Beni cok seven ama diğer insanları öldürebilen potansiyelli insan çekici geliyor gibi sanki ben normal miyim :(? Bu arada böyle keko tarzı serseri tiplerden bahsetmiyorum çekici düzgün konuşabilen komik eğlenceli amerikan seri katilleri mesela gibi yanlış anlaşılmasın
Güncellemeler
1 yıl
Bana saldırıcı yorum yapanları bilgilendirim
Güncellemeler
1 yıl
Ben sadece çekici geliyor dedim sevgili olurum demedim belki de kadın genetiği?
Öf tm en iyi sen biliyorsun bütün kadınlar o zaman psikopat? Çoğu kadın böyle tipleri erkeklere tav oluyor çünkü bu tipler zeki ve etkileyici komik oluyor bu genetik tabiki sadece flört ederim ciddi düşünmem
Öf tmmmm O zaman bütün kadınlar psikopat? Bu tür insanlar komik ve zeki oluyor erkeksi oluyor flört ederiz çoğusuyla aslında tabiki ciddi dusunmeyiz ama çekici geliyor çünkü havalılar kadınlık ile alakalı sen bilemezsin bunu imkansız zaten ben senin nasıl kadını çekici bulduğunu bilmiyorsam sen de bunu bilemezsin ayrıca çoğu erkek psikopat ama şu an saklıyorlar çünkü eskisi gibi değil her yer kamera her yer polis?
Bu kadinin genetigi elimizde değil cekiciler mesela sen de erkeklik genetiği yüzünden belli başlı kadınlardan hoşlanırsın aynı durum ama her boku bildiğini saniyon malesed
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sonra niye haberlere çıkıyoruz. aklı başında insan kalmadı maalesef.
Sende piskopatsın normal değilsin aq
Tamam piskopatlığın işareti bu 😂
Öf tm en iyi sen biliyorsun bütün kadınlar o zaman psikopat? Çoğu kadın böyle tipleri erkeklere tav oluyor çünkü bu tipler zeki ve etkileyici komik oluyor bu genetik tabiki sadece flört ederim ciddi düşünmem
Yasabır şaka yapıyom aq bu tirip nee
Ruh hastası sın
Çekici geldikten sonra sev de olursun kendini kandırma
Öf tmmmm O zaman bütün kadınlar psikopat? Bu tür insanlar komik ve zeki oluyor erkeksi oluyor flört ederiz çoğusuyla aslında tabiki ciddi dusunmeyiz ama çekici geliyor çünkü havalılar kadınlık ile alakalı sen bilemezsin bunu imkansız zaten ben senin nasıl kadını çekici bulduğunu bilmiyorsam sen de bunu bilemezsin ayrıca çoğu erkek psikopat ama şu an saklıyorlar çünkü eskisi gibi değil her yer kamera her yer polis?
Bu kadinin genetigi elimizde değil cekiciler mesela sen de erkeklik genetiği yüzünden belli başlı kadınlardan hoşlanırsın aynı durum ama her boku bildiğini saniyon malesed
Sevgili den sonra evli mutsuz zopalı
Hayır tabiki ne münasebet
Okey senin için hastagh açalım mı
Ne diyon anlamadım
Normal dusunce degil
Çok mu seviyorsun beni
Değil bacim