Evet arkadaslar bazı kişiler bendeki sıkıntıyı fark etmişlerdir ama neden böyle oldum çözemiyorum hiç bir.şey hissetmiyorum konuşcak bir.şeyde bulamıyorum griptim mesela hiç ilgilenmedim ama sanırsam kötü.üşütüyorum sırtım.ve belimde cok agrı var amra umrumda degil cabalamak istemiyorum...
Cevabın nedir?
+1 yılMutlu olmak bu kadar zor ve ulaşılmaz bir şey değil, bu tip sosyal platformlarda genelde insanlar sorunları olduğu ve bunlara çözüm bulmak için girdiğinden burada insanların hep mutlu olamayacağına yönelik söylemlere rastlayabilirsin, bunlar doğru kısmen, mutlu olmayıp da mutlu gibi yapanlar yok değil, ama gerçekten hep mutlu olan insanlarda var. Kanımca bu kişilerin ortak özellikleri var oluş amaçlarını idrak edebilmiş olmak ve de zihinleriyle bedenlerini dengeleyebilmiş olmaları.
13 Yorumla- +1 yıl
Burada seninle benzer sıkıntılar yaşamış bazı arkadaşların bakış açılarını farklılaştırıp mutluluğa bir adım daha atmalarına fayda sağlamış bir yazım var, okumak istersen paylaşabilirim, ve de belki sen de o mutlu insanlar arasında yerini alırsın ^_+
En İyi Cevaplar
bu, hayata nasıl baktığınla ilgili aynı olaya farklı iki açıdan baktığında biri seni mutsuz edecekken diğeri çok mutlu edebiliyor. atıyorum sınıfında kızların çekemediği bir kızsan eğer bu seni mutsuz edecektir. onlar da zaten seni mutsuz etmek için çaba harcayacaklardır. oysa sebebini düşündüğünde, belkide onlardan güzel bir kız olduğun için çekemiyorlardır. bu da kendini mutlu hissetmen için fazlasıyla geçerli bir neden :)
14 Yorumla
+1 yılHayat böyle devam etmez ama biliyorsun değil mi?
Sana en kötü gelen durumda bile bir güzellik vardır ve belki de senin bunu görmen için biraz zaman lazımdır.
İnsanlar her zaman mutlu olamaz, sadece mutlu olduğu zamanlar dışında kendilerini mutlu göstermeye çalışırlar.
Her şey geçer merak etme.12 Yorumla- +1 yıl
Kendine iyi bak:)
Teşekkür ederim.
+1 yılmutluluk devamlı olmazda keşke dengeli olsa mutsuzlukla.. hep sıkıntı hep hüzün hep bir boş vermişlik hissi. nedendir bilinmez bitsin bir an evvel şu kifayetsiz ruh halleri bende bunaldım!
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
46Cevap
Ne yazık ki insan devamlı mutlu olamaz.
Sendeki durum benimkiyle aynı yani yılgınlık, hiç bir şey yapmama isteği.
Bir süre sonra geçer ama bu yılgınlığın temelinde uzun süreli ilgi görememe ve yalnızlık yatmakta :)
Oysa ki çok güzel bir kızısın çokta masum bir yüzün var, anladığım kadarıyla etrafındakiler kıymetini bilmiyorlar, nasıl bir zariflikle karşı karşıyalar anlamıyorlar.16 Yorumla- +1 yıl
Herkes yapmacık şahsen bende kimsenin sevgisinden emin olmadım hiç hatta çoğu zaman kendimi bile yapmacık hissettim. O yüzden ben umursamam hiç bir şeyi. Sen rastlayamamışsın, artık kimse ne kadar iyi biri olduğuna bakmaz kalçalarına göğüslerine fiziğine bakar. Aşkın srvginin peşinde koşanmı kaldı herkesin amacı bir an önce yatağa atmak. O yüzden hak vetiyorum sana.
Çok akışına bıraktın hayatı, biliyorum içinden hiç birşeey yapmak gelmiyor, hatta konuşmak bile zor geliyor, bazenn insanlar soru sormasada cevaplamak zorunda kalmasam diye geçiriyorsun içinden, daha ne kadar böyle devam edeceğini biilmeden devam ediyorsun.Oysa ki güzelsin :) oysa ki herşeyin çok başındasın, oysa ki küçük ayrıntılara takılmıyorsun ve mutlu olma ihtimalini gözden kaçırıyorsun gülmekten korkma belki de en çok sana yakışıyordur ;)
12 YorumlaBir Çin atasözü der ki;
“Bir saat mutlu olmak istiyorsan
Şekerleme yap.
Bir gün mutlu olmak istiyorsan
Balık tut.
Bir hafta mutlu olmak istiyorsan
Tatile çık.
Bir ay mutlu olmak istiyorsan
Evlen.
Bir yıl mutlu olmak istiyorsan
Servete kon.
Bir ömür boyu mutlu olmak istiyorsan
Sevdiğin işi yap…”15 Yorumla- +1 yıl
çok az insan sevdiği işi yapmaktadır bence çünkü toplumda para kazanılan ve ailenin baskı ya da gizli baskılarıyla bir meslek edindik fakat yinede haytını netleştiricek yaştasın güvendiğin insanlarda fikir al ama sahip olduğun şeyleri seversen mutluluk orda gibi.senden yaş olarak bir büyüğün olarak aktarıcaklarım bunlar umarım iyi ve mutlu hayatın olur
+1 yılHayat işte 2 he-ce , eglen güzelim gününü gün et şarkışını dinle mesela bir kahve içince ya da bir karpuz yiyince ve bir çiçek kokladığda bunun hazını al ve tadını düşün damagında burnunda beyinde olay biter. Hayat mutlu ve hüzünlü olmak için var yaşa uzun ve mutlu yaşa diyebilirim
10 Yorumla
+1 yılbir yere kadar seninle aynıyız bende hiçbirşeyi umursamıyorum yarın en yakın arkadaşım ölse umrumda olmaz o derece hissizim fakat senin aksine hep mutluyum mutsuz olduğum gün sayısı bir elin parmaklarını geçmez neden sürekli mutluyum bilmiyorum ama mutlu olduğum için gayet mutluyum^^ elindekinin kıymetini bil umursamamak çok güzel birşey olayları akışına bırak koltuğa yaslan ve keyfini çıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen önce aynaya bak bir kendine gülümse.Yüzünde ki güzelliği farket.Sen bu kadar bayan yazıyor oram kötü buram çirkin diye sen çok güzelsin.Ve senin kendine güvenin bitmiş gibi geliyor bana.Kendini kitapda ki kahramanlara ver ve kitap oku.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
:)) Küçük şeylerle mutlu olmasını bilen biri, Kendini seven biri, Her zaman mutlu olmak için bir sebep bulacaktır kendine :))
Biraz kendini sal bakalım ;)bi kendinden geç.. Sonra bir sirkelen..
Arada kendini bırakmak iyidir ;)11 Yorumlasürekli mutlu olmak imkansızdır bence,bu Dünyada.Zaten Cennet de bunun için vardır.
Senin durumun ise çok acayip,hasta olur isyan edersin tamam eyvallah ama hastalığı bile umursamamak,Allah kurtarsın :)112 YorumlaÇaresizlik tuzağına düşme. Her zaman bir umut ışığı olduğunu aklından çıkarma.
12 Yorumlahiç birşey hissetmemek kadar güzeli var mı, herşey umrunda olup takıntı yapacağını üzülüp stres yaratacağına emin ol böyle olman senin için bir avantaj .
10 Yorumla
+1 yılMutlu olmak diye bir şey yoktur bence hayat zor ve meşakkatli iken anlık mutluluklar yaşarsın... Sanırım içindeki mutluluğa erişmek önemli olan ama onu da aramak bulmak zor ömrünü alır insanın.
10 Yorumla
+1 yılAllahı' hatırlayarak,onu yasakladığı şeyleri yapmayarak,tefekkür ederek,teşekkür ederek Allah'ın yarattığı tabiata,hayvanlara ve insanlara iyilik yaparak mutlu olabilirsin. bunun dışında mutlu olmayı ben beceremedim.
20 YorumlaEylül ve ekim ayı sıkıntılı ve moral bozukluğu ile geçer. Zamanla geçer :)
11 Yorumla
+1 yıltipik bunalım hareketleri seni topluma kazandırmamız lazım :)
13 Yorumla- +1 yıl
gelirsin tabi büyük bir olasılıkla ruh halinde havalardandır .)
+1 yılsenin tek istediğin şey güzelliğinin keşfedilmesi güzelim ; )
12 Yorumla- +1 yıl
zaten sen kendinle seni kendi iç/dış güzelliğinle barıştıracak birini arıyorsun.bu işi kendin değil hayatının erkeğinin yapmasını bekliyorsun ama yok öyle yağma.dünya ne yazık ki öyle biryer değil güzelim..
+1 yılBir insan devamli mutlu olamaz ki. Hatta duzenli olarak hic mutlu olmayan insanlar var. Bkz: Ben
12 Yorumla- +1 yıl
Yalniz olmadigini bilmek guzel *_*
+1 yılben mesela mutlu olduktan sonra mutsuz olacağıma inanırım ve bu yüzden fazla mutlu olamıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
nasıl yanı
- +1 yıl
oda iyi :)
sen bu yolda böyle devam et mutluluk layık olanda kalmalı , eee ne güzel işte böyle olman
11 Yorumla
+1 yılUnutmadan mutlu olunmaz. Kardeşimin hikayesi kitabından öğrendiğim bir konu. Unutun mutlu olun.
10 YorumlaBir insan sürekli gülemez ya da sürekli ağlayamaz ki..
Hayat inişli çıkışlı bir yoldur...!10 Yorumla
+1 yılazcık çabala o kadar arkadaşlık isteği yolluyom muhabbet kurmaya çalışıyom tık yok
10 Yorumla
+1 yılPolyanacılık oynamaya gerek yok herşeyin aşırısı zarar mutluluğunda öyle hayatta belli kanunlar yoktur iniş çıkışlar vardır elindekileri değerlendirmeye bak fazlasını bekleme beklentilerin ne kadar çok olursaa o kadar çok mutsuz olursun ;)
10 Yorumla
+1 yılBen de hastayım,belim sırtım ağrıyor,bugün ilk defa dışarı çıkıcam daha dinlenemedim :(
10 Yorumla
+1 yılboşluktasın, hayatını verimli yaşamaya çalış, sadece eğlenceli değil, doğru bildiklerini yap
10 Yorumla
+1 yılçok büyük olmasada hayallerin küçük isteklerin istediğin şeyler yolunda gidiyorsa eyer her zaman mutlu olursun...
10 YorumlaDavamlı mutluluğun tadi olmaz mutsuzluğu unutursun bu durumdada Mutluluğun bir
önemi kalmaz.!10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılah canım kıyamam çok kötüsün belli resimdeki bakışların bile çok şey anlatıyor .
senin için ne yapabilirim?10 Yorumla
+1 yıldevamlı mutlu olmak diye bir şey yoktur varsa öyle bir uçak getirin birlikte uçak
10 YorumlaDelirirse mutlu olur. Devamlı mutluluk diye birşey yok! olamaz! mümkün değil!
10 Yorumla
+1 yılHerseyde bir neden sonuç ilişkisi arıyor musun?
212 Yorumla- +1 yıl
basına bir bela ac :) uyu hobi bul cok dusunme cünkü realite ile düsüncelerin farklı akıyor bundan sonra bilmem su durum beni mutlu etmez dersin artık asla dersin ama gercek düsündüklerinden farklı oluyor hiç bir sey beni mutlu etmez diyorsun ama dedigim gibi bazen cok sacma seyler seni mutlu eder yasayarak gorecegiz bence
- +1 yıl
duygularımız en az hayat kadar kompleks bu kadar karısık seyler içinde tükendim dedigin zaman vucudun kendini mutsuzluga itecektir zaten
- +1 yıl
bosver mutlu olmaya bile calısma mutluluk oyle bir sey ki denedikce senden kacıyor o yüzden düsünmessen daha mutlu olacaksın bu zamanlar da gecer
- +1 yıl
bazen oyle uyusuk olucaksın ki asmaya bile calısmayacaksın kendine yapabilecegın en güzel sey :)
- +1 yıl
:) rica
- +1 yıl
psikoloji falanokuyo musun?
- +1 yıl
hayır
tembel ol daıma hıcbırsey umrunda olmasın ama her zaman kendıne gereklı degerı ver bırde herseye gulumse :) ben boyle yaparım hepde mutluyumdur
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. devamlı olamaz çabala kendine dikkkat et
19 Yorumla- +1 yıl
ölüm istemekle gelmez , eğer gelseydi şu an yeryüzünde çok az insan olurdu . O yüzden sırası gelen gider size gelince beni hayretler içerisinde bıraktınız. Sanki bir vurdum duymazlık hissettim. Bi boşvermişlik , her insanda olur bazen sıkılır bazen bıkarız yoruluruz ama sanki hayattan hiç bir beklentiniz yok gibi konuşuyorsunuz. Sanırım beklentinizde yok
- +1 yıl
dinlenmek derken iş hayatından mı yorgun düştünüz , yoksa okul hayatından mı yorgun düştünüz yoksa bir takım olumsuzluklardan uzak durmak mı , mesela ben hep şehir hayatın uzak durmak isterim , insanlardan uzak durmak istemişimdir çünkü bıktım yalnızlık her zaman iyi gelir insan kafasını dinlemek ister sonuçta bunlar gibi mi?
- +1 yıl
anladım aslında bana göre sıkıntının kaynağı monotonlaşmak yani hep aynı şeyleri yapmak ben bir süre sonra bıkıyorum. Farklı olması gereken şeyler de olmalı , çoğu zaman kendimi eve hapsederim çıkmam dışarı ama bir süre sonra duvarlar üstüme geliyor . İstemediğim ama yapmak zorunda olduğum çok şey var .
+1 yılguzel hatiralarini dusunerek. hayata pozitif bakarak
10 Yorumla
+1 yılevet farkettik arkadaslardanda silmişn :D
12 Yorumla- +1 yıl
hmm anladım
guzel hayat insani hep mutlu eder.hep eglenceli hoş hayat suren insanlar
10 Yorumla
+1 yılben sana bilemedim ne öneriyim gerçekten
14 Yorumla- +1 yıl
sende:) ama ben bile yardımcı olamıyorum ya işte ne diyim bilmiyorum:(
- +1 yıl
:)
kendini mi dinliyorsun sen içten içe
14 Yorumlabunlar senin mutlu yaşadığının göstergesi mi
12 Yorumla
+1 yıldev bir şeyinin olması lazım hacı dayı bence
10 Yorumla
+1 yılBir insan devamlı mutlu olamaz ...
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen ... :(
acı gerçek.
bir insan devamlı mutlu olamaz.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılMutsuzluk nereye kadar surebılır ki .
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılkımse devamlı mutlu olamaz
10 Yorumla sürekli şükür halinde olarak
10 Yorumladepresyona girmişsindir
10 Yorumla
+1 yılbarcelona ya handicaplı oynayarak tabiki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşık mısın kız yoksa :D
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşık olsan düzelir o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılbak ya gaza getirme beni şimdi hhaha :D
Cevap sahibi+1 yılinanmam yahu mutlaka olmuşsundur
Cevap sahibi+1 yılbu hallerin de 3 yıldır mı var dostum yani alaka kurabilir miyiz?
hem yaşın kaçki dostum daha 17-18 filansın sanırım
Cevap sahibi+1 yılyoo ben de 21, oğlak burcuyum, bekarım :P :D
ne zamandır mutsuzsun cevap vermemişsin
Cevap sahibi+1 yılalla alla :D küçük şeylerle mutlu olmayı biliyo musun peki, ne biliyim güzelsin görüyorum, sağlıklıysan, evinde huzurun varsa filan mutlu olmamaya alışabiliyosun yetiyo yani, öyle değil mi?
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler
geçer umarım ne diyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılben fark etmedim, neyin var? anlatmak ister misin?
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsebebi ne peki? nden bu kadar mutsuzsun?
Cevap sahibi+1 yılbitmedi mi seni bu kadar bezdiren, yoran şeyler, bitmez mi
Cevap sahibi+1 yılyapsana o zaman, hayatında sadece seni mutlu edenler olsun, yapamıyo musun
Cevap sahibi+1 yılhala mı mutlu değilsin, sebebi ne peki sence, ne olursa artık değiştim, mutlu olcam bundan sonra dersin
Cevap sahibi+1 yılee çok zorsun ama sen de :D
ilk nasıl mutsuz oldun :P anlatırsan dinlerim, konuşmak, mutlu etmek istiyorum seni
Cevap sahibi+1 yılbilmem, hep yardım severdim bir de sevdim sanırım seni :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) ee napıyoruz? :D
Cevap sahibi+1 yılpeki, güzel geceler sana
+1 yılva te faire foutre
12 Yorumla
+1 yıl...olamaz...
13 Yorumla- +1 yıl
köşeli galiba
Sonuç aynı.
14 Yorumla
+1 yılYok öyle bir dünya
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. öyle bir şey yok