Giysileri olabilir belki 😅 benim öyle örnek gerçek değil filmden bu seri katil Koleksiyoncu adamın giyimi on numara ⭐ full siyah bu filmi ilk izlediğim de çocuktum koleksiyoncu garip sesler çıkaran bi psikopat adami başka varlık sanmıştım 🤣 insan olduğunu anladım sonra 2 filmi var toplam da ilki 2009 yılında çıkan The Collector ikinci The Collection 2012 yapımı oda üçüncü resimleri biraz varda film çıkmadı henüz yönetmen Marcus dunstan sordum üzerinde çalıştığını söylüyor bekliyoruz bakalım
Ama film de gerçek gibi 😅😂 bu filmin yönetmeni testere filmin senaristi bu adam şöyle bir kişilik beğendiği insanları öldürmüyor kırmızı kutusu var onları oraya hapis ediyor koleksiyon yapıyor istemezse beğenmez ise öldürüyor ilk filmde kadın bağırınca çok sinirlenmiş di başta bir şey yapmadı kocasını bağırsak dalak dağıtarak astı paket etti kadın kurtulacak di ama panik sonucu oda öldü ağzı dikilerek iğne iplik
Ben de çok ilgiliyim seri katillere. Hatta dahmer in gözlüğüne benzer bi gozluk aldim. En ilgimi çekenler Jeffrey dahmer ed kemper John gacy ted bundy Mary Bell ed gein kolici Orhan aksoy ve Harold shipman.
Ayrıca Atalay filiz ile aynı marka model arabam var bu da tesadüf herslde sjdjdj
Empati kurmadım ki ben karıncaya bile basmamak için yolumu değiştriirim bi ayağı kopmuş halini bile görsem duygusallaşırım. Ama onların nasıl merhametini kaybettiklerine anlam veremiyorum
Napim? Ben burada cevap yazmak için bakıyorum saçma sapan sorularla karşılaşıyorum sormayın o zaman saçma sapan şeyler bu arada düzgün konuşmak o kadar zormu
Hala cevap yazma diyor O ZAMAN SİZDE ARTIK BU SİTEDE SAÇMA SAPAN SORU SORMAYIN nereye baksam saçma sapan sorular burası cevap yazmak ve insanlara yardım etmek için bir yer buna uymuyorsan çıkıp gidin siteden bu ne ya bilerektenmi yapıyorsunuz yoksa gerçektenmi düşük zekaya sahipsiniz nedir ya!