Bunlardan biri var mı demek istedim.
Aranızda kişilik bozukluğu olan var mı?
Bunlardan biri var mı demek istedim.
kişilik bölünmesi var birazcık:) sanki 3 beynim var gibi birlikte sakince konuşup tartışıp sessizce karar veriyorlar. gündüz ve gecede farklılar bunlar. bana faydası oluyor herşeyin aslında bir bütün olduğunu görmemi sağlıyor böyle mutluyum ama antisosyal olmama yol açıyor.
düşünsene yeni tanıştığın birini 3-5 farklı kişiye beğendirmek zorundasın böyle olunca her ne kadar karşı taraf ısınsa da sen ona ısınamıyorsun kolay kolay.
geçmişte kendimi, çevremi çok sorgulamaktan dolayı bir ay kadarda derealizasyon/depersonalizasyon yaşamıştım:D bu öyle birşey ki ne mutluluk ne üzüntü hiçbir duygu vücudunda hiçbir his olmuyor bütün canlılarla toprakla havayla bütünleşmek gibi uyurken rüya gördüğünün farkına varmak gibi bir his. herşey ağırlaşmış 1 dakika 5miş gibi geliyor. feci bir farkındalık ve ızdırap.. hafif şarhoşluk, 2-3 gün uykusuzluk buna biraz yakın bir his.
evet vardı. Ailem ayrılmıştı felan her şeyi unutuyordum ailemi kendimi düşünüyordum annemle babamı üzülmüştüm haliyle tabi zamanla kendimi geri plana attığımı fark eetim. Ama şimdi daha güçlüyüm, kendimi her konuda kontrol edebiliyorum. Mesela öldürmek istediğim biri karşıma çıkma bakarım ama saldırmam çünkü ben hırslarımın korkularımın öfkelerimin beni kontrol etmesine izin vermiyorum.
Cevap
17Cevap
Bzen i*neliğim ve psikopatlığım tutuyor. Ve kişiliğim çogu zaman bozuk
Net.
Geçen hafta Şizotipal kişilik bozukluğu teşhisi koydu doktor.
Katatonik şizofrenler gibi saatlerce hareket etmeden dururum geceleri.
Birazda ekopraksi vardır .
Birazcık şizofrenik gördüm seni ama bu bir kişilik bozukluğu değil.
hmm. yok ama bağımlı olmak isterdim. sevdiğim birine bağımlı...
nasıl nedir ? bunu bilebilir miyiz ki ?
tek bildiğim sey, hiçbir ley bilmediğimdir hesabı...
Öfke kontrol sorunu var ben de şimdi 2 haftadir böyle amerikadan özenen geçnler panel mi ne düzenleniyor oraya katildim hatun düşürürüm umuduyla.
Obsesif-kompulsif ve yandere kişilik bozukluğu mevcut ne yazıkki
Yandere?
Dışarıdan bakıldığında sevgi dolu ve saygın biri olarak gözükür ancak içinde acımasız ve tehlikeli biridir.Sevdiği insan söz konusu olduğunda çevresindeki her şey onun için tehdit ve rakiptir.Sevdiği insana herşeyiyle bağlanır ve onun için her şeyi yapar bu tüm rakipleri elemek ve tehditleri ortadan kaldırmak olsa bile . link tabi sadece böyle olduğum söylenir bazı insanlar tarafından asıl sorunumun ne olduğunu bu hafta psikoloğa gittiğimde öğrenicem İnşallah
soru yanlış mı, kişiliği düzgün olan var mı diye sorulmalıydı
Kişilik bozukluğu psikolojik bir rahatsızlıktır.
herkes manyak :D
Sağlam olan yoktur sanırım.
Var, ara ara beyin duruyor.
İrade eksikliği ve kendini tutamama.
Ben. Takınca fena takıyorum.
o nasıl bir şey oluyor ya
vardır kesin (((:
ben deliyim
Var. Söylemezler.
ben. şizofrenim
Şizofreni bir kişilik bozukluğu değil ruh hastalığıdır.
nasıl oluyor
o da neymiş ki:?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar