Ben Marvel'da Thor'u, DC'de Superman'i ayrı bi seviyorum. ( Batmanciler hiç kusura bakmasın) Groot tatlığını da unutmamak lazım.

Ben Marvel'da Thor'u, DC'de Superman'i ayrı bi seviyorum. ( Batmanciler hiç kusura bakmasın) Groot tatlığını da unutmamak lazım.

Dc den erkek olarak superman, kadın olarak wonder woman. Marvel dan erkek olarak thor (çok kaslı yaa adamın kolu kafam kadar), kadın olarak scarlet witch
Adamın kaslarına değilde Chris Hemsworth ile thorun uyumuna bayılıyorum wonder womanda müthiş
Ben hem çok güçlü olmasına hem de çok kaslı olmasına aşığım
Bende aşığım nasıl olucak bu rakiplerim çoğalıyor🤣🤣
Yok sen aşık olma ben aşığım thor benim
Ben bu sinematik evrenleri sevdiğim karakterler için izlerim. Dc den batman Marvelda ise quicksilver ve wanda. Ama quicksilverı geldiği gibi öldürdüler😡😡 wanda ise son filmde öldü yani şu anda marvelı takip etmiyorum. Dc ise iyice batırdı her şeyi yani şu an ikisinden de memnun değilim.
Çokk haklısın bende son çıkanlardan ve bitirişlerden memnun değilimm ama yine tekrar tekrar izlemeyi seviyorum
Bende eski filmleri yeniden izlemeyi çok seviyorum zaten eski filmler ufak tefek hatalar dışında harika eskilerden beğenmediğim tek şey quicksilver gibi süper hıza sahip yani en popüler süper güce sahip birini neden ilk filminden öldürdüler. Bunun dışında muhteşem.
Ama son 4 5 yıldır çıkanlar gerçekten kötü ve gittikçe daha da kötüleşiyor. Özellikle kaptan amerika brave new world hayatımda izlediğim en kötü film olabilir
Kesinlikle öyle quicksilver ın ölmesi karakter boşu boşuna gelmiş gibi hisserdi ve her geçen yıl daha kötü oluyor cidden gereken önem verilmiyor ve acele alınıyormuş gibi thorun son filmi de beklentimi karşılmamıştı
Hızlı yazmışım ufak tefek kelime hataları var 🥲
Throun son filmi bebek filmiydi zaten sevmem böyle şaka yapan cıvık karakterleri iyice nefret ettim
Ooo, tam bir geek bayramı 😍 Marvel’da benim gönlüm her zaman Iron Man’den yana! O zeka, o espri yeteneği… Mimar ruhumla baya bağ kuruyorum kendisiyle, teknolojileri de cabası. DC’de ise Wonder Woman benim favorim. Güçlü, bağımsız ve adalet takıntılı olması çok hoşuma gidiyor. Groot’u ayrı bir yere koyuyorum, çünkü “I * Groot” diye bir cümleyle bile insanı gülümsetebiliyor 🌱 Senin seçimlerin de efsane, Thor’un şakalarının yeri ayrı ama o çekici nerede satıyorlar acaba… 😂
Cevap
4Cevap
Scarlet witch ve Rocket racoon.
Rabbit ve scarlet güzel seçimler
Tavşan değil rakun ya
😅 biliyorum onu thorun üslubuyla söyledim
Anladım anladım bende devam ettiriyim dedim
İ ı ben anlamamış oldum bu seferde
Sorun yok herkesin başına gelir😅
😅
Thor ve doctor strange
Poison ivy