Dc karekterleri mi yoksa Marvel karekter mi daha güçlü.
DC
MARVEL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Iron man, scarlet wich, black widow, hulk diyorum. Bunlar hatrina marvel.
karakter gücü olarak karşılaştırman imkansız biraz araştırırsan karakterlerin tek hali yok mesela hulk var kırmızı olan biraz daha güçlü hulk var süpermen var altın rengi aşırı güçlü süperman var iron man var görünmez iron man var thor var nerdeyse sonsuz gücü olan rün kralı thor var sonrasında karakter olarak düşünüyorsan hala iki evrenin de tanrıları var sonsuz gücü olan... şeklinden sıralayarak karakter karşılaştırmasının imkansız olduğunu söyleyebilirim
bu arada sonuçları hala merak ediyorsan dc vs marvel isimli çizgi roman serisini okuyarak bazı karakterlerin dövüşünü görebilirsin captain amerika vs batman
wolverine vs lobo
superman vs hulk tarzında alt serileri var
bu arada yapım olarak marvel dc'den kat kat üstün dc'nin son filmi baya bir marvel özentisi olmuş ve kendi karanlık çizgilerini bozmuşlar (bence iyi araya komedi katmalıydılar ama batman çok ezilmiş) sadece flash'ı çok başarılı buldum
o kadar detayına inmemek lazım özenmeler olabilir hatta özenip de özendiği karakteri geçme olayları da var bence o karakteri iyi yapabilen taraf yapmalı gerektiği kadar çalsınlar yani iyi yapabiliyolarsa dc de çalsın marvel da önemli değil düzgün bir iş çıksın ortaya yeterli
Cevap
4Cevap
Dc daha güçlü zaten şunu demek istiyorum dc öbceden beri var ama kiymetini bilen yok yemin ederim marvel önceden cok iyiydi yanu 2014 den 2002 yıllar arası marvel ciddi anlamda güzel işler başardı ama 2016 ve 2021 yılina kadar marvel gozümde artik daha elite değil dc dahs iyi sadece dc 2016 yıli kötülendi onlsrds yönetmenler yüzüne ama dc hala atmosferini ksranlığını koruyo the joker the batman shazam gibi karakterlerin hikaye konulari daha karanlik ve iyi marvele geliyorum arablar zengini kaçırır içine araba aküsü baglarlae ne saçma bir iş ama batmana gel ne içinde akü var nede ateş ısınları yumrukları ve silahları var ve dc de boyle gücü olmayan karakterler oldukca dc bu işleri iyice başarır TABİKI DC
güçlü demiyelimde iyi diyelim ayrı yapımlar
yapım olarak dc eskiden tekel di ismini çok kulandı marvelin gerisindeydi bence ama şu aralar bir atağa geçti 2 evreni birleştirsen gene bir şey çıkmaz hulk u süpermeni boşver adamlar zeus u felan karıstırıyorlar
Cüneyt arkın daha ağır basıyor
Marvel her turlu alir batman zaten heryer de 😀
valla kardeş Justice Leagueye gittim ama beğenmedim
-Mayısta çıkacak olan İnfinity Warı çok merak ediyorum adamlar 8 yıldır bu filme hazırlanıyor tüm konu birleşcek
Justice league izledim şayet ben çok beğendim genel olarak bilimkurgu beğeniyorum şayet😁 Marvelin en büyük yapımı olacak Zaten yenilmezler3 tek merakım Ragnarok'ta Thor bir gözünü kaybetti yeni filmde de bir gözü olmayacak mı bide söylendiği gibi Galaksinin koruyucuları da olacak mı
Evet Thorun gözü ve çekici olmayacak ama son filmde tüm gücüne kavuştu
ikinci olarak infinity warın fragmanı sızdı korsan çekim galaksinin koruyucuları var fragmanda thorla beraber geliyorlar
onlar daha guclu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?