlerinde en masumu. Oda evin hanımıyla bahcıvanın iliskini öğrenip şantaj yapmış kadına zorla sahip olmuştu. Hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi yemek yaptığını iddia etmişti. Şüpheli konumuna düşebilmek için yalan söylemişti. Evin aşçısının adamın yatak odasında işi ne yoksa dimi? Kadının hareketlerine bakarak hareket edecekti. Kahyada bu yasak aşkların en son kendisine patlayıp herkesin onu zikecegini bildiginden evdeki herkese veriyordu. Böyle bir olayın yasanacagını bildiğinden hizmetçiyi azmettirmişti ve dışarı çıkmıştı. Olaydan çok daha önce mağazaya gittiğini ve sonrasında dışarda zaman geçirdiğini iddia edip yırtma şansı vardı. Diğerlerinin o şansı hiç yoktu. Katil şöför :D:D
Ben yazdım. Üşenmedim :D:D
2000 karakter olmasa dahada uzatırdım kısa kestim :D
Hata var aslında bariz :D
Kahya hizmetçiyi azmettiriyor yazmışım ama vuran kişi karısı gibi bir çıkarım yapmıştım başta :D
Lanet olasicalar 😁
Evet o bilicli canım 😁 en son usaga hesabi. Keyif almaya bakıyordu kahya 😁
Tsk ederim 😄
Yagmurlu gunde neden bahcivan bitkileri suluyor ve de vejeteryan olan adama neden et pisiriyor asci ilginc kayha o saatte nw formasi aliyor hepsi bence hvjviucvj
O da icine ghbcbggg
Ev reisi vejetaryan et yemez. aşçı nasıl et pişirir. bahçıvan yağmyrlu havada nasıl bıtkı sular. hizmetçi silahı temizliyorsa orda bulunuyor demekki. bu cinayeti üç kişi işlemiştir
Bahcivan usaga , usak garsona , garson asciya , sonra hepsi reise.
Cevap
5Cevap
Bence hepsi ortak olup öldürmüştür, çünkü hepsinin de yalanları var. vejeteryan adama et pişiren, yağmurlu havada bitki sulayan, gece 1'de mağazaya giden...
yağmurlu günden bitkileri sulayan bahçıvan gibi bahçıvan...
D bahçıvan zengin kız fakir oğlan dizisine göre söylüyorum
Aşçı. Adam vejeteryansa et ne alaka?
Aşçı o zaman.
Hayır milleti doğrasın. Mavi balinacılardan o da.
İs birliği bence 😂 hepsi çok şüpheli
Aşçı, bahçıvan, hizmetçi.
Ben 🔪
E şıkkı
D diyorum.
Kahya
bahçıvan 😂
Bahcivan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar