Hayatınızda hiç dayak yediğiniz oldu mu?Canınız çok yandı mı?
Evet dayak yedim
Hayır hiç dayak yemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anneciğim zamanında az sardırmadı bacaklarıma. Lanet ossun biraz hoppa bir tiptip. Yapacağımı yapıyordum sonra oklava terlik beğeniyordum. Bir gün komşumuz parkta görmüş sevgilimle bizi. Anneme söylemiş eve de geç gitmiştim ogün. Anahtarı içeri almış kapıyı bir açtı çaaat yanağıma bir tokat. Kulağımdan tuttu banyoya götürdü açtı şohpeni dövecek ellerini tuttum bir popoya bir de koluma cimcik attı. Popoma birkaç şaplak attı. Banyodan çıktık komşu babama söylemiş babam geldi eve . Sen başımıza orp. mu olcan kız dedi annem ben verdim cezasını bırak dedi . Babam anneme fındık sopasını getir diye bir bağırdı annem getirdi babam yatırdı dümdüz bacaklarımı sıyırdı annemin cımcık attığı yerler mordu kim morarttı kız buralarını dedi babacım vallahi annem diye ağlamaya başladım . Yüzüstü yatırdı sopayla popoma bacaklarıma vurdu. Artık o komsu ne dedıyse bı posta dayak yedım o gunu asla unutmam.
lan bu ne ya
Allah belasını versin! Elleri kırılsın kör olasıcanın! Çükü kopsun damdan yuvarlansın pis domuzun!
oha len ağzını topla allaha havale etmen yeterli olacak
Kendimi bildim bileli.Kavga ederim!
Dogdugumdan beri .D
Lise hayatım boyunca akbinde 2 yıl daha eklersek Toplam 40 a yakın kavgam var yanlıs hatırlamıyorsam.dayak söyle yedim .D 4-5 kisi olurdular ben girerdim yıkılana kadar birkaçını indirirdim zaten.egitimim var box kick box vs.
en fazla dayak attım yeri geldi 2 kisiyi tek basıma dövdüm yeri geldi 3 kisiyi.
yeri geldi 10 kisiden dayak yedim yeri geldi 7-8 kisiden sopalarla borularla yedim.
son olarak 5 yıl infaz yedim.cocugu hastanelik ettigim için darmadagın oldu elimden babam kurtardı.yuzugumude devlet aldı.muşta vs kullanmama kanıtı için.birşey kullandıgımı düsündüler cünkü her yeri dikişli gelmisti karakola!
su anda infazımın bitmesini bekliyırum 2016 da alıcam yüzügümü :D
Gözün falan kör olmadı mı?
Aslında dayak böyle tek yumruk yemek falan değildir. Böyle ağzını burnunu kıracaklar. O zaman dayak olur. Amaa ben bir keresinde evin birine akşam akşam lazer tuttum. (Yaşım 10) sonra da mutlu mutlu eve dönerken arkamdan biri dokundu. Dürter gibi. Dolmuşta şunu alır misiniz diye para uzatirken omzunuza dokunurlar ya. Aynen öyleydi. Bi döndüm slaaapppp . Adamı görmedim direk bişeye çarpmisim gibi tokati yedim. Yemin ediyorum gözüm bile kisildi. Eve geldiğimde adamın parmak boğumlarina kadar suratımda izi vardı. O surattan adamın elinin izohips haritasını çıkarabilirdiniz.
Cevap
67Cevap
*Ben sansliydim sanirim dayak konusunda ama Allah kulun kula eziyetini reva görmesin, kimsenin kimseyi dövmeye, gururunu incitmeye hakki yok aslinda! *
En cok dayagi annemden yedim, birkeresinde bir terlik dayak yemisdim hic unutmuyorum. hak etmismiydim, etmistim vallahi:)))
Birkerede elektrik kablolari ile oynarken carpildim, rahmetli babam cigligima kostu ve beni sok vaziyetten kurtarmak icin bana tokat atti, ama ne tokatdi beeeehhhh:I)))
Okulda yedigimiz sira dayaklarini yazmiyorum, ooo onlari yazsam okumakdan usanirsin:)))
okurken kendımden geçtım baya guldum ben lıseye gıdıyorum ama bızdede deyak kalktıı :D
Liseye gelene kadar ilkögretim var:)) hic sira dayagi yemedin mi yaaa, aaa olmadi ama:))))). Genelde de o sira dayaklarizaten hep erkekler yuzunden oluyordu, bos derslerde nekadar kavga gurultu varsa erkekler bagir cagir yaparlardi sonra sinifca onlarin cezasini cekerdik:(((. Ufff canim acidi yine, bak aklima getirdin(:((
13-14 yaşlarındaydım kardeşimde 11 falan..erzurumun arka sokaklarında su getirmeye gittik...5 kişi takıldı peşimize...neyse elemnalar önümüzü kesiti para istediler...bende ne parası lan dedim...koydum postayı...neyse devam ettik bu arada çocuğun birisi omzuma dokundu döner dönmezde kafayı çaktı o afallamada bende yanındakine çaktım tabi bunlar üstüme üşüştü kardeşime sen kaç dedim...o kaçtı elemanlar beni benzetti bir güzel burnumu kırdılar hala daha yamuk:D
abıı ınan gulmekten yaarıldım :D
:D bende aynaya her bakınca gülümserim...
babamdan, ablamdan , lisede ünv cok kavga ettim bikaç seferde gurup ortasında tek kalmışlığım var askerde en sonda 2 sene evvel 6 ya 1 bir mücadem oldu ondada ayak bileğim kırıldı bak onda canım cok yandı 15 gün hastanede 2 ay evde yattım yani yedikte attıkta oluyo böyle şeyler
lisede arkadaşı bir grubun elinden alacağım derken 7-8 kişinin arasına daldım sonuç; hastane, kırık burun, patlak bir göz, bir hafta çorba ile beslenme (çenemi açamıyordum) ve bir süre sonra adına kavgaya girdiğim çocuk benimle küstü. canım 2 türlü de yandı yani.
dayak yemedim diyen yalan söyler :) dayak yemeden dayak atılmaz denir :) bir kere 20 kişi arasında 2 kişi kalmıştık en kötü yedigim dayak buydu :) 17 yaşındaydım münübüse sürünerek gidiyoduk :) sebebi ise konserde 2 tane yaşlı anneye çocukların küfür etmesi ve bizim sazan gibi çocuklara saldırmamız bilemezdikki onlar 20 kişi civarında :)
Gözün kör olmuyor mu dayak yerken?
Harbi Anlamda Dayak Yemedim 13 Yasimdan Beri Box a Ve Vucut Gelistirmeye Gidiyorum Su An 24 Yasindayim 11 Yillik Dovuscuyum Akdeniz Genelinde Sampiyonluklarim.Ve 4 Madalyam Var Ayni Zamanda Bolgeler Arasi Sampiyonlugum...Dedigim Gibi Gercek Anlamda Dayak Yedigimi Hatirlamiyorum Belki Kucukken Babamdan 1-2 Tokat Yemisimdir...Ancak 16 Yasindayken Dovus Hocamla Antreman Yaptigim Sirada Burnuma Cok Fena Bi Yumruk Darbesi Almistim O Aciyi Hayla Unutamadim... :)
Kücükken annemden her pazar muhakkak dayak yerdim :)
pazar gunlerı tatıl oluyo..tabıı sende rahat duramıyosun annende çok gezmenı ıstemıyodur :D
bizim sülale dövme konusunda psikopattır :D bazı dayakları hem ilginç hem komik hemde acımasızdır hangi birini anlatayım ben genelde küçükken ağaç sopa demir sopraları tercih ederdim :D abimle her zaman kavga ederdik zaten hala öyle bu sıralar pasif kaldık ben ondan daha ağırım avantajım var o dayak yemeden önce ki his gerilim hissi pis oluyor hiç korku filmi izlediğimde öyle olmamıştım :D
Dayak yenirde en tatlısı da bir kızdan sadece hoşlandık diye 7 kişinin beni dövmesi oldu. Garibim ben de elimde defter yerde yeminler ediyorum bir daha seversem diye. Ah ah.
daya yedim ne yalan atayım burnum kırıldı Allah tan acı konusunda bir şey çekmedim ama o burnumu uyuşturmak için vurulan iğne var ya dayaktan daha beter idi
Yedim yedim,
yaşım 20 civarındaydı, 3 tane 30 küsür yaşlarında adam dövmüştü
iyi rahatlatmışlardı sağolsunlar :))
güçleri yetmez diye de 3 kişi gelmişler hahahah
ohoo:)oldukça büyük bir yaşıma kadar annem ve babamdan rutin periyodik bir şekilde dayak yedim. ben isyan etmesem herhalde bu yaşıma kadar devam ederlerdi :)
Evet yedim ancak bunun en önemli sebebi okulda olmam ve hocalarımın önünde kavga etmekte kaçınmamdı. Karşımda de bunu fırsat bildi ve ben sadece kendimi korumakla yetindim. Ha okul çıkışında ne oldu dersen ... Anladın sen onu :)))
yedim ablam ve abimle kavga ederken dayak yedim bide annem terlikle çok kovalardı küçükken çok yaramazdım..şimdi şiddete karşıyım döveni kınıyorum
Abim babam annem ne dayaklar ama en cok uzuldugum abimin ki anne baba okey ama abi neden ? Oruspoluk etmedim bisey yapmadim babasindan gorunce ..
abi beni vurdular dediklerinde p**evenklerin elinden aldım seni hesabı vurulanı kurtarıyoruz biz arada dayak yediğimizde oldu attıgımızda ama herhangı bir çizik yara yoktur 0 kilometre masalllah vucudumuz :D
aile içi aile dışı şiddet var bizim ailede
pederdeb yediklerim yetmiyormuş gibi bir de mahalledeki okuldaki çocuklardan da yedim
yeter artık dedim
tekvando öğrendim yine yedim
olmayınca olmuyor :((
Yemez olurmuyum
babamdan
annemden
ogretmenimden ama sadece bir kere oda derslermi calismamistim :D
lise hayatım paso dayak yemekle geçti.Okulum çingene mahallesindeydi. :) Anne baba saymıyorum zaten :)
:D fdhksjdhfsdhoıo suanda hepsıne ayrı guluyorum :D gulmekten yazamıyorum bıle :D jhrıoehjtoıreoıt hala guluyorum :D
2 yıl önce yedim ama ne yemek off ben yemekten bıktım onlar vurmalardan bıkmadı tabi 6 kişilerdi
Tek tek gelselerdi farklı olurdu sırayla dayak yerdim ama toplu olunca farklı oluyo ;)
hehehe :D :D
abı anlamıyorum 6 kısıden deyak yemek manyak bişey yaa :D
hahahahaha
yüzüme tokat falan atılmadı hiç sadece annemi sinirlendirdiğim de meşhur terliğini ayağından çıkarıp atardı o kadar :D
Küçükken her yaramazlığımda ya terlik ya da oklavayla yiyordum oda standart olarak günde en aşşa 1-2 kez :D
Evet.. annemden de babamdan da çok dayak yedim..
anlatsanaya çokmatrak oluyoo:D
geçen hafta yedim 5 kişi hepside arkadaşımdı nedense bir anda hepsi bana düşman oldu ikisi patlattı benn kapandım alper diye bir oç var o boynumdan tuttu diğerleri kafamı tekmeledi bende kickboka yazıldım ilk antremandan az önce cıkttım geldim :D
ben ailemden hiç dayak yemedim ama erkek arkadaşımdan yedim. birden saldırmıştı üzerime tekmeyle nerden geldiğini anlamamıştım. canım çooo...k yanmıştı çoookkk
ohaa daha kuçukum ama yuh amk..gerçektende saldırdımılan..bana oyle bişey yapcak warya dogduna pışman ederdım..
şaşırıp kalmıştım ki ayrıca nedenide neydi biliyor musun sınıftan bir kızla çok samimiydi onun için sadece biraz trip attım sonucu bu oldu :(
çok dayak yedim neredeyse her gün ama yediğimden fazla dayak atmışımdır zaten dayak yemeden dayak atamazsınız.
Sen sorunca farkettim hiç dayak yememişim öyle bir kaç tokat ya da popoma şaplak yemişimdir de dayak yemedim. Ama bu gidişle yicem galiba
bir erkekten en son 11 12 yaşında şimdide kızdan yıyoruz ara sıra karına tekme dirsek yumrukta sallıyorda tutturamıyor :D
bu kadar saçma soru mu var ya dayak yemiyen insan olurmu sence ? dünyanın en güçlü adamı bile olsa dayak yiye yiye düçlü olamyı başarmıştır
yalnızca annemden falan yemişimdir dayak oda küçükken :D
zaten dayak küçükken yenir eşşek kadar birine vurulmaz ki
Annem den yedim. Kafamda oklava kırmıştı zincirle döverdi beni eskiden sinir hapları kullanırdı bu yüzden.. Ama kavga edipte hiç dayak yemedim
19 yaşındayım her zaman ben vurdum birgün birisi bana daldı benim üstümde çanta vardı çantayı çkatım derken kafa attı bana :)
validemin attığı tokatları saymazsak zamanında... yok yemedim ama büyük bir kavgam olmuştu mahallede polis intikal etti hiç unutmam :)
polisten yedim benle yerde tek kale maç yapıyorlardı
İsrailli egitmenim dövüyodu egitim icin o da dövmek denirse onun dısında döven dövebilen olmadı
dayak yemeyen olmamıştır heralde. küçükken baba dayağı büyüyüncede anne dayağı yedim :D
anlamıyorumyya buyunce deyakmı yenır :Dbenım bıldıgım hep anneler dover :D
Küçükken kardeşimle her kavga edişimde annemden yerdik :D
Tabi bu anlarda annemde çıldırırdı :D Bi karışmasa kardeşimle doya doya kavga edebilsem yaa =)
Çocukken yemişimdir...
kavga etmek nedir yahu
milletin canı g*tünde bir yumruk vursan ruhu teslim eder
sonra mahkeme öleni adam yerine koyup birde sana ceza verir
ablamla en son kavga etmiştim kafamı ısırmıştı manyak bende onu hep yırtmıştım orası ayrı tabi :D 1 hafta izi gitmedi ama mor mor kaldı :D
yuhh kafa ısırılırmıyaa :D ablama vuramıyorum cunku aılem yasakladı ahh benı çok uyuz edıyoyoo :D
Yok , yemedim vallahi .
Anneannemin terliğini yedim kıçıma .
Şakasına , espri yapmıştım .
Ama ısgalamıştı , hafiften değip geçti .
O da komiğine fırlatmıştı zaten .
bazıların annesı nısancı gıbı 10metreden bır sallıyo tam 12den usta olmuslar :D
evet maçta kavga etmiştik kolum kırılıyodu nerdeyse , insan döverde dayakta yer
adamsin panpa :D
Annem az terlik fırlatmadı :) Annemin terliğe verdiğî falsoyu Beckham topa verememiştir :)
iilk olarak anneden sonrasında liste uzuyor:
öğretmenlerimden,babamdan,dayımdan,cıkan kavgalarda felann :)
2 kez yumruk yedim ama hepsi kavganın içerisindeydi ve ben de vurmuştuö. Şöyle adım akıllı ıslak odunla dövülmedim yani hiç.
ben anamdan babamdan degilde abimden cok dayak yedim :( birinde hatta yavrumun gözünün önünde :(
hiç dayak yemedim çünkü kavga çıkcanı anlasam direk kaçarım ordan
abim tekvandocu ben kick boks muay thai antrenörüyüm düşün kavgamızı tabi her sinirde pata küte dalmadık sadece 1 kez abim bana saldırmıştı ama dayak yemedim ;) atmadım da abim olduğu için
1 kere yedim (sadece bir yumruktu o da) canım değil de gururum çok acıdı
küçükken abim çok döverdi beni ya. ama intikamım çok pis oldu. 2 yıl önce çok kötü kapıştık.
babamdan ve abimden birer tokat yemişliğim var okadar. onun dışında kimse el kaldıramaz.
yedim tabi canım hiç acı çekmiyosun pata küte dayak yedinmi sıkıntı yok fakat işi eziyete götürdülermi o kötü işte :D
annemın attığı terlik ısıya duyarlıydı sankı odalardan labirentlerden kaçıyodum peşimden geliyodu
bundan üstün teknoloji daha geliştirilemedi :=D
erkeksin kavga ediyorsun sende vuruyorsun oda vuruyor yani dayaktan kastın ben hiç bişe yapamadım o dövdü yok öyle bişe en az bir iki yumruk tekme kafa falan atmışımdır
Çocukken liseye kadar çok kavgam oldu. Çok yedim çokta attım.
bir Türk evladı olupta o Tom Hawk Füzesi gibi olan terlik yemeyen el kadırsın valla :)
la o terlik hiç ıska geçmiyo la :D
La küçükken hiç yemedimde . Bu ergenlik döneminde 3 kere kafa yedim :D
bi keresinde babamdan 9 yumruk iki tekme yemiştim hayatım kaydı :)
Dayak degil de terlik yedim, oklavayla kovalandim. Uygun mudur?
hep iki kişi birbirimize girmişizdir kimin canı daha çok yandı bilemem ama bir kaç kez dövmeye geldiler kaçtım o sayılırmı :D
burun kırık kaş yarık kol çıkık elde pıçak dünayay tekrar gözlerimi açtım aga sen nediyosun ... çok utandım gizleniyorum şuan !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar