Bence tavırlarından yalan söyleyip söylemediğini anlayamadıysanız gözlerine bakmanız yeterli. Yalan söylemek insanı gerginleştirdiği için kalp hızlı atmaya başlar ve bu da göz bebeklerinin büyümesine neden olur. Gözlerini kaçırır falan, konuyu değiştirmek ister. Peki KScanlar, siz karşınızdaki insanın yalan söyleyip söylemediğini nasıl anlıyorsunuz?
Karşınızdakinin yalan söylediğini nasıl anlarsınız?
bir kişii bir soruyu cevaplarken gözbebekleri sağtarafa kayması beyniinin yaratıcılık ve düşünme kabiliyeti olan kısmı kullanıyor olmakta olduğundan dolayı yalan söylediği anlamına gelebilir bir kişi bir soruya cevap verirken gözbebeklerindeki odak sol üst tarafa kayıyorsa beyninin hafıza bölümünün sol üst tarafta olmasından dolayı hatırlama ihtiyacı duyduğunu yani doğru söylediği anlamına gelebilir. gibi binlerce örnek var bir insanın gözbebeğinin büyümesinin bir çok sebebi olabileceği gibi takip etmeside zordur. bu daha basit bir örnek tabi anlaya bildiysen
Elleri ve ayakları anormal bir biçimde hareket etmeye başlar, sıkıntı basar, terler... Birde kurnazlık yapıp, gözlerinin içine bakar ''Acaba anlar mı ya? '' diyerek.
O yalan ortaya çıkana kadar genelde anlamıyorum. Ama şöyle bir taktik geliştirdim. Bana önceden anlattıklarını eğer yazma imkanım varsa unutmadan bir köşeye not alıyorum. İlerleyen zaman dilimlerinde aynı soruları sorup yanıtları karşılaştırıyorum. Yalanı bulunca da başlıyorum kalaya...
öyle usta yalancılar gördümki tavırları ile kestirmen imkansız hatunlar çok usta bu konuda erkeklerde tabiii 2 cinsinde genelde yalanını mantık çerçevesine göre düşünerek ortaya çıkarıyorum.
Veya anlattığı nedenler üzerinden ilerleyerek şahitleri sorgulayarak anlayabiliyorum..
Kurgulama anlaşılır ama doğaçlama ve anlık bir durum ise imkansız anlaşılması..
Ya hepsine yalancı deyip uzak durulacak ya da deneme yanılma...
Gözleri yeşilse doğru söylüyordur. Doğa yalan söylemez 😅 göze bakmak nedir? Yok öyle birşey palavra... Biri sevgi için veya intikam almak için yapıyor ise anlarsın ama gelişine yapılan bir yalanın hiçbir duygu karşımı yoktur.
Ama bazı insanlar var ki, yalan söylerken bile kalp atışları hızlanmıyor, göz bebekleri büyümüyor, dolayısıyla da çok rahat oluyorlar. Yani yalan söyleye söyleye alıştılar, artık onlar için bir zorluğu yok. Yalan, o kişiler için çok sıradan bir hilekârlık sadece.
Bu konuda çok iyiyimdir, İlk olarak o kişinin hal, tavır vb. Dikkat et yalan söylerken yapmadıkları şeyleri yapar, vakit kazanmak için soruya soruyla cevap verir ve göz kontağı kuramaz yani gözlerini sürekli kaçırır.
En İyi Cevaplar