Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
Bence hayallerini hedeflerini gerçekleştirerek. ve gerçekten dost veya sevgi duygusunu bularak. yani hiç bir zaman terk etmeyecek yanınızda olacak kişi.
Merhaba, -Hayatı, çevrendeki insanlar için değil, kendin için yaşamalısın. - insanların fikirlerini dinlemelisin, ama çokta ciddiye almamalısın. -Çevreni, Arkadaşlarını, dostlarını, hayatının merkezine asla alma. -Hayatta, bozuk, kıskanç, çomar, cahil, tipler hep olacak, bunlara engel olamazsın, mümkün olduğun sürece bu tiplere karşı uzak duracaksın, hatta yapabiliyorsan, kesinlikle uzak dur. -egoist, narsist insanlarla bir dakika aynı ortamda nefes bile alma. -ve en önemlisi, hayatı mümkün olduğunca az, insanla yaşa, insanlar arttıkça, çevrendeki sorunlarında, artacağını görürsün. Mutlu bir hayat dilerim☺️
Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
Her zaman hayırlısını isteyerek huzur isteyerek istediğin şeyleri evet içinden istemeye devam et ama her zaman şöyle de sonunda Allah’ım hayırlısı huzur istiyorum rahatlık istiyorum ama hayırlısı. Ona bıraktığında sana en güzelini getiriyor çünkü senin istediğinden daha güzel şeyler olduğunu fark ediyorsun
bel fıtığım ve kolumdaki tenis dirseği rahatsızlığı düzelse, kronik sinüzitten kurtulsam, bir de şube müdürü ya da fakülte sekreteri olsam... bir de sevmediğim insanları kameraların görmediği bir yerde yakalayıp bir güzel dövsem mutlu olacağım
Mutlu olmak için hayatın da güzellikler olması lazım örnek aile den sevgi en büyük mutluluk kaynağı ama keşke ekonomi de düzgün olsa bu işte insan da mutluluk bırakmıyor
Kendimden örnek veriyorum, Matematik soruları çözünce, yabancı dil öğrenince ve deneyimsiz işlerinde çalışıp işi öğrenince kendimi daha çok mutlu hissediyorum. Aşk, isyan şarkıları dinleyince kendimi kötü mutsuz hissediyorum. ( Matematik soruları çözmek, dil öğrenmenin; eğitim öğrenmek yaşı yoktur. 23 yaşındayım okul yok kendimi geliştiriyorum.)
Çok farklı yöntemleri var kişiden kişiye değişir, benim mutlu olma şeklim ailemle ve dostlarımla olmak, dolu diyebileceğim aktiviteler yapmak, 💦, araba kullanmak, fotoğraf çekmek gibi şeyler.
amaçlarının hedeflerinin pesinde koş kendini sev kendinle arkadaş ol inan bana o zaman sana dışarıdan kimse zarar veremez çünkü bana göre kendi ile mutlu olan insan başkalarına ihtiyaç duymaz ve güçlü bir birey olur