Kişilik & Karakter Kişiliğinizde dalgınlık çok oluyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çok dalan kişi fazla yaşamaz derler bu doğru mu? 😀Kişiliğiniz de dalgınlık çok oluyor mu? Kişiliğinizde dalgınlık çok oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Dalgınlık olmaz bende ama iş hengamesinin içinde unuttuğum şeyler olabiliyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. hayır olmuyor. 1 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ne anlama dalginlik yaaavv hani bi yere bakiyon gozlerin portletmissin uzun uzun bakiyon 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kendihalindelif Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hiç daldıgımı hatırlamıyorum cın gıbıyım masallah 1 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gözlerim dalıyor uçsuz yollara bir haber bile göndermedin bana 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kıme dalıyoruz diyesim geldı :)Oturunca dalıp gidiyorum ben , dürtüp uyandırıyorlar falan 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Her zaman diyemem, bazı durumlarda evet. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hic olmuyor nedense , cok mu yaşarım?😇😇 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok dalıyorum bazen araç kullanırken dalmamda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dalgınlık olmaz bende ama iş hengamesinin içinde unuttuğum şeyler olabiliyor.
hayır olmuyor.
Ne anlama dalginlik yaaavv hani bi yere bakiyon gozlerin portletmissin uzun uzun bakiyon
Evet
Hiç daldıgımı hatırlamıyorum cın gıbıyım masallah
Gözlerim dalıyor uçsuz yollara bir haber bile göndermedin bana
Kıme dalıyoruz diyesim geldı :)
Oturunca dalıp gidiyorum ben , dürtüp uyandırıyorlar falan
Her zaman diyemem, bazı durumlarda evet.
Hic olmuyor nedense , cok mu yaşarım?😇😇
Ben çok dalıyorum bazen araç kullanırken dalmamda
Ben çok yaşamayacağım o halde
Evet oluyor
Çooookk
Erken ölcem desene